Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Μετά τα καψόνια ήρθε και η εθνικιστική κατήχηση στην 124 ΠΒΕ-ΑΣΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ


Ενώ ο ΑΓΕΑ Τουρνάς μαζί με κουστωδία πέντε (5) αεροσκάφη F16 και σαράντα εννέα (49) ατόμων ταξιδεύει για το κράτος Δολοφόνο Ισραήλ. Καθώς από την Κυριακή 7 έως και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αεροπορική Βάση Ovda, στο Ισραήλ, συνεκπαίδευση της 111ΠΜ/330Μ με την 107 Μοίρα της Ισραηλινής Αεροπορίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ 2014. Για να μοιραστούν τη φονική τους εμπειρία από την Κατοχή της Παλαιστίνης και τις άτιμες-άνανδρες μεθόδους δολοφονίας του ηρωικού λαού. Ενώ  από το Ισραήλ επίσης προμηθεύονται οι Σαμαράς-Κικίλιας τις Αύρες και τα Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη για να ελέγχουν και να καταστέλλουν τους κοινωνικούς αγώνες.
Ταυτόχρονα, στο ΚΕΝ Τρίπολης οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναλαμβάνουν την προπαγάνδιση στους νεοσύλλεκτους των πιο ακραίων εθνικιστικών  αντιλήψεων. Αυτή τη φορά εργαλείο τους είναι τα εθνικιστικά άσματα, που μπορεί να είναι αρεστά στους ακραίους μισαλλόδοξους κύκλους –μεταξύ αυτών και το πρωθυπουργικό περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά που περιλαμβάνει το φιλοπόλεμο ΔΙΚΤΥΟ 21-, τους Μπαλτάκους και τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, αλλά είναι προκλητικά για τα φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας, είναι παράνομα σύμφωνα με τις διαταγές!
Έτσι λοιπόν ο Επιστημίας Πρωτοπαπάς αφού διέταξε τους φαντάρους, στη πρόβα της παρέλασης, να τραγουδήσουν το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ», σε πνεύμα εθνικιστικού παροξυσμού επέβαλε να βροντοφωνάξουν και το «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» για να ακολουθήσει με φανατισμό η διατεταγμένη συλλογική απαγγελία του γνωστού εθνικιστικού και αλυτρωτικού άσματος:  «Έχω μια αδερφή, τη λένε Βόρεια Ήπειρο»
Έχω μια αδερφή,
κουκλίτσα αληθινή,
την λένε Βόρειο Ήπειρο,
την αγαπώ πολύ.
Κουκλίτσα αληθινή,
της κλέψαν την φωνή,
την πήρανε αιχμάλωτη
οι άτιμοι οι εχθροί.
Στο βάθος μακρυά,
προβάλει η Κορυτσά,
τη βλέπω και ραγίζεται η δόλια μου η καρδιά.
Και τώρα που μπορώ το όπλο να κρατώ
και ανήκω εις τον ένδοξο ελληνικό στρατό,
θα τρέξω μιαν αυγή,
χωρίς διαταγή,
για να αγγαλιάσω δυνατά την όμορφη αδερφή.
Αλήθεια, ο διοικητής του ΚΕΝ Τρίπολης τα γνωρίζει όλα αυτά; Γιατί αφήνει και εκδηλώνεται όλη αυτή η παραβατική συμπεριφορά των στελεχών; Γιατί την συγκαλύπτει;
Μήπως αποκαλύπτεται ότι ο σεβασμός των νόμων και του Στρατιωτικού Κανονισμού δεν είναι προτεραιότητα των στρατιωτικών, των διοικητών, των Επιτελείων και του ΥΕΘΑ Ν.Δένδια, αλλά αυτό που προέχει είναι η μετατροπή των στρατευμένων σε στρατιωτάκια ακούνητα και αγέλαστα, δούλους των στρατιωτικών και του κράτους, αναλώσιμους του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού δύο αδίστακτων αστικών τάξεων, συμμέτοχους των ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε., έτοιμους να καταστείλουν τους κοινωνικούς αγώνες.

Συνάδελφοι, να μην τους κάνουμε τη χάρη. Αντισταθείτε. Μόνο με την συλλογική διεκδίκηση, με καθημερινή συνδικαλιστική πάλη, βγαίνοντας στην Αναφορά  Παραπονούμενοι, με επιστολές καταγγελίας και αποκάλυψης των αυθαιρεσιών, με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, μπορούμε να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας, μπορούμε να τους Σταματήσουμε.   
Εμείς απαντάμε: ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ    
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. ΕΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ Σ),ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ..ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Η ΤΟ ΒΑΛΕΣ ΤΟ ΒΙΣΜΑΤΑΚΙ Σ.??ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Σ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Σ..Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ "ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ"ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ??ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΙΣΜΑ Σ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΑΦΤΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να πετάς λάσπη ανέξοδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι απαντάς στη παρανομία του Επισμηνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ειναι η παρανομια??να επαναλμβανει τα ασματα των προγονων μας,που τα κοκκαλα τουε εμειναν στα πεδία των μαχων??εισαι ανθέλληνας κύριε και ανήθικος..Δεν απαντάς στις ερωτήσεις μου γιατι δεν έχεις τι να πείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι αυτά που λες...
      Σταμάτα να διαβάζεις Γεωργιάδη και Μιχαλολιάκος.
      Δεν είδες πως κατάντησες;

      Διαγραφή
  4. 1)ME TO NA ΒΑΛΕΙΣ ΒΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΣΜΗΝΙΤΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ..
    2) ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΜΗΝΙΑ (Π[ΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΔΙΚΑ) ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ BLOG ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ..
    3)ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ..
    4)ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΛΥΝΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ..
    5)ΤΟ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.. ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    6)ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Σ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως φαίνεται ότι ο μπαμπάς σου ο Μιχαλολιάκος ασχολήθηκε πολύ μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή