Slider

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ: ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΙΧΟ ΞΑΝΑ- Η ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ
poreia_ypetha (2)Για την επιτυχία της κοινωνικής βαρβαρότητας που προωθεί η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τους διεθνείς συμμάχους της (Ε.Ε.-ΔΝΤ), για την απαλλαγή κεφαλαίου και κράτους από κάθε κοινωνική υποχρέωση και την αποστέρηση της εργαζόμενης πλειοψηφίας από κάθε δικαίωμα, απαιτείται και το αντίστοιχο πλαίσιο τρομοκράτησης και ποινικής καταστολής κάθε αντίστασης, απαιτείται η πολιτική φίμωση κάθε φωνής που κραυγάζει για ελευθερία. Ο κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός δεν ανέχεται κριτική και αμφισβητήσει.
Κυβέρνηση και κρατικός μηχανισμός δεν κρατιούνται και δεν μπορούν να κρυφτούν. Στοχεύουν ξανά την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ κι επιχειρούν να ποινικοποιήσουν τη δράση της, μέσω της πολιτικής - ποινικής δίωξης του μέλους της, Ν.Χ., μέσω μιας θρασύτατης και -εν γνώσει του μηνυτή- ψευδούς και συκοφαντικής μήνυσης. Μηνυτής είναι ο «διαβόητος» καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων, Θ. Λιόλιος, η δράση του οποίου προκαλεί εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες. Ηθικός αυτουργός και ενορχηστρωτής αυτής της μήνυσης είναι το βαθύ κράτος του «Νόμου και της Τάξης», της καταστολής, των σκευωριών και των διώξεων ενάντια σε όποιον αντιστέκεται.
Τους ενοχλεί η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που αποκάλυψε την αμαρτωλή σχέση μερίδας της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, απόστρατων στρατιωτικών που διεκδικούν πολιτικό ρόλο, μιλιταριστικών site και εθνικιστικών λεσχών εφέδρων με την ναζιστική ακροδεξιά. Τους ενοχλεί το γεγονός ότι σπάει την «ομερτά» των Ενόπλων Δυνάμεων, αποδεικνύοντας ότι στο «πόρισμα των λευκών σελίδων» για τη δράση της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να προστεθούν πολλά πυκνογραμμένα φύλλα.
Τη διαπίστωση αυτή, εξάλλου, ενισχύει το γεγονός ότι δύο ανώτατοι αξιωματικοί είναι πλέον Ευρωβουλευτές του ναζιστικού κόμματος αλλά και οι συναντήσεις-δέσμευση συνεργασίας αποστράτων-Χρυσής Αυγής και όλα αυτά βεβαίως αποκτούν διαφορετική βαρύτητα μετά τις αποκαλύψεις για τις επαφές μεταξύ του πρώην πρωθυπουργικού συμβούλου, Μπαλτάκου, και του Κασιδιάρη. Δεν δημιουργούν αυτά τα γεγονότα σκληρά ερωτήματα για την συγκυβέρνηση αλλά και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, των Δ. Αβραμόπουλου και Ν. Δένδια;
Οι ανακοινώσεις μας σχετικά με τη «Γιορτή της Χούντας στην Σχολή Ευελπίδων», όταν ο αρχηγός της Σχολής, Χ. Φαραντάτος, μετέτρεψε τον εορτασμό της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε ακροδεξιό παραλήρημα υπό τους ήχους του Ύμνου της Χούντας, ακολούθησαν το γεγονός που έλαβε σοβαρές πολιτικές διαστάσεις, έτυχε της προσοχής πληθώρας μέσων, προκάλεσε την ανησυχία της κοινωνίας για το τι συμβαίνει στις Στρατιωτικές Σχολές, επέφερε την αρχική τιμωρία των υπευθύνων και ασκήθηκε ΕΔΕ.
Όλα αυτά, εμείς είχαμε υποχρέωση να τα δημοσιοποιήσουμε στην ίδια την κοινωνία, αναδεικνύοντας τον κίνδυνο της πολιτικής κι επιχειρησιακής διείσδυσης ακροδεξιών και ναζί στους στρατιωτικούς μηχανισμούς, την ίδια ώρα που επιχειρείται η κλιμάκωση του ρόλου τους στην καταστολή και στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς εντός κι εκτός συνόρων, μετατρέποντας τους λαούς σε θύματα της μοιρασιάς τους και τη νεολαία σε κρέας για τα κανόνια τους.
Η ίδια η κοινωνία απαιτεί από την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων να πάρει θέση και να λάβει μέτρα για αυτά τα επικίνδυνα «παιχνίδια». Αντί γι’ αυτό, όμως, μας μήνυσε για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση ο καθηγητής της ΣΣΕ που ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση των παρανομούντων Ευελπίδων.
Και σ’ αυτή όμως την περίπτωση, εύλογα ερωτήματα προκύπτουν από την απροσχημάτιστη και ταχύτατη προσπάθεια της ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, που εκμεταλλεύτηκε τη  μήνυση για να προστρέξει στην αμερικανική πρεσβεία και να αιτηθεί άρση του απόρρητου των κωδικών της ιστοσελίδας της Επιτροπής. Αποδεικνύοντας ότι  για πολλοστή φορά επιχειρείται, από διαφορετικούς σκοτεινούς μηχανισμούς,  η φίμωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, με «όπλο» την ποινική δίωξη μελών της για ανύπαρκτα αδικήματα;
Η επίδικη μήνυση είναι το πρόσχημα για μια ακόμα επιχείρηση δίωξης πολιτικών φρονημάτων της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, μια ακόμα επιχείρηση που θα αποτύχει…
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου