Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΥΕΘΑ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΨΗΜΙΤΖΗ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Η σχετική αρθρογραφία αναφέρει ότι «Κρατώντας ξίφος κατά της Τουρκίας ήρθε στο ΥΠΕΘΑ ο Δένδιας!»
ImageΠριν φτάσει όμως εκεί εμείς θα του προτείναμε:
1.       Να στρέψει το ξίφος του στο ιδιώτη ΚΨΜιτζή Κομπατσιάρη, ο οποίος εκμεταλλεύεται αγρίως τους νεοσύλλεκτους φαντάρους στο ΚΕΝ Θήβας και τις οικογένειες τους, πουλώντας πανάκριβα τα όποια προιόντα. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για πειραματικό σχέδιο που ήδη μετρά 2 χρόνια εφαρμογής; Δεν έβγαλε ακόμη συμπεράσματα το ΓΕΣ;
2.       Να επαναφέρει τις δωρεάν καταστάσεις επιβίβασης των συναδέλφων που υπηρετούν στη παραμεθόριο και όχι να αναγκάζει τους φαντάρους που υπηρετούν στις πιο απομακρυσμένες μονάδες να πληρώνουν τα πανάκριβα εισιτήρια.
3.       Να σταματήσει το άθλιο πελατειακό κράτος των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τόσο όσον αφορά τα βύσματα των ΟΝΝΕΔ-Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, όσο και το μόνιμο προσωπικό που προσκυνά τις αισχρές αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων και τον κάθε υπουργό.

4.       Να δώσει στη δημοσιότητα το Πόρισμα της ΕΔΕ για τη δολοφονία των 3 Πεζοναυτών στο Βόλο
5.       Να κλείσει τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα που συντηρούν οι σχέσεις διαπλοκής-ψηφοθηρίας των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
6.       Να αντιμετωπίσει τη παρουσία της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις, τους επικίνδυνους μιλιταριστές των Παραγωγικών Σχολών, αλλά και τις εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων.
7.       Να σταματήσει να χρησιμοποιεί  χιλιάδες φαντάρους ως Υπηρέτες των στρατιωτικών σε Λέσχες Αξιωματικών και Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
8.       Να αντιμετωπίσει το ζήτημα των αυτοκτονιών, που εντοπίζονται στα ΚΕΝ και την ΕΛΔΥΚ
9.       Να εξασφαλίσει ανθρώπινες συνθήκες υγιεινής, θέρμανση, και φαγητό χωρίς κατσαρίδες στους συναδέλφους.
10.   Να μπλοκάρει τη προμήθεια των άθλιων μεταχειρισμένων αμερικανικών τεθωρακισμένων ABRAMS, που σύμφωνα με τον ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο θα κοστίσουν τουλάχιστον 1,9 δις ευρώ.
11.   Να πάρει πίσω από τον Ταβουλάρη τα Ναυπηγεία, εξασφαλίζοντας την καταβολή των μισθών των εργαζομένων. Και αυτή η ιδιωτικοποίηση Απέτυχε. Ας σταματήσει το κράτος να πληρώνει μια ακόμη ιδιωτική επιχειρηματική αποτυχία.
Τα εθνικιστικά τα λόγια τα χορτάσαμε…
Λύσεις στα προβλήματα που μας δημιουργεί η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία δεν βλέπουμε.

Συνάδελφοι, ας σταθούμε με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα απέναντι σε έναν ακόμη ΥΕΘΑ που όχι μόνο δε δεσμεύεται για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας, αλλά περιφρονεί συστηματικά τους φαντάρους.   
Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου