Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

25η ΜΑΡΤΙΟΥ: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΛΑΟ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-Ε.Ε.-ΔΝΤ


Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ επιχειρεί να κάνει επίδειξη αυταρχισμού. Το αστικό σύστημα εξουσίας αντιλαμβάνεται το μέγεθος της κοινωνικής οργής και επιλέγει να ακολουθήσει τις πιο ακραίες τρομοκρατικές πολιτικές ενός ξεκάθαρα ολοκληρωτικού καθεστώτος για να συντρίψει τις κοινωνικές αντιδράσεις και να επιβάλλει τη μετατροπή του λαού μας σε Δούλο τπου 21ου αιώνα
Μετά την παράσταση ολοκληρωτισμού που το αστικό σύστημα εξουσίας έδωσε στην Στρατιωτική Παρέλαση της 28ηςΟκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται να κατεβάσει ξανά τον Στρατό στο δρόμο,αντιμετωπίζοντας τον εργαζόμενο λαό μας ως Ασύμμετρη Απειλή και εσωτερικό εχθρό.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα «η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, “προσφέρθηκε να συνδράμει ο στρατός στα μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου”! Πληροφορίες που δημοσιεύει το bloko.gr αναφέρουν ότι “σε πρόσφατη σύσκεψη οι επικεφαλής των μέτρων αρνήθηκαν "ευγενικά" την στρατιωτική προσφορά, δηλώνοντας πως η ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να εγγυηθεί και την ασφάλεια και την ομαλή εξέλιξη δίχως απρόοπτα, εμπόδια και προσκόμματα την όλη εκδήλωση ώστε να τιμηθεί με τον προσήκοντα σεβασμό η επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας”. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι «η ΕΛΑΣ ζήτησε μικτές περιπολίες με συνδρομή του Ελληνικού Στρατού που θα συμβάλλουν στα μέτρα αποφυγής λαϊκών αντιδράσεων κατά τη διάρκεια της Παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα».

Τα Μισθοφορικά τμήματα της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας διαψεύδουν τις δικαιολογίες περί εκπαίδευσής τους αποκλειστικά για καταστολή πλήθους στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών εκστρατειών εκτός συνόρων. Από την Νέα Σάντα Κιλκίς η στρατιωτική μονάδα βρέθηκε στο πάντα σε επιφυλακή Πεντάγωνο, με τα πάντα τοποθετημένα τεθωρακισμένα στις πύλες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να στέκεται απέναντι στον κόσμο της εργασίας στέλνοντάς του τρομοκρατικό μήνυμα. Στάθηκε απέναντι σε διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη. Ενώ η Στρατονομία και οι Ειδκικές Δυνάμεις της Ζ’ ΜΑΚ στάθηκαν απέναντι στους διαδηλωτές στρατιωτικούς, στην Λέσχη Αξιωματικών Αθήνας, δύο βήματα από τη Βουλή!

Πλέον βλέπουμε ότι και στο κέντρο της Αθήνας επιχειρήται να εφαρμοστεί το Δόγμα Άμυνας Ασφάλειας του Κράτους Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης, με την συμμετοχή της Αστυνομίας που Στρατιωτικοποιείται –χαρακτηριστική η κατάληψη από τα ΕΚΑΜ των Κοινωνικών χώρων τον Ιανουάριο και η κατοχή στις Σκουριές προστατεύοντας τα συμφέροντα του Μπόμπολα. Αλλά και την συστηματική ανάληψη αστυνομικών καθηκόντων από τον Ελληνικό Στρατό, που πλέον αποκαλύπτει τον πραγματικό του ρόλο: καταρρίπτοντας τους αστικούς μύθους περί «φρουρού του Έθνους», «εγγυητή της ειρήνης», φανερώνεται ως ο πιο επιθετικός μηχανισμός επιβολής της ταξικής κυριαρχίας, υπερασπιστής των αστικών συμφερόντων είτε εναντίον του εχθρού εργαζόμενου λαού, είτε εναντίον του Τούρκου ανταγωνιστή, ή τελικά μέσω της συμμετοχής του στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ!

Έχοντας την συνδρομή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, αναπόσπαστο τμήμα του βαθέος Ελληνικού Κράτους, που μέσω των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων –που ελέγχει και κατευθύνει πολιτικά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας- και των νέων Ταγμάτων Εθνοφυλακής-που φτιάχτηκαν τον Ιούλιο του 2011, όταν η χώρα συγκλονίζονταν από τα κινήματα των Αγανακτησμένων- συμμετέχει στα πογκρόμ κατά των μεταναστών, διεκδικεί την συμβολή της στην επιβολή του Νόμου και της Τάξης, ενώ προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αντάρτικα πόλης και κοινωνικές εξεγέρσεις.

Η κυβέρνηση φοβάται το λαό και για αυτό σχεδιάζει μια παρέλαση χωρίς το λαό. Στο πλαίσιο αυτό ήδη διαρρέεται ότι«Ζώνες απομόνωσης προσανατολίζεται να δημιουργήσει η ΕΛΑΣ μπροστά και γύρω από την εξέδρα των επισήμων. Εμείς καλούμε τον λαό μας να διαδηλώσει μαζικά και να καταγγείλει την ταξική πολιτική και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών και τοκογλύφων.Γιατί χρειάζεται ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΡΗΞΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ο λαός της Κύπρου αποδεικνύει ότι μόνο οι Αγώνες μας μπορουν να τους σταματήσουν.

Καλούμε κάθε φαντάρο και μόνιμο να αρνηθεί να συμμετάσχει στα όποια μέτρα καταστολής συμπεριλαμβάνουν τον στρατό, στρέφοντας το όπλο του κατά των διαδηλωτών. Ο όρκος που υποχρεωθήκαμε να δώσουμε έκανε λόγο για υπεράσπιση της Άμυνας και του Συντάγματος. Δε δώσαμε όρκο να προστατεύουμε με τα όπλα όσους στερούν το παρόν και μέλλον του λαού μας, τον κόσμο της μίζας, της διαπλοκής και της διαφθοράς, τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, την εκκλησία με την αμύθητη περιουσία, τους βιομήχανους, εργολάβους και καναλάρχες.

Το Αθάνατο κρασί του 21 πρέπει να το γευτεί και η δική μας γενιά

Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία που πετιούνται στην ανεργία και στο περιθώριο, που φορτώνονται πρωτόγνωρα φορολογικά βάρη και υποχρεώνονται να βιώσουν ένα καθεστώς απόλυτης δουλείας και εξάρτησης από τις επιθυμίες των επιχειρηματιών-τοκογλύφων-επενδυτών, δεν έχουν κανένα κοινό-«εθνικό συμφέρον»!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση, η τοπική αυτοδιοίκηση, η Εκκλησία και οι εργοδότες, οι«Επίσημοι»αποτελούν έναν κόσμο εχθρικό. Αυτοί μας εκμεταλλεύονται, μας υποδουλώνουν, μας καταπιέζουν. Στρέφουν ενάντιά μας τους πραιτοριανούς των ΜΑΤ και τώρα το Στρατό για να επιβάλλουν τους Νόμους του Κέρδους, τη Δικτατορία της Αγοράς, την Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ, το σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.

Αρνούμαστε επομένως να τους τιμήσουμε, αρνούμαστε να παρελάσουμε μπροστά τους. Αρνούμαστε να τους Υπερασπιστούμε.Τιμούμε τους ηρωικούς αγώνες του παρελθόντος, συμμετέχοντας στους ταξικούς αγώνες του σήμερα. Αρνούμαστε να στρέψουμε τα όπλα ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό που μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ-ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Τ.ΕΠ.6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου