Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Γιατί ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ο ΑΓΕΣ Τσέλιος καλύπτουν τον Χρυσαυγίτη ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ και ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ Ι5;

ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά σε παλαιότερη συγκέντρωσή τους. Τρίτος από αριστερά ο γ.γ. της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.
Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά σε παλαιότερη συγκέντρωσή τους. Τρίτος από αριστερά ο γ.γ. της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.
Η αποκάλυψη της απαράδεκτης μεθόδευσης απαλλαγής στράτευσης μέσω του Ι5 και της μη αντιμετώπισης της Λιποταξίας  του γνωστού στελέχους της Χρυσής Αυγής Λακωνίας, που παρουσιάστηκε το Μαίο στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, ο οποίος τραμπούκισε και απείλησε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στην Σπάρτη «ώστε να τα καταφέρει», αποτελεί πηγή συμπερασμάτων.


1.      Εκπλήσσει η στάση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας που τον καλύπτουν και δεν προχωρούν σε διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Πως είναι δυνατόν να συμβάλλουν σε τέτοιου είδους αδίκηματα και να υποκύπτουν στους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής; Αν αυτό δεν είναι συνενοχή κια συγκάλυψη τότε τι είναι;
Αν στη θέση του ήταν οποιοσδήποτε άλλος θα του είχε επιβληθεί το γνωστό πρόστιμο των 6000 ευρώ, ενώ θα είχαν κινηθεί εναντίον του οι διωκτικές αρχές. Θυμίζουμε το όργιο καταστολής που έχει εξαπολύσει το κράτος κατά του Αντιμιλιταριστικού κινήματος-Αντιρρησίες Συνείδησης, Ολικοί Αρνητές Στράτευσης, Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων.
2.      Εκπλήσσει η στάση των στρατιωτικών αρχών στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και των Στρατιωτικών Υγειονομικών Αρχών που φοβισμένες από τις απειλές αυτού και της οικογένειας του, του έδωσαν Ι5.
Δηλαδή αν τους τρομοκρατεί ένα τσογλάνι της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής, πως  θα υπηρετήσουν το ρόλο που τους έχει ανατεθεί από το Σύνταγμα;
Που είναι οι όρκοι που έχουν δώσει; Δεν αποτελεί αυτό το περιστατικό πραγματική καταρράκωση του κύρους των Ενόπλων Δυνάμεων, για το οποίο τόσο νοιάζονται και ταπείνωση των στρατιωτικών;
3.      Δεν Εκπλήσσει καθόου η στάση των μιλιταριστικών και εθνικιστικών μέσων, αλλά και του φιλοκυβερνητικού τύπου. Από το defencenet.gr μέχρι την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, από το defence-point, ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, antinews.gr, Κranos.gr μέχρι το ΕΚΕΟ του γνωστού καθηγητή της Σ.Σ.Ευελπίδων δε βρήκαμε καμιά αναφορά και καμιά καταδίκη της προκλητικής μεθόδευσης.
Όλως τυχαίως όλοι οι παραπάνω επαναλαμβάνουν μονότονα τα προβλήματα της επάνδρωσης των ακριτικών μονάδων και απαιτούν αύξηση της στρατιωτικής θητείας.  
Θυμίζουμε την πρόσφατη εκστρατεία  του ακραίου  συμβούλου του πρωθυπουργού, Φαήλου Κρανιδιώτη-υποστηρικτή της συνεργασίας ΝΔ-Χρυσής Αυγής και της αύξησης της στρατιωτικής θητείας στους 18 μήνες-, του STRATEGY REPORT, της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή της ΝΔ  Καράμπελα-που δεν ψήφισε την Άρση της βουλευτικής Ασυλίας του Κασιδιάρη για την επίθεση του σε συναδέλφους του βουλευτές- να δαιμονοποιήσουν τους Αντιρρησίες Συνείδησης και την Εναλλακτική Θητεία, πατάσσοντας τα.
Εμείς καλούμε για μια ακόμη φορά τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο και τον ΑΓΕΣ Τσέλιο να εφαρμόσει τον Νόμο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου