Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Μία πρόσληψη για κάθε 5 απολύσεις και στις Ε.Δ.!

Σύμφωνα με την αρθρογραφία, στα μέτρα για την εξοικονόμηση τουλάχιστον 7 δισ. που απαιτούνται μέχρι και το 2015 για την εφαρμογή του μνημονίου περιλαμβάνονται οι προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και οι πολεμικές δαπάνες, με αυστηρή τήρηση του κανόνα των 5 απολύσεων για κάθε μία πρόσληψη. Στις προσλήψεις θα πρέπει να υπολογίζονται και όσοι υπάλληλοι μετατάσσονται από υπηρεσία σε υπηρεσία. Κατά συνέπεια, στην πράξη ο λόγος απολύσεων / προλήψεων θα είναι στο 7-8 απολύσεις προς μία πρόσληψη.

Με το μνημόνιο επομένως ανά χείρας η πραξικοπηματική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ έρχεται να επιβάλλει την αύξηση της στρατιωτικής θητείας και να κάνει πράξη σημαντικές αλλαγές συνολικά στη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η προπαγανδιστική εκστρατεία περί προβλημάτων στην επάνδρωση των μονάδων που δημιούργησε η μείωση της θητείας στο 9μηνο καταρρέει. Με απίστευτο θράσος η κυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ εκμεταλλεύεται το Μνημόνιο για να συγκαλύψει την απόφαση που ήδη είχαν πάρει και αδυνατούσαν να κάνουν πράξη, απολύοντας χιλιάδες ΕΠ.ΟΠ. που συμπλήρωσαν 7ετία και διεκδικούν μονιμοποίηση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ήταν δεδομένο, από την ψήφιση του νόμου για τους ΕΠ.ΟΠ. ακόμη, ότι θα αποτελούσαν μια μάζα ανακυκλώσιμων Μισθοφόρων που σε τακτά χρονικά διαστήματα θα εναλλάσσονται. Τα διαφημιστικά ψεύδη για μια καριέρα στον στρατό έκρυψαν το γεγονός ότι από ένα σημείο και μετά οι ΕΠ.ΟΠ. θα ήταν άχρηστοι για τη δουλειά που τους πήραν (μονάδες εκστρατείας, αποστολές εκτός συνόρων κλπ.).
Τώρα, αφού τους εκμεταλλεύτηκαν, αφού τους υφάρπαξαν τους ψήφους, τους πετούν με τη ρετσινιά του άχρηστου στην ανεργία. Πλέον, με την αύξηση της θητείας μπορούν να εξασφαλίσουν τους δωρεάν εργαζόμενους φαντάρους!
Επίσης, αποκαλύπτεται και η τεράστια απάτη των ΝΔ-ΛΑΟΣ για το ζήτημα της Νέας Δομής των Ενόπλων Δυνάμεων. Αφού κατήγγειλαν τα σχέδια Μπεγλίτη, μίλησαν για «διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, για Προδοσία, παράδοση του Αιγαίου στους Τούρκους» και λοιπά γραφικά εθνικιστικά και μιλιταριστικά για να φανούν αρεστοί στους στρατιωτικούς, τώρα έρχονται να υλοποιήσουν αυτές τις επιλογές ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ και ο αναπληρωτής ΥΕΘΑ πρέσβης Γ.Γεωργίου του ΛΑΟΣ. Αυτοί που μιλούσαν για σφαγή της ικανής στρατιωτικής ηγεσίας επειδή αρνήθηκε τις κατακριτέες αλλαγές, συνεργάζονται με την νέα στρατιωτική ηγεσία που επέβαλε ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης για να κάνουν πράξη την πολιτική του. Αφήνοντας μόνο το Θεοδωράκη, τα διάφορα «εθνικοαπελευθερωτικά μέτωπα» και το defencenet να χύνουν εθνικιστικά δάκρυα.
Ήδη, έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν το κλίμα μέσω της δράσης των πάντα πρόθυμων ενσωματωμένων δημοσιογράφων για τη μιλιταριστική επίθεση κατά της νεολαίας και των εργαζομένων: αύξηση της θητείας, κόψιμο των αναβολών, στράτευση στα 18/19, ένταση των ασκήσεων εφέδρων ώστε να γίνουμε Ισραήλ των Βαλκανίων!
Η αντιδραστικότητα των μέτρων συμβαδίζει με τους όρους της αποτυχίας τους, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τα πολεμικά σχέδια που θέλουν να εμπλέξουν την νεολαία.
Πρέπει να μας απαντήσει ο ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωσταράκος και ο Αβραμόπουλος ποιον θα στέλνουν στις αποστολές εκτός συνόρων. Μήπως τους φαντάρους δίνοντας τους ένα χαρτζιλίκι για να σκοτώνουν και να καταπιέζουν λαούς που δεν τους χωρίζει τίποτε; Με στράτευση στα 18/19 και κόψιμο των αναβολών ποιος θα καλύψει τις ανάγκες του Υγειονομικού, του Μηχανικού και θα στελεχώσει τα γραφεία;
Περιμένουμε τις απαντήσεις και ξεκαθαρίζουμε ότι θα αγωνιστούμε για να μην γίνουν πράξη οι βάρβαρες επιλογές σας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου