Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


ImageΈνας απόστρατος αξιωματικός, μάχιμος δημοσιογράφος πλέον που δέχτηκε λυσσαλέα επίθεση από τους χρυσαυγίτες όταν άσκησε κριτική εναντίον των απόστρατων που έγιναν ευρωβουλευτές, σχολιάζει τα όσα αποκαλύφθηκαν με τις προσλήψεις συγγενικών τους προσώπων σε θέσεις συμβούλων.

Γράφει ο Χρήστος Καπούτσης:
H κόρη του Στρατηγού Γ. Επιτήδειου που είναι και ευρωβουλευτής του κόμματος της Χ.Α. προσλήφθηκε, αξιοκρατικά φυσικά, ως βοηθός του ΑΛΛΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ. Τα θερμά μας συγχαρητήρια, για την αποκατάσταση του παιδιού. Άλλωστε το κόμμα της Χ.Α. είναι υπέρ της οικογενειοκρατίας. Ο Αρχηγός του κόμματος και η σύζυγος του είναι βουλευτές, η κόρη τους δημοτική σύμβουλος και ο γαμπρός τους επίσης βουλευτής.
Ελπίζω τουλάχιστον ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ- ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ που «βόλεψε» τη κόρη του, να μην στεναχωρηθεί, που θα του θυμίσω ότι έγραψα σε άρθρο μου ότι η επιλογή του να διοριστεί ευρωβουλευτές της Χ.Α. είχε ιδιοτελή- καιροσκοπικά κίνητρα και όχι ιδεολογικά, όπως φυσικά και του άλλου ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, του ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ, που σκόπιμα δεν αναφέρω το ονομά του.. Πόσο φθηνά εξαργυρώνουν τον πατριωτισμό τους. Πόσο εύκολα «ξεχνούν» τα περί νέου ήθους και αξιοκρατίας διακηρύξεις τους; 
ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ..... ΘΛΙΨΗ!!. .



Χρήστος A. Καπούτσης. (Απ. Λοχαγός (ΠΖ) – δημοσιογράφος- μαθηματικός )

1 σχόλιο:

  1. μιλάτε εσείς οι αριστεροί για φασισμό και ρατσισμό ενώ είστε οι χειρότεροι φασίστες της ιστορίας και χειρότεροι ρατσιστές!
    ο πατέρας σας ο Στάλιν έστελνε εξορία όσους αργούσαν στην δουλεία τους 2 φορές,όσοι δεν ήταν Ρώσοι,όσοι ήταν ομοφυλλόφυλοι κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή