Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜIΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ: Αν πρέπει να απαντάς σε κάθε λάσπη και κιτρινισμό που πετάει κυβέρνηση, ΜΜΕ,Φορτσάκης, ΔΑΠ κάθε λεπτό θα χρειάζεται και νέο ποστ! 
Ας δούμε και αυτό: κατάληψη λέει, από μικρή ομάδα αριστεριστών φοιτητών λέει! 
Για να δούμε! 
Κατάληψη; Ναι! Το ένα από τα τρία τμήματα του κτιρίου, το Οικονομικό μετά από μία μαζικότατη διαδικασία γενικής συνέλευσης και υπερψήφησης του ενιαίου αγωνιστικού πλαισίου αποφάσισε να δώσει συο Φορτσάκη την απάντηση που του άξιζε μετά τον τραυματισμό των φοιτητών του εν λόγω τμήματος από τα ΜΑΤ και συνδικαλιστών αριστερών σχημάτων!

Όσο για τα υπόλοιπα δεν ξέρω σε τι αναφέρεται, μάλλον είναι το γεγονός που αναφέρω σε παρακάτω ποστ που καμία σχέση δεν έχει!
Αλλά πραγματικά μου γεννιέται η απορία: τέτοιος φόβος πια για τις αυξανόμενες αποφάσεις για καταλήψεις που τις βλέπεται παντού μπροστά σας;

Εισβολή επίδοξων καταληψιών στη Νομική

Η απόπειρα κατάληψης συνδέεται και με τη στάση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητή της Σχολής Θεόδωρου Φορτσάκη να υπάρξει φύλαξη των χώρων του ιδρύματος. Χαρακτηριστικά, χθες η πρυτανεία επανέλαβε ότι «δεν βοηθά το ΑΕΙ οποιαδήποτε διακοπή προσφοράς των υπηρεσιών του, έστω και μιας μέρας, με την επίκληση οποιωνδήποτε, δικαιολογημένων ή όχι, διεκδικήσεων. Είναι δε πράξη όχι μίμησης άλλοτε ηρωικών προτύπων, αλλά έσχατης ανευθυνότητας να εμποδίζεται η δράση του με τις περιβόητες πια “καταλήψεις”. Είναι επομένως υποχρέωση των πανεπιστημιακών αρχών, που έχουν νόμιμα εκλεγεί για να βελτιώσουν την κατάσταση των ιδρυμάτων τους, να θέσουν ένα τέρμα σ’ αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών απευθύνει έκκληση προς την πλειοψηφία των φοιτητών, την πολιτεία και την ελληνική κοινωνία να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου