Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συστήματα Sunlight: Τρίτο κατά σειρά συμβόλαιο με το Γερμανικό Ναυτικό

http://www.tovima.gr

Αφορά προμήθεια μπαταριών για υποβρύχια
Συστήματα Sunlight: Τρίτο κατά σειρά συμβόλαιο με το Γερμανικό Ναυτικό

Συμβόλαιο με το υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας (BWB) υπέγραψε η εταιρεία Συστήματα Sunlight, για την προμήθεια μιας συστοιχίας μπαταριών υποβρυχίου τύπου 212 του Γερμανικού Ναυτικού. Η εν λόγω συστοιχία μπαταριών θα παραδοθεί το καλοκαίρι του 2012 και αποτελεί την τρίτη κατά σειρά παραγγελία του Γερμανικού Ναυτικού τα τελευταία τρία χρόνια.

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του Γερμανικού Ναυτικού στη Sunlight και υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα των λύσεων που προσφέρει στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας. Η Sunlight δραστηριοποιείται στις κατασκευές μπαταριών υποβρυχίων παγκοσμίως, έχοντας μακρόχρονη εμπειρία σε συστήματα αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο σχεδιασμό και την παραγωγή μπαταριών για όλους τους τύπους συμβατικών υποβρυχίων (ανατολικού και δυτικού τύπου), αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες μολύβδου οξέως.

Η εταιρεία έχει ήδη σχεδιάσει και αναπτύξει 25 διαφορετικούς τύπους στοιχείων μπαταριών για υποβρύχια, ενώ έχει προμηθεύσει περισσότερες από 50 συστοιχίες σε στόλους ανά τον κόσμο. Σημειώνεται ότι οι μπαταρίες υποβρυχίων της Sunlight παράγονται αποκλειστικά στο εργοστάσιό της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου