Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΓΙΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

Με κάθε ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει την ταξικότητα της πολιτικής του. Ότι είναι ένα αστικό κόμμα εξουσίας που ενδιαφέρεται μόνο για τον κόσμο του πλούτου και θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι και η νεολαία είναι αναλώσιμοι.

Παρά τα μεγάλα λόγια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «για σεβασμό των δικαιωμάτων των φαντάρων», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλος και ο αναπληρωτής του Μπεγλίτης είναι οι πρώτοι που τα παραβιάζουν, δίνοντας το ελεύθερο στους υφισταμένους τους στρατιωτικούς να διαιωνίζουν του Παραλόγου τη Θητεία. Αυτό αποκαλύπτει η αυθαιρεσία και ο αυταρχισμός του Ελληνικού Στρατού απέναντι στους φαντάρους της τελευταίας ΕΣΣΟ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα από φαντάρους που υπηρετούσαν στα Κέντρα Νεοσυλλέκτων Θήβας-Σπάρτης-Μεσολογγίου-Κορίνθου-Άρτας-Τρίπολης-Καλαμάτας κλπ οι οποίοι Αρνήθηκαν να υπογράψουν ότι αποδέχονται τη Μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ και τελικά μετατέθηκαν εκεί. Στο πλευρό τους στάθηκαν γονείς και φίλοι που διαπίστωσαν ότι το ελληνικό κράτος και ο στρατός είναι ο μεγαλύτερος παραβάτης των νόμων, ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι μια κυβέρνηση ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

Ο Ευ.Βενιζέλος μαζεύει τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια για να τους κάνει δηλώσεις περί «της ανάγκης να σταματήσει η παρουσία της ΕΛΔΥΚ-ΤΟΥΡΔΥΚ στην Κύπρο» ή ότι «οι συνθήκες του 1959-1960 που κατοχύρωσαν ρόλο Εγγυητή σε Βρετανία-Τουρκία-Ελλάδα έχουν παραβιαστεί και πρέπει να καταργηθούν», αλλά μόλις φύγουν οι κάμερες και κλείσουν τα δημοσιογραφικά κασετόφωνα διατάζει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ των φαντάρων που Αρνούνται στην ΕΛΔΥΚ.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Στρατός ακολουθούν την ίδια απατεωνίστικη τακτική: δηλώνουν ότι η μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ είναι καταρχήν εθελοντική και μετά με εκβιασμούς, απειλές για δυσμενή μετάθεση, πιέσεις υποχρεώνουν τους φαντάρους να πάνε στην Κύπρο.

Όμως ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ:

Η μετάθεση στην Κύπρο είναι μετάθεση εκτός ελληνικής επικράτειας και καμιά διαταγή δε μπορεί να υποχρεώσει το φαντάρο που έδωσε Όρκο Υποστηρίζει την Άμυνα της χώρας και το Σύνταγμα να βγει σε αποστολή εκτός ελληνικής επικράτειας.

Επίσης, η ΕΛΔΥΚ συμμετέχει σε μια «ειρηνευτική αποστολή». Από το 2001, υπάρχει διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που απαγορεύει τη μετακίνηση Εφέδρων στο Εξωτερικό. Και η Κύπρος είναι ξένη χώρα.

Οι διοικητές των Κέντρων Εκπαίδευσης, τα κλιμάκια του ΓΕΣ, η Στρατολογία στο Κ.Ε.Αυλώνας ισχυρίζονται ότι ή μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ είναι καταρχήν εθελοντική. Αν δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των εθελοντών, επιλέγονται τυχαία από τους προεπιλεγέντες και στέλνονται Υποχρεωτικά.

Δείξτε μας κύριοι του ΥΠΕΘΑ-ΓΕΣ την σχετική διαταγή ή τον νόμο που το Αναφέρει; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Γιατί κύριοι αξιωματικοί και πολιτικοί προϊστάμενοι του ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ ΚΡΥΒΕΤΕ τη διαταγή που αναφέρει τις προϋποθέσεις (όριο ηλικίας τα 25, σωματική ικανότητα Ι1-Ι2, κοινωνικά κριτήρια κλπ) που πρέπει να εκπληρώνουν οι φαντάροι για να πάνε Κύπρο;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ Η ΙΣΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;

Ενώ φιλικά άρθρα μιλούν για το «σαφάρι του ΥΠΕΘΑ να βρει τους κοπανατζήδες από τον στρατό» η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΝ ΒΑΡΑΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ στον Λάτση-Κασιδόκωστα!

Ενώ ο Βενιζέλος-Μπεγλίτης υπόσχονται ότι θα σταματήσουν τις διακρίσεις στον Στρατό, ο Λάτσης-Κασιδόκωστας μένει σε πριβέ θάλαμο, δεν κάνει αγγαρείες και δεν βγαίνει στην Αναφορά.

Ταυτόχρονα, ένα άλλο «λουλούδι», ο πολύς Ψωμόπουλος, πίνει μπύρες με τους υπαξιωματικούς στο ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ και χαιρετάει ειρωνικά τους χωμένους ναύτες από τα γραφεία των αξιωματικών, όπου τον φιλοξενούν για να κάνει ανενόχλητος τα τηλεφωνήματα του!

Και ο Υποδιοικητής του Κ.Ε.Κανελλόπουλου ΜΟΡΕΛΑΤΟΣ που μετέτρεψε το στρατιωτικό των πλουσιόπαιδων και των ανθρώπων της νύχτας σε ΜΠΑΡΟΤΣΑΡΚΑ σε καταγώγιο απαντά στους παραπονούμενους ναύτες: «Εδώ είναι Ελλάδα, έτσι γινόταν Πάντα».

Εμείς τους Απαντάμε:

Αυτή είναι η Ελλάδα και ο Στρατός του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, των πλουσιόπαιδων ρεμαλιών, των βυσμάτων που θέλουν Ισχυρό Στρατό «για τους άλλους», των πολεμοκάπηλων λουφαδόρων που μας οδήγησαν εδώ και διασκεδάζουν μετρώντας τα κέρδη από τη δική μας εκμετάλλευση.

Αυτή είναι η Ελλάδα και ο Στρατός του Βενιζέλου και του Μεϊμαράκη, που θέλουν τη νεολαία Μισθοφόρο, που αυξάνουν την συμμετοχή του ελληνικού στρατού στις ιμπεριαλιστικές αποστολές ΝΑΤΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, που αυξάνουν τις αγορές όπλων από αμερικανικές-ευρωπαϊκές και ελληνικές ιδιωτικές εταιρίες του ολέθρου!

Με αυτή την Ελλάδα ΔΕ ΘΕΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Συνεχίζουμε των αγώνα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή Μέσα και Έξω από τα Στρατόπεδα!

Καλούμε όλη την αριστερά και τους ανεξάρτητους αγωνιστές να συντονίσουμε τα βήματα μας για να κατοχυρώσουμε τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΙΣΜΟ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΡΙΞΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ ΟΙ ΝΤΟΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΑΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΦΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή