Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΜΠΑΝΙ: ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ!

Το Ισλαμικό Κράτος επιτίθεται στην Κομπάνι με τανκς
Οι συμμορίτες τζιχαντιστές που πολεμάνε για το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσαν την Τρίτη μεγάλη επίθεση στην Κομπάνι με άρματα μάχης.

Όπως γράφει το KurdishQuestion, το Ισλαμικό Κράτος μετά από τις απανωτές ήττες του από τους Κούρδους μαχητές του YPG, τους Πεσμεργκά και τους άνδρες από την οργάνωση «Ηφαίστειο του Ευφράτη», που υπερασπίζονται την πόλη, εξαπέλυσε την Τρίτη μεγάλη επίθεση με άρματα μάχης στην Κομπάνι και μάλιστα στοχεύοντας συνοικίες όπου παραμένουν άμαχοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Κομπάνι, οι άμαχοι που τραυματίστηκαν από τις βολές των τανκς είναι η Εμινέ Μιχεμέντ, 35 χρονών, η κόρη της Λίνα Μουσταφά Μπεκίρ, 6 χρονών, ο Εζιζέ Κέρο, πέντε ετών και η Χέιντερ Έτο.
Η επίθεση με άρματα του Ισλαμικού Κράτους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μεσημέρι προς απόγευμα Τρίτης.

Τζιχαντιστές με γερμανικά όπλα – Που τα βρήκαν; (φωτογραφίες)

Τζιχαντιστές με γερμανικά όπλα – Που τα βρήκαν; (φωτογραφίες)
Ντόρο προκαλούν στο Twitter φωτογραφίες τζιχαντιστών, οι οποίοι μάχονται με γερμανικά όπλα.
Οι εικόνες προκαλούν σύγχυση, αφού η Γερμανία -μέχρι να αποφασίσει να βοηθήσει τους Πεσμεργκά αρχές Σεπτεμβρίου- επίσημα δεν «εμπλεκόταν» σε τέτοιου είδους συρράξεις και ούτε φυσικά προμήθευε όπλα.
Κάποιοι υποθέτουν στο Twitter ότι τα όπλα τα πήραν οι τζιχαντιστές από τους Κούρδους Πεσμεργκά, που τους τα έδωσε η Γερμανία, αλλά από τον Σεπτέμβριο και μετά δεν έχει αναφερθεί κάποια νίκη των τζιχαντιστών απέναντι στους Πεσμεργκά, η οποία να συνοδεύτηκε και με απόκτηση στρατιωτικού υλικού από τους ηττημένους.
Οπότε, το ερώτημα παραμένει καίριο: που βρήκαν οι τζιχαντιστές τα γερμανικά όπλα και τα επιδεικνύουν στο twitter; Θα λάβουμε κάποια απάντηση;
german
ΠΗΓΗ tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου