Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Εμετική δήλωση Βενιζέλου. Συμπαρατάσσεται απόλυτα με την φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου (Βίντεο)



Κι ενώ καθημερινά έρχονται στην δημοσιότητα βίντεο –όπως αυτό που παραθέτουμε- τα οποία δείχνουν Ουκρανούς ναζιστές να πυροβολούν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ απλούς πολίτες, έρχεται μια εμετική, στην κυριολεξία δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ε. Βενιζέλου, με την οποία δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στην φασιστική κυβέρνηση του Κίεβου.


«Είναι αναγκαίο να μην αναγνωριστούν νομικά τα δημοψηφίσματα» μας λέει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στα συντριπτικά ποσοστά με τα οποία εγκρίθηκε η πρόταση για αυτοδιάθεση, στα δημοψηφίσματα που έγιναν την Κυριακή στο Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ, ενώ «είναι αναγκαίο να διασφαλίσουμε ότι στις προεδρικές εκλογές της 25ης Μαΐου θα μετάσχουν και οι πληθυσμοί των ανατολικών περιοχών» τοποθετούμενος ξεκάθαρα υπέρ της διεξαγωγής των εκλογών βίας και νοθείας που οργανώνει η χούντα.

Τσιμουδιά για τα απανωτά εγκλήματα που κάνουν οι ναζιστικές συμμορίες, υπό την κάλυψη υπό την κάλυψη της πραξικοπηματικής-φασιστικής κυβέρνησης του Κιέβου παρά μόνο νουθεσίες, χωρίς κανένα αντίκρισμα ώστε «η κυβέρνηση στο Κίεβο να ελέγξει την κατάσταση, να αποτρέψει πράξεις επιθετικής βίας, να ελέγξει παραστρατιωτικούς ή παράπλευρους μηχανισμούς». 
https://www.youtube.com/watch?v=9hQvR8yknCQ
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8404.html#.U3ErnLJFcvM.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου