Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΟΥΚΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.


Εμετός. Οργή. Αγανάκτηση.
Ξευτίλα.
Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματα που γεννά το άκουσμα της είδησης ότι ο Μισθοφόρος Στρατιώτης, Υπαξιωματικός βατραχάνθρωπος της ΔΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού που χτύπησε με τη μηχανή του και στη συνέχεια εγκατέλειψε έναν ποδηλάτη και στην συνέχεια για να γλυτώσει το τομάρι του ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω σε μια μητέρα με τα δίδυμα παιδάκια της, συντρίβοντας τα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΕΠ.ΟΠ. που προκάλεσε με την εγκληματική του συμπεριφορά την τεράστια αυτή τραγωδία, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια τη μηχανή του πατέρα του. Επίσης, συνελήφθη από την Τροχαία και δεν παραδόθηκε όπως προπαγάνδιζαν τα καθεστωτικά μέσα, αναπαράγοντας την πληροφόρηση του ΔΟΛ. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν τον οδηγό από τη μοτοσικλέτα του, την οποία εγκατέλειψε κοντά στο σημείο του συμβάντος και τράπηκε σε φυγή. Η μηχανή ήταν όμως στο όνομα του πατέρα του και οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου εκεί βρήκαν τον πατέρα του και τον ενημέρωσαν για το τι έγινε. Τότε ο πατέρας πήρε τηλέφωνο το γιο του να έρθει στο σπίτι και όταν έφτασε εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.
Το περιστατικό έγινε στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μοτοσικλετιστής είχε νωρίτερα χτυπήσει έναν ποδηλάτη. Τότε ανέπτυξε ταχύτητα για να γλιτώσει και παράτησε τον ποδηλάτη. Αφού ανέπτυξε ταχύτητα πέρασε με κόκκινο φανάρι την διασταύρωση και εκεί στην κυριολεξία σάρωσε την μητέρα και τα παιδιά που προσπαθούσαν να περάσουν απέναντι. Η μητέρα εκείνη την ώρα πήγαινε τα παιδιά της στο δημοτικό σχολείο το οποίο λειτουργεί τον Ιούλιο κάνοντας ειδικά μαθήματα.
Και ενώ μητέρα και παιδάκια χαροπαλεύουν το Ναυτοδικείο τον αφήνει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Είναι η Στρατιωτική Δικαιοσύνη που για να μην ξεχνιόμαστε, αθώωσε τους υμνητές της Χούντας των Συνταγματαρχών στη Σχολή Ευελπίδων και τους ακροδεξιούς ΟΥΚάδες στο Ναυτοδικείο για τα παράνομα εμετικά άσματα που αμαύρωσαν την Στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, παρά την πληθώρα του αποδεικτικού υλικού.
Ξευτίλα.
Την ίδια ποινή επέβαλαν μόλις δύο μέρες πριν στον συνάδελφο έφεδρο στρατιώτη Α.Τ. βιολόγο - καθηγητή ετών 29, διώκοντας τον ως προδότη, γιατί έθεσε στόχο του να βοηθήσει τους νέους φαντάρους, που είτε εθελοντικά είτε όχι, έρχονταν στην ΕΛΔΥΚ να μάθουν 5 πράγματα για τη νέα τους μονάδα, αναδημοσιεύοντας γνωστές πληροφορίες.
Ξευτίλα.
Την ίδια στιγμή που τα παιδάκια δίνουν μάχη για την ζωή τους, η Χρυσή Αυγή κάθεται πάνω στο αίμα των Ελληναράδων που συγκέντρωσε, αρνούμενη να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις των γιατρών, όπως φυσικά πράττουν χιλιάδες συμπολίτες μας, ακόμη και στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, με πρώτους τη ΔΥΚ.
Η απόφαση της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης είναι προκλητική. Δε μπορεί η μόνη έννοια της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου να είναι η περιφρούρηση του Γοήτρου του Στρατού και η ατιμωρησία Μισθοφόρων επικίνδυνων για το κοινωνικό σύνολο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. βασικά στρατοδικία, ναυτοδικία, αεροδικία, ειναι πεταμένα λεφτά, κοροιδευουν τον κόσμο έπρεπε να είχαν κλεισει καιρό τώρα. Τέτοιες υποθέσεις μπορουν καλλιστα και τα πολιτικά δικαστήρια να εκδικάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ευθύνη για αυτή την διαφθορά της δικαιοσύνης βαραίνει πρώτα και κύρια τον λαό. Κακά τα ψέματα, αν ο μέσος πολίτης νοιαζόταν για το δίκιο θα πάλευε για αυτό, δεν θα ήταν αδιάφορος όπως είναι τώρα. Τέτοιοι σκατάδες είναι η συντριπτική πλειοψηφία του λαουτζίκου, τέτοια σκατά δικαστήρια (και επομένως κοινωνία) του αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκιο, αλλά πρακτικά τι μπορεί να κάνει ο μέσος πολίτης για μία περίπτωση σαν κι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή