Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ;

ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΡΒΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ (αρχίζουν και ξεχωρίζουν οι πραγματικοί Έλληνες από τους Ανθέλληνες )

Η προηγούμενη ανακοίνωση μας που αποκάλυπτε ότι φιλάνθρωπες γιαγιάδες στέλνουν δέματα με αρβύλες σε μονάδες του Έβρου, συγκινημένες από τις επιστολές καταγγελιών φαντάρων που περιγράφουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος τους στέρησε το δεύτερο ζευγάρι στο πλαίσιο των οικονομικών περικοπών-αγοράζοντας βεβαίως πανάκριβες γαλλικές φρεγάτες- , αντιμετώπισαν την καχυποψία των ΡΑΜΠΟ του καναπέ. Μας κατηγόρησαν ότι λέμε ψέματα,ότι αυτά ποτέ δεν συνέβησαν στον ελληνικό στρατό. Στην ουσία, κλείνουν τα μάτια μπροστά στα ακραία προβλήματα που προκαλεί η κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια, ωραιοποιούν τα μέτρα και συκοφαντούν όποιον αντιστέκεται.Στην προκειμένη περίπτωση αμφισβήτησαν και τις ωραίες χειρονομίες των συνανθρώπων μας, που βλέποντας την αναλγησία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, επιχειρούν οι ίδιοι, όπως η γιαγιά που από το υστέρημα της σύνταξης της έστειλε αρβύλες στους συναδέλφους φαντάρους που υπηρετούν στον Έβρο, να συμπαρασταθούν και να εκφράσουν έμπρακτα την Αλληλεγγύη τους.
Δείχνοντας ταυτόχρονα ότι η κοινωνία τρέφει συναισθήματα συμπάθειας για τον κάθε φαντάρο, σκέφτεται και εκτιμά «το ζόρι που τραβά» κατά της διάρκεια της υποχρεωτικής του στράτευσης.
Όμως η πρωτοβουλία της γιαγιάς δεν ήταν η μοναδική.
Πυροσβέστες,επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και δήλωσαν την πρόθεση τους να βοηθήσουν. Κατανοώντας τι σημαίνει να υπηρετείς στον Έβρο και να μην έχεις αρβύλες , δήλωσαν την πρόθεση τους να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ζευγάρια και να τα στείλουν στις μονάδες με το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Εμείς τους καλούμε να επικοινωνούν με τις διοικήσεις των μονάδων της παραμεθορίου και το ΓΕΣ,ενημερώνοντας για τις πρωτοβουλίες τους, απαιτώντας υπεύθυνη και οργανωμένη αντιμετώπιση της προσφοράς τους.
Καταβαίνουμε όμως όλοι ότι δε μπορούμε να αναβιώσουμε το 1940 και οι γιαγιάδες, μαζί με τους πυροσβέστες να αναπληρώσουν την τροφοδοσία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων με είδη ένδυσης και υπόδησης.
Καλούμε τον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο και το διώκτη αγωνιζόμενων στρατιωτικών,ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο, να αντιληφθούν το μέγεθος των προβλημάτων που προκαλούν.
Απαιτείται τώρα να πάρουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα μέσα, ώστε να μην τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή του προσωπικού. Και πρώτα απ΄όλα των φαντάρων που είναι τα μεγαλύτερα θύματα τους.
Εξάλλου,οι διαταγές του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου για σεβασμό τν φαντάρων, που ακολούθησαν τις δύο αυτοκτονίες, σύντομα αποδείχτηκαν μεγαλόστομα «ΘΑ», αυτά που με ευκολία δίνουν οι αστοί πολιτικοί, οδηγώντας όμως στην Χρεωκοπία και την εξαθλίωση τον κόσμο της εργασίας.

Καλούμε τους φαντάρους και τους γονείς να αντισταθούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com


http://tokoutsavaki.blogspot.gr

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου