Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σύλληψη υποψηφίου δημάρχου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Θεσσαλονίκη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την «Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή» Γιάννης Κούτρας συνελήφθη έπειτα από «επεισόδιο» που είχε με αστυνομικούς.
koutras-anarsiaΑπό άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την «Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή» Γιάννης Κούτρας, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να υποστηρίζει πως «ο αυταρχικός και ρατσιστικός κατήφορος των δυνάμεων καταστολής της κυβέρνησης δεν έχει τέλος».
Όπως υποστηρίζουν, το «έγκλημά» του ήταν ότι σταμάτησε όταν είδε αστυνομικούς να ελέγχουν με εξευτελιστικό τρόπο μετανάστες επαίτες και ζήτησε να μάθει το λόγο για τον οποίο γινόταν αυτό.
Σύμφωνα με την «Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη», αυτοί του απάντησαν «δημοκρατικότατα» ότι αν δεν φύγει θα τον συλλάβουν για εξύβριση και απείθεια, κάτι που δεν έκανε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.
Έξω από το αστυνομικό τμήμα, έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πολίτες, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι φορέων της πόλης σε ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας.
«Το περιστατικό φανερώνει για άλλη μια φορά πώς μεταφράζεται στην πράξη η ασυδοσία που έχει δώσει στην αστυνομία το δόγμα «νόμος και τάξη» του Δένδια και συνολικά της άθλιας κυβέρνησης των Μπαλτάκων» τονίζει στην ανακοίνωσή της η «Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη».
 
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου