Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Η Διοίκηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην Καλαμάτα, το προηγούμενο Σαββάτο, επιχείρησε να ασκήσει προπαγάνδα στους φαντάρους με έναν προκλητικό και απαράδεκτο τρόπο. Υπολογίζοντας λαθεμένα, Θέλησε  να εκμεταλλευτεί το «ψάρωμα» των φαντάρων που μετρούσαν λίγες μόνο μέρες ντυμένοι στο χακί. Και Απέτυχε! Η αμφισβήτηση των φαντάρων ήταν αιφνιδιαστική, τσαλακώνοντας το γόητρο Στρατού και Διοικητή!

Ο διοικητής της μονάδας,  Συνταγματάρχης Γ.Κοντοστέργιος, λειτουργώντας κουτοπόνηρα, διέταξε έναν δύσμοιρο νέο ανθυπολοχαγό να βγάλει «τα κάστανα από τη φωτιά» και να διαβάσει ένα μιλιταριστικό λογύδριο, εκθέτοντας τον ανεπανόρθωτα στα μάτια και στην κρίση εκατοντάδων φαντάρων. Στην αναφορά λοιπόν του Στρατοπέδου, οι νεοσύλλεκτοι φαντάροι άκουγαν το λόγο του αξιωματικού και δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Ήταν σαν ο «μπουλούκος του ΛΑΟΣ, κατά κόσμον Γεωργιάδης» να πήρε τη θέση του νεαρού ανθυπολοχαγού και να εκθείαζε τον στρατό, τιμώντας την χιλιόχρονη προσφορά του στο έθνος, τονίζοντας το εκπολιτιστικό έργο που γιγαντώθηκε με τις εκστρατείες του Μ.Αλέξανδρου. Επίσης, αναφέρθηκε στον Αμυντικό ρόλο του στρατού που υπεράσπισε τις δημοκρατικές αξίες εισβάλοντας στην Ουκρανία ενάντια στην Επανάσταση των Μπολσεβίκων, στην  Απελευθέρωση του Ελληνισμού που οδηγήθηκε δυστυχώς σε αποτυχία το 1922, τον αγώνα κατά του ιταλού εισβολέα το 1940, την υπεράσπιση της Κύπρου και την συμμετοχή στις ανθρωπιστικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας».
Δυστυχώς όμως για τον αξιωματικό που εκφώνησε το εθνικιστικό λογύδριο, μόλις τελείωσε, ένας νεοσύλλεκτος φαντάρος ζήτησε το λόγο και μπροστά σε τέσσερις (4) Λόχους, έκανε μια συγκινητική και συγκροτημένη ομιλία, τονίζοντας τον Επιθετικό ρόλο του στρατού, χαρακτηρίζοντας το λόγια του βαθμοφόρου ανακρίβειες.
Αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να υποστηρίζει η διοίκηση  του ΚΕΝ Καλαμάτας τον «Αμυντικό» ρόλο του στρατού και να χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τις επιθετικές πολεμικές εκστρατείες του Μ.Αλέξανδρου και του 1922; Γιατί παραβλέπει τον παλλαϊκό ξεσηκωμό του λαού μας κατά του φασίστα ιμπεριαλιστή εισβολέα το 1940; Πως μπορεί να μιλά για ανθρωπιστικούς πολέμους του ΝΑΤΟ και να υπεραμύνεται του επιθετικού ρόλου του ελληνικού στρατού όταν η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, καταδίκασαν τον άδικο πόλεμο που παγίδευσε τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας σε ένα ραδιενεργό μέλλον εξαιτίας των όπλων απεμπλουτισμένου ουρανίου, υπεράσπισαν με αγώνες την ειρήνη, ενώ φαντάροι και μόνιμα μόνιμα στελέχη Αρνήθηκαν να Πολεμήσουν.
Απέδειξε ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις  συμμετέχουν σε έναν παγκόσμιο πόλεμο τρομοκράτησης των λαών δρώντας ως κατοχική-επεμβατική δύναμη σε 15 χώρες στο πλαίσιο ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, με ετήσιο κόστος 500 εκατ. Ευρώ, ενώ προετοιμάζονται συστηματικά να στραφούν κατά του εχθρού λαού, καταστέλλοντας τις πιθανές κοινωνικές εξεγέρσεις που θα προκαλέσουν τα ακραία αντικοινωνικά μέτρα. 
Η ομιλία του νεοσύλλεκτου φαντάρου προκάλεσε τους πανηγυρισμούς και τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των 800 Συναδέλφων του. Ο διοικητής εσπευσμένα διάλυσε την «αναφορά» και ο άτυχος ανθυπολοχαγός βρέθηκε να απολογείται , λέγοντας  «με διέταξαν να τα διαβάσω»!
Είχαμε προειδοποιήσει την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η Σειρά Κατάταξης Νοεμβρίου του 2010 απαρτίζεται από νέους πρωταγωνιστές των Φοιτητικών Κινημάτων, από φαντάρους που ως μαθητές Εξεγέρθηκαν όταν είδαν τον συνομήλικο τους Γρηγορόπουλο να δολοφονείτε από ένα αστυνομικό όργανο, εκτελεστή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που δολοφονούν το παρόν και μέλλον της νεολαίας.  Περιλαμβάνει νέους που ως εργαζόμενοι συμμετείχαν στους αγώνες ενάντια στο Μνημόνιο Κυβέρνησης-ΔΝΤ-Ε.Ε., εναντιώθηκαν στο Κοινωνικό Μεσαίωνα που επιβάλλουν οι νόμοι του κέδρους και τα κέρδη του κόσμου του πλούτου.
Αυτή η γενιά ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΕΙ! ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ..
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο: