Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ «ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ»- ΕΔΕ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ, ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΘΥΤΗ


Επιστολή καταγγελίας από συνάδελφο φαντάρο που υπηρετούσε σε Λέσχη Αξιωματικών…
Να βρίσκεσαι στα καλύτερα χρόνια της ζωής σου, πάνω στις σπουδές, γεμάτος όρεξη για ζωή και να πρέπει να πας φαντάρος. Πρέπει όμως και πας από υποχρέωση, επειδή το θέλουν οι γονείς σου και γιατί λες «για την πατρίδα ρε γαμώτο».
Και βρίσκεσαι σε ένα τάγμα πεζικού κάπου στην Ελλάδα και εκεί που δεν το περιμένεις βρίσκεσαι σε μια Λέσχη να κάνεις το μάγειρα, τον λαντζέρη, το σερβιτόρο και την καθαρίστρια. Έχεις και από πάνω και τον καθένα να σε λέει βύσμα επειδή βρίσκεσαι σε μια ΛΑΦ.
Και έρχεται η στιγμή που βλέπεις πραγματικά τι γίνεται. Που βλέπεις τον διοικητή της Λέσχης να σε βρίζει και παράλληλα να τρώει το φαγητό σου στην κυριολεξία και να συμπεριφέρεται χειρότερα και από κάθε άλλο ζήτουλα. Το μαθαίνει ο ταξίαρχος σου, αρχίζουν οι ανακρίσεις, προχωρεί το θέμα και λες ότι επιτέλους υπάρχει δικαιοσύνη στο στράτευμα.

Και το τελικό αποτέλεσμα σε προσγειώνει. Όλοι οι συνάδελφοι σου που κατέθεσαν εκδιώκονται κακήν κακώς και το θέμα κουκουλώνεσαι. Εσύ στη μονάδα σου ως το βύσμα που επέστρεψε και ο διοικητής της Λέσχης να τρώει και να πίνει στην υγειά σου.
Και έχεις και τον άλλον για πλάκα να γελάει μαζί σου και να σου λέει ότι αφού ζεις πάλι καλά αφού θα μπορούσαν να σε είχαν καθαρίσει προκειμένου να καλύψουν τα πράγματα.

Κλείνω λέγοντας ότι αυτά δεν είναι φανταστικά και ότι τα ξέρουν πολλοί άνθρωποι. Τώρα μη ρωτάτε που γίνονται. Δεν έχει σημασία και ίσως όταν απολυθώ να το μάθετε και αυτό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Σειρούλα δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βλέπει κάτι τέτοιο. Τα ίδια και χειρότερα γίνονται στη Λέσχη του Κιλκίς. Να φανταστείς κρύβουμαι το φαγητό να μην μας το φάει ο Διοικητής της Λέσχης και η γυναίκα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει μια διαφορά. Στη ΛΑΦ του Κιλκίς έγινε Ε.Δ.Ε. και τιμωρήθηκε αυστηρά ο Διοικητής εκεί. Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι πιθανόν μετράει μέρες στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή