Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Προειδοποίηση:οι εικόνες είναι σοκαριστικές!!!

Εικόνες ντροπής και ανείπωτης ξεφτίλας για το σύγχρονο Ελληνικό κράτος δικαίου, που ευαγγελίζεται ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης – Προστασίας του Πολίτη ή όπως αλλιώς λέγεται!! Εικόνες γροθιά στο στομάχι της ”πολιτισμένης” και ”Ευρωπαικής” κοινωνίας.

Όχι δεν πρόκειται για κλουβιά τσίρκου ούτε για εικόνες από κάποια τριτοκοσμική χώρα!!! Οι άνθρωποι αυτοί ΖΟΥΝ δίπλα μας,άνθρωποι που έχουν ξεπουλήσει τα πάντα στην πατρίδα τους,έχουν διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα,γνώρισαν την απάνθρωπη εκμετάλευση από τους σύγχρονους δουλέμπορους, που γλίτωσαν τον πνιγμό, για να βρουν την γη της επαγγελίας στη σύγχρονη Ελλάδα του πολιτισμού και της δημοκρατίας!!!



Οι περισσότεροι απ’ αυτούς απογοητευμένοι από τις συνθήκες στην Ελλάδα προσπαθούν να βρουν τρόπο να μπουν ως λαθρεπιβάτες ή πληρώνοντας δουλέμπορους,σε κάποιο πλοίο της γραμμής Ηγ/τσα-Ιταλία. Μερικοί τα καταφέρνουν,οι υπόλοιποι όμως καταλήγουν στα κρατητήρια του λιμενικού και τις αστυνομίας.
‘Ολοι μας έχουμε δει σκηνές κλεφτοπολέμου αστυνομίας και μεταναστών στο νέο λιμάνι.
Κι όσοι δεν φιλοξενούνται στα κρατητηρια του λιμενικού,ζουν σε παράγκες,πρόχειρες καλύβες στο δάσος και αναγκάζονται να παρανομήσουν για να επιβιώσουν ή να περιμένουν την ευσπλαχνία των κατοίκων.
Αναδημοσίευση από : http://perdika-thesprotias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου