Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΚΑΑΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΩΝ

Μια οργισμένη καταγγελία έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από στελέχη του Στρατού. Στρατιωτικούς και γονείς ταυτόχρονα, που για χρόνια ταλαιπωρούνται σε μεταθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τεράστιο κόστος σε οικονομικό και οικογενειακό επίπεδο. Όμως έκαναν υπομονή καθώς έλπιζαν ότι τουλάχιστον έτσι θα συγκέντρωναν τα απαραίτητα μόρια ώστε να εξασφαλίσουν μετάθεση στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Κύπρο, που για πολλούς αποτελεί τη μόνη προοπτική οικονομικής ανάσας.
Τα παραπάνω όμως έχουν ως προϋπόθεση την τήρηση των νόμων και των διαταγών που διέπουν το καθεστώς μεταθέσεων-μετατάξεων, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους το καθεστώς διαφθοράς-διαπλοκής του πελατειακού κράτους και των μηχανισμών εξαγοράς που έχουν εγκαταστήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις τα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και το στρατιωτικό κατεστημένο.

Σαφή απόδειξη των παραπάνω αποτελεί η μετάθεση στελέχους στην ΕΛΔΥΚ που διαδραμάτισε συγκεκριμένο ρόλο στα ΚΑΑΥ Προσκυνητών. Στρατιωτικός που παρέμεινε για χρόνια αμετάθετος στην προνομιακή αυτή μονάδα –αλήθεια πως συγκέντρωσε τα μόρια για να καρπωθεί τη μετακίνηση στην Κύπρο. Ταυτόχρονα όλους βαραίνει η γνώση ευνοϊκής παραχώρησης καταλυμάτων σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα ή στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων!
Από τα παραπάνω αποκαλύπτεται ότι τα ΚΑΑΥ δεν αποτελούν μόνο άνδρα άγριας εργασιακής εκμετάλλευσης των φαντάρων, αλλά και διαπλοκής-συναλλαγής.
Η οργή και αγανάκτηση όλων για τον ρουσφετολογικό-ψηφοθηρικό τρόπο που το πολιτικό και στρατιωτικό κατεστημένο διαχειρίζεται τις Μεταθέσεις-Μετατάξεις, απογειώνεται.

Το ΓΕΣ τι έχει να απαντήσει;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437


http://diktiospartakos.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Τοσα ξερετε τοσα λετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΗΔΑΓΕ ΤΗ ΣΕΙΡΟΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ Η ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΑΡΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΟΛΑΝΔΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ'... ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λες #$#$#! ολο το αρθρο ειναι μεσα στην ανακριβεια. υπηρετησα σε αυτη την μοναδα για 4 μηνες (φεβρουαριο - ιουνιο 2014) (στρατιωτης). ο συγκεκριμενος ανθρωπος μπορει μπορει να θεωρηθει ο μονος "ανθρωπος" που συναντησα σε ολη μου την θητεια! Καλα τα οσα λετε για διαφορες μοναδες που οντως ειναι ετσι.Αλλα οχι να γραφουμε και για την ζωαρα που υπηρχε εκει. (τουλαχιστον για την χρονικη περιοδο που ημουν εκει.) Την μεταθεση την πηρε με την αξια του. χαιρομαι που πηγε εκει που ηθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή