Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΛΥΚΟΥΔΗΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΙΑΤΡΙΔΗ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ"

Πέρασαν τον νόμο και την φωτογραφική τροπολογία για τα δάση με την βοήθεια Λυκούδη(ΔΗΜΑΡ), Χρυσής Αυγής και της Μίκα Ιατρίδη
"Πέρασαν" μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δύο επίμαχες διατάξεις για τα δάση. Ειδικότερα, συνολικά ψήφισαν 97 βουλευτές εκ των οποίων οι 50 "ναι" και οι 47 "όχι"..  Η έκπληξη (όχι για εμάς) είναι ότι η τροπολογία θα μπορούσε να είχε μπλοκαριστεί και να μην πέρναγε αν 3 βουλευτές της "αντιπολίτευσης" δεν απουσίαζαν. Και μιλάμε για τις απουσίες του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Σπύρου Λυκούδη, ενός βουλευτή της Χρυσής Αυγής που  μας διέφυγε το όνομα, και της ανεξάρτητης, πρώην Αν. Ελ, Μίκας Ιατρίδη!

Η μία τροπολογία νομιμοποιεί όλες τις παράνομες εργασίες και τα αυθαίρετα κτίσματα της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές η κυβέρνηση με σκανδαλώδη τροπολογία-προσθήκη που κατέθεσε στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για τα δάση. Η τροπολογία χαρακτηρίζεται "φωτογραφική" αφού αφορά εργασίες που γίνονται στις Σκουριές, από την "Ελληνικός Χρυσός" και ειδικότερα οι εργασίες εγκατάστασης ενός τεραστίων διαστάσεων εργοστασίου που ήταν εντελώς....χωρίς άδεια, δηλαδή το υπό κατασκευή εργοστάσιο ήταν εντελώς αυθαίρετο. Η δεύτερη διάταξη σχετίζεται με τον αποχαρακτηρισμό, υπό προϋποθέσεις, δασικών εκτάσεων.
Τα δεκανίκια της κυβέρνησης αποκαλύπτονται. Ο Λυκούδης που θα τραβήξει κατά ΠΑΣΟΚ μεριά, η Μίκα Ιατρίδη που έφυγε ξαφνικά και χωρίς εμφανή λόγο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και η Χρυσή Αυγή που όπως και στο παρελθόν "διακριτικά" όπου την παίρνει και νομίζει ότι θα περάσει "αθόρυβα" σιγοντάρει την κυβέρνηση. Είναι αυτή η αντισυστημικότητα των φασιστών που μας εντυπωσιάζει κάθε μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου