Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΥΕΘΑ

Πραγματικά, η αποκάλυψη του onalert.gr σχετικά με την ύπαρξη οδοντιάτρου-συμβούλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ωθεί να τεθεί το ερώτημα: «Επειδή χάσαμε τον λογαριασμό με τους μετακλητούς, ειδικούς συμβούλους και ειδικούς συνεργάτες στα Υπουργικά γραφεία του ΥΕΘΑ μπορεί κάποιος να μας διευκρινίσει πόσοι υπηρετούν και που;»


Κυρίως όμως επαναφέρει το βασικό ζήτημα του «ποιος θα μας σώσει από τους σωτήρες» καθώς η πραξικοπηματική κυβέρνηση Παπαδήμου, πραγματικά επιχειρεί ένα αντεργατικό όργιο, καβατζώνοντας ταυτόχρονα τους δικούς της ανθρώπους.
Οι οποίοι και πολλοί είναι και καλά λεφτά παίρνουν ως σύμβουλοι, σε ένα υπουργείο που προσφέρει πολλές ευκαιρίες πλουτισμού για αυτούς που ξέρουν.
Και το ΠΑΣΟΚ είναι μανούλα στην συγκάλυψη των όποιων παραστρατημάτων.
Είναι χαρακτηριστικό το πώς διαφημίστηκε η διαύγεια από τον Γ.Παπανδρέου με τη γνωστή ρήση «όλα στο φως», για να αποδειχτεί σύντομα ότι εννοούσε και σεβαστή πίστωση πολιτικού χρόνου.
Σαν αυτή που εκμεταλλεύτηκε ο στενός του συνεργάτης και σημερινός αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Ραγκούσης.

Για παράδειγμα διαβάζουμε στην διαύγεια για την Παρασκευή 30 Μαρτίου δημοσιεύσεις για διορισμό επτά (7) ατόμων στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ κ. Ραγκούση και άλλων επτά (7) για το γραφείο του ΥΦΕΘΑ κ. Σπηλιόπουλου.
Εύλογα τα ερωτήματα:
· Γιατί αφού οι αποφάσεις αυτές έχουν ημερομηνία, ορισμένες, ακόμη και Νοέμβριο δημοσιεύονται μετά από 4 μήνες.
· Μετά από 4 μήνες τυχαίνει και δημοσιεύονται Παρασκευή απόγευμα;
· Ο οδοντίατρος που προσλαμβάνεται ως ειδικός σύμβουλος από τον κ. Ραγκούση σε τι ακριβώς τον συμβουλεύει;
Τις απαντήσεις που πρέπει να αναζητήσει ο καθένας σε αυτά τα ερωτήματα, πρέπει να τις συμπληρώσει με την πληροφόρηση για πιθανολογούμενη διάλυση της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη-Τετάρτη και προκήρυξη εκλογών.
Τελικά, Παπανδρέου-Ραγκούσης-Σαμαράς-Αβραμόπουλος-Καρατζαφέρης έφεραν νέα ήθη στην αστική πολιτική ζωή. Εντελώς κανιβαλικά για την εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου