Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Οι Ναζί της Χρυσής Αυγής τσάτσοι των Μνημονίων και του Στρατιωτικού κατεστημένου απαιτούν 14 μήνες θητεία


Ξανά το defencenet.gr πλασάρει τις ακραίες θέσεις της ναζιστικής Χρυσής Αυγής που απαιτεί «Yποχρεωτική στράτευση ανεξαρτήτως φύλου και θητεία 14 μηνών».
Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν είναι αντισυστημική δύναμη, αλλά αποτελεί τον πιο αισχρό εχθρό των εργαζομένων και της νεολαίας, την αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής και βασικό μηχανισμό για την επιβολή της σκληρής ταξικής πολιτικής. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ενάντια στα Μνημόνια της Ε.Ε.-ΔΝΤ, των τραπεζών και των τοκογλύφων, αλλά αποτελεί τη δολοφονική δύναμη για να γίνουν πράξη, δίπλα στα ΜΑΤ, τους εισαγγελείς και τα ΜΜΕ.

Τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών δε πουλάνε πια, ενώ τα προπαγανδιστικά παιχνίδια με την προσφορά κοινωνικού έργου με τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης, δηλαδή με τους φόρους του εργαζόμενου λαού μας δε μπορούν να αποκρύψουν την χυδαία πολιτική της.
Ο εθνικισμός, ο ρατσισμός, ο μιλιταρισμός τους βαράει προσοχή στον κόσμο του πλούτου.
Έτσι, ενώ τα αστικά κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ, με τη σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρούν να κάνουν πράξη την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες, η Χρυσή Αυγή απαιτεί 14 μήνες για όλους και στράτευση των 18χρονων, ώστε αδύναμοι πολιτικά και χωρίς κοινωνικές εμπειρίες να μετατρέπονται σε στρατιωτάκια ακούνητα αγέλαστα, να υποτάσσονται πιο εύκολα στην ιεραρχία και στην αυθαιρεσία των αξιωματικών.
Η Χρυσή Αυγή παπαγαλίζει και αυτή τα παραμύθια για τους λόγους περιορισμένης επάνδρωσης των μονάδων της παραμεθορίου, ενοχοποιώντας για αυτό την 9μηνη θητεία.
Ουσιαστικά δηλαδή η Χρυσή Αυγή υπερασπίζει και ζητά τμήμα από τα οφέλη του αμαρτωλού πελατειακού κράτους των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, καθώς δε βρίσκει να πει μια κουβέντα για τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα που εξυπηρετούν μόνο τοπικά οικονομικά στρατόπεδα και τις ανάγκες εξέλιξης ανώτερων-ανώτατων αξιωματικών.
Επιπλέον η Χρυσή Αυγή ενώ παρουσιάζεται υπερασπιστής της στρατιωτικής εκπαίδευσης, ουσιαστικά υπερασπίζει τα προνόμια των αξιωματικών και πιο συγκεκριμένα να κάνουν δωρεάν διακοπές στα ΚΑΑΥ, που όμως εργάζονται δωρεάν ως υπηρέτες τους οι χιλιάδες συνάδελφοι φαντάροι, για ένα ολόκληρο εξάμηνο.
Άρα η Χρυσή Αυγή μιλά για 14μηνη θητεία Αγγαρειομάχων-Σκοπάνθρωπων-Βυσμάτων-Υπηρετών των αξιωματικών σε ΚΑΑΥ και Λέσχες Αξιωματικών.
Επίσης, η Χρυσή Αυγή λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται ότι «Η κυβέρνηση οφείλει πράγματι να προχωρήσει σε άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Πολλές νευραλγικές Μονάδες τελούν υπό διάλυση, λόγω ελλείψεως προσωπικού» γιατί όλοι γνωρίζουν ότι αυτές οι μονάδες έχουν πολεμική επάνδρωση, δηλαδή 100% π.χ. 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία κλπ.
Το πόσο ταξικά τσάτσος είναι η Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται από την πρόταση της να αυξηθεί ο χρόνος εκμετάλλευσης όλης της νεολαίας, αγόρια και κορίτσια, μειώνοντας παράλληλα τους δείκτες της ανεργίας. Αλήθεια, μπορούν όλοι αυτοί οι ναζιστές να σκεφτούν, λέμε τώρα, τι οικονομικό βάρος σημαίνουν όλα αυτά για την λαϊκή οικογένεια.
Η Χρυσή Αυγή δρα ως λαγός του αστικού συστήματος εξουσίας στην εφαρμογή των πιο επιθετικών σχεδίων του. Σχεδιάζουν μια Ελλάδα Ισραήλ των Βαλκανίων, με τεράστια εκμετάλλευση της νεολαίας εντός και εκτός των μονάδων. Με την πρόταση τους για 12μηνη παρουσία στις μονάδες της παραμεθορίου, καθώς δε θα προβλέπεται επιστροφή σε αστικό κέντρο, εξασφαλίζεται μια τεράστια πελατεία δεκάδων χιλιάδων φαντάρων για τις πιτσαρίες, τις καφετέριες-μπαρ, σουβλατζίδικα κλπ. Μια έμμεση επιχορήγηση των επιχειρηματιών από την λαϊκή οικογένεια!
Ωραία ανάπτυξη υπόσχονται ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Η Χρυσή Αυγή είναι Ναζιστές, Εθνικιστές, Τσάτσοι των Επιχειρηματιών.
Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε κάθετα ενάντιοι στην αύξηση της θητείας και το Μισθοφορικό Στρατό.
Δώστε λεφτά για τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες και όχι για νέους εξοπλισμούς.
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα που λείπουν στο εξωτερικό, να βγει η χώρα από το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε. και να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου.
Να καταργηθούν τα εκδικητικά και φορομπηχτικά πρόστιμα ανυποταξίας και μη συμμετοχής σε ασκήσεις επίστρατων.
Να διαλυθούν οι φασιστικές λέσχες εφέδρων και τα Τάγματα Εθνοφυλακής-Καταστολής.
Καμιά συμμετοχή του Στρατού σε επιχειρήσεις καταστολής πλήθους.
Αύξηση του μισθού των φαντάρων, ασφάλιση και αναγνώριση της προϋπηρεσίας.
Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας μετά το τέλος της θητείας μας.
Ελεύθερος Συνδικαλισμός των Φαντάρων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ: 6932 955437

13 σχόλια:

  1. "...
    Αύξηση του μισθού των φαντάρων, ασφάλιση και αναγνώριση της προϋπηρεσίας.
    Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας μετά το τέλος της θητείας μας..."
    Θέλω επίσης να προτείνω: Μονιμοποίηση όλων των στρατευθέντων, με πρόβλεψη για επίδομα ανθυγιεινης εργασίας, και ειδικη ποσόστωση για άτομα με ειδικες ανάγκες, και άλλες ευπαθείς ομάδες όπως μετανάστες, άτομα με εξάρτηση απο ουσίες και άλλοι ενδεχομένως.
    Επίσης να θεσπιστεί ως παράνομη η κατοχη όπλων στον στρατο, καθως και η άμεση ή έμμεση προτροπή για χρήση βίας με το προσχημα της στρατιωτικης εκπαίδευσης.
    Δυνατά σύντροφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι βολεμένοι μπορούν να περιγελούν και να κάνουν προτάσεις. Επίσης, να γενικευτεί η οπλοχρησία για να σκοτώνονται ελεύθερα μεταξύ τους ή να απελευθερωθεί το κυνήγιο μετανάστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΞΥΠΝΙΟΠΟΥΛΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ.

      Διαγραφή
  3. Καλά έτσι κι αλλιώς ποιος παίρνει στα σοβαρά τέτοιους γραφικούς τύπους;
    Ζηλεύω όσους είναι είναι στην βουλή γιατί όποτε έρχεται η ώρα να μιλήσουν η χα θα ρίχνουν τρελό γέλιο με τα ανέκδοτά τους και θα περνάει και ευχαριστα η ώρα τους!Εγώ τους βλέπω σαν stand up comedy :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζουμε να μην τους ανοίξουν την πόρτα οι Χρυσαυγίτες φίλοι της Χούντας, όπως έκαναν στην Κύπρο το 1974

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ,ΜΕΤΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ 'ΠΟΛΥΤΕΤΕΧΝΕΙΟ'ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ???ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
  6. Η Χρυση Αυγη εχει ηδη ανοιξει τις Κερκοπορτες. Εχει διεισδυσει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Δυτικη Θρακη τακιμιαζει με τους Τουρκους Εθνικιστες, και απεργαζεται την καταστροφη της χωρας.. α ναι, και της δημοκρατιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποια γνωμικά σχετικά με την ανδρεία
    Αφιερωμενο στους συντροφους

    Το να δούμε ποιο είναι το δίκαιο και όχι τι μας συμφέρει, αυτό είναι ανδρεία. Κομφουκιος
    Το μεγαλύτερο μέρος της ανδρείας είναι η περίσκεψη. Σαίξπηρ
    Aνδρεία δεν είναι η επιπόλαιη υποτίμηση του κινδύνου, αλλά η σωστή εκτίμηση και κατανίκησή του. Ριχτερ
    Γενναιότητα είναι η μεγαλοφυϊα της καρδιάς. Αγνωστος
    Αν οι άνδρες γνώριζαν αυτά που σκέφτονται οι γυναίκες, θα ήταν δέκα φορές πιο τολμηροί. Καρ.Α

    Η ζωή θα σου μάθει τι είναι αληθινή ανδρεία: είναι η ικανότητα να αντιστέκεσαι στην αποδοκιμασία των γύρω ανθρώπων. - Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ
    Μεγάλοι άνδρες είναι εκείνοι που βλέπουν ότι η πνευματική δύναμη είναι δυνατότερη από οποιαδήποτε υλική, ότι οι σκέψεις κυβερνούν τον κόσμο. Έμερσον
    Εάν οι άνθρωποι ήσαν δίκαιοι, δεν θα υπήρχε ανάγκη θάρρους. Βίας
    Ο αετός μπορεί να περάσει σ' όλον τον αέρα, και του γενναίου άνδρα πατρίδα είναι όλη η γη. Ευρυπίδης
    Μη φοβάσαι να διακινδυνεύεις. Όταν η βάρκα βγαίνει στη θάλασσα, πάντα κουνάει .Κινέζικο ρητό.
    Ηρωισμός είναι η καθημερινή επανάσταση στην αδικία. Π.Κοροβέσης
    Όσο περισσότερους πολίτες με πολιτικό θάρρος έχει μια χώρα, τόσο λιγότερους ήρωες θα χρειαστεί κάποτε. Μανιάνι Φράνκα
    Πιο δύσκολο είναι να είσαι τίμιος, παρά ήρωας.Άγνωστος
    Η μεγάλη αρετή όσων αναζητούν το πνευματικό μονοπάτι είναι το κουράγιο.Κοέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπιζω οι φεμινιστριες του συριζα να μην κανανε την παπια στο θεμα της στρατιωτικης θητειας θελοντας να υπηρετησουν οι ανδρες και να γελανε πισω απο την πλατη του Τσιπρα τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς του συντροφους (2)

    Η υποταγή είναι ο ηρωισμός των ηττημένων (αγνωστος)

    Να σκέπτεσαι αντίθετα στο ρεύμα της εποχής είναι ηρωισμός. Το να μιλάς αντίθετα είναι τρέλα Άγνωστος

    Πάνω στη γη υπάρχει μόνο ένα είδος ηρωισμού: να βλέπεις τον κόσμο έτσι όπως είναι και να τον αγαπάς Ρολάν Ρομαίν

    Οχι στην αυξηση της θητειας
    Κατω ο πολεμος
    Ερωτας σεξ παρτουζες πολυγαμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραια τα λες φιλε.προσεξε ομως μην τα πεις αυτα σε καμια μουσουλμανικη χωρα γιατι θα σε ξεβρακωσουνε ,θα σε βιασουν ομαδικα(να το σεξ και οι παρτουζες)και μετα θα σου παρουν το κεφαλι,και οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα.εδω στην Ελλαδα μπορεις να τα λες ακομα.μεχρι να γινουμε ισλαμικο προτεκτορατο εχεις λιγο καιρο ακομα.

      Διαγραφή
    2. Η κατασταση στις μουσουλμανικες χωρες δεν ειναι αυτη που περιγραφεις.Οπου συμβαινουν ακροτητες υπαρχει θεοκρατια ,ενα πολιτευμα το οποιο ξερεις ποιας ιδεολογιας πολλα ατομα ασπαζονται στην Ελλαδα . Επισης μην ξεχνας πως μουσουλμανικες χωρες με απολυταρχικα πολιτευματα ''ανηκουν'' στη ''δυση'' και στην νατοικη επιρροη-πχ σαουδικη αραβια.Χρησιμοποιουν οι δυτικοι τα καθεστωτα τα απολυταρχικα για να μην αντιδραει ο λαος και αυτοι να εκμεταλλευονται τη γη.Διοτι πιο ευκολα αντιδραει καποιος οταν δεν εχει υποστει πλυση εγκεφαλου απο μικρος απο την θρησκεια και αλλιως οταν εχει.Σε περασμενους αιωνες πολλες απο αυτες τις χωρες ηταν η κοιτιδα του πολιτισμου οταν καποιες ''δυτικες'' χωρες βρισκοντουσαν στη θεση τους.Αν σου φαινεται ακραιο αυτο που λεω ψαξε το.Δεν εχω λογο να σου πω ψεματα.Και μην ξεχνας οτι οι ξενοι δεν ειναι τουριστες- πολλοι δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα,αλλοι απειληθηκαν απο τις κυβερνησεις,αλλοι ηρθαν για να βρουνε τη συντροφια που μεταναστευσε εδω,αλλοι λογω πολεμου,πεινας και καποιοι λογω παθους ιωσς για μια αλλη ζωη μακρια απο κοινωνιες με αρρωστειες και θλιψη.Και ερχονται μετα οι μαλακες που μικροι ειχανε 3 πλειστεσιον,2 αμαξια,διακοπες 3 μηνες και μετα απολυτη σχεδον ελευθερια και τους χτυπανε επειδη δεν τους αρεσει η φατσα τους.Ποιους;Αυτους που φτιαξανε τα σπιτια τους,τα παιχνιδια που επαιζαν μικροι,τις μπαλες τους και το χωραφι τους.
      Αυτα για σημερα
      (Σεξ, ερωτας..)

      Διαγραφή