Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, η απάντηση του κινήματος στην κρατική καταστολή"


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/11/2014, στη Νομική Σχολή Αθηνών στις 18.00 μ.μ.
Εκδήλωση-συνέλευση με σκοπό το δημόσιο διάλογο για την οργάνωση ενός από τα κάτω οργανωμένου κινήματος που θα θέσει ζήτημα όχι μόνο υπεράσπισης-αλληλεγγύης των διωκόμενων αγωνιστών-κινημάτων, αλλά υπεράσπισης-διεύρυνσης των σύγχρονων λαικών ελευθεριών. Συνολικής αναμέτρησης και ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης πραγμάτων στην ελληνική κοινωνία.

21η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ Η ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ «ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ τόσο το γόητρο της κυβέρνησης, όσο και του συνόλου των αστικών οικονομικών-πολιτικών-προπαγανδιστικών θεσμών καταρρέει, συντελείται μια πολύ καλά οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια διάδοσης του μιλιταρισμού.
Τα μέσα που χρησιμοποιούν είναι πολλά. Περιλαμβάνουν αναβάθμιση των στρατιωτικών παρελάσεων, με συμμετοχή του συνόλου των πανάκριβων τεθωρακισμένων-πολεμικών αεροσκαφών-ελικοπτέρων, αλλά και με επιδείξεις F16, πιλότοι των οποίων εκφωνούν εθνεγερτικές ομιλίες υλοποιώντας τις σχετικές διαταγές του ΓΕΕΘΑ. Μάλιστα, οι πιλότοι μετατρέπονται σε ντίβες του μιλιταρισμού και του εθνικισμού, παίρνοντας σβάρνα τα σχολεία. 

Εξοπλισμοί - Μίζες - Offshore! Πως μας τα "πήραν" σ΄ ένα αποκαλυπτικό κείμενο που εξηγεί τα πάντα!


Image
Για μίζες ακούμε,αλλά το χρήμα δεν το βλέπουμε να επιστρέφει στα ταμεία τουλάχιστον με την ροή που το πήραν από τις τσέπες μας. Οι υποθέσεις των εξοπλισμών είναι σκόπιμα …μπερδεμένες. Για να μην τις καταλαβαίνουμε. Ξέρουμε ότι μας έκλεψαν, αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το πως. 
Ο απόστρατος αξιωματικός του ΠΝ και συγγραφέας Αντώνης Κακαράς τα βάζει όλα σε μια σειρά. Με πολύ απλά λόγια διαβάστε πως μας τα πήρανε και δεν ξέρουμε πως να τα πάρουμε πίσω. 
Διαβάστε το αποκαλυπτικό του κείμενο για να καταλάβετε τους όρους του "παιχνιδιού" του μαύρου χρήματος.

Super Puma και Καρατζαφέρης: Είναι τελικά η εθνικοφροσύνη επάγγελμα και μάλιστα επικερδές;


ImageTου Κων. Φράγκου*
Αν σου έχουν εμπιστευτεί ένα βάζο μέλι
και σε λίγο αποκαλύπτεται ότι λείπει
μια ποσότητα, αυτό σημαίνει ότι το έφαγες
εσύ, αφού είναι γνωστό ότι σε όλους αρέσει το μέλι
Μπαλζακ
Τα αποκαλυφθέντα, εσχάτως, για τα λαδώματα στην αγορά των ελικοπτέρων PUMA από την EUROCOPTER έχουν πολυσυζητηθεί. Λίγους εξέπληξαν αφού είναι γνωστό ότι όλες, μα όλες, οι προμήθειες εξοπλισμών κατά την τελευταία 30ετία, δεν ήσαν... αλάδωτες καθώς επίσης ότι στο φαγοπότι πρωτοστάτησε η αρπακτική και κλεπτομανής συντεχνία των πολιτικών και οι παρακεντέδες της. Θέλετε να εξαιρέσω 5 ή 6;
Τελευταία, μου έγινε πλέον πεποίθηση ότι η πωλήτρια εταιρεία φέρει την λιγότερη ευθύνη από όλους τους παράγοντες που εμπλέκονται στην απάτη. Προηγούνται οι πολιτικοί και η αυλή τους.... 

Καινούργιους "λαμπερούς εργοδότες" απέκτησε ο Παύλος Τσίμας

Μετά τον Αλαφούζο και καινούργια «μεγάλα αφεντικά» εκτίμησαν το «δημοσιογραφικό ταλέντο» τουΠαύλου Τσίμα και τον ενέταξαν στο μισθολόγιο τους.
Και δεν μιλάμε για τυχαίους εργοδότες αλλά για «ονόματα κύρους» όπως η Μαριάνα Λάτση, ηΕυγενία Χανδρή και ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς. Αυτοί λοιπόν, μαζί με τον Δημήτρη Μάρη της 24Media έβγαλαν από χτες στο διαδίκτυο την ελληνική έκδοση της Huffington Post αναθέτοντας διευθυντικό ρόλο –με αστρονομική αμοιβή όπως λένε οι πληροφορίες- στον Παύλο Τσίμα ο οποίος αναλαμβάνει να αρθρογραφεί εκεί και παράλληλα να είναι σύμβουλος έκδοσης.

Κρίση… κατάργηση Γραφείων Υπηρεσίας Εφέδρων των νομών

Υπεγράφη από την Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά και υποβλήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρόταση έκδοσης Προεδρικού Διατάγματος για την κατάργηση των Γραφείων Υπηρεσίας Εφέδρων κατά Νομό (ΓΥΕΝ).

Με το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα ρυθμίζονται θέματα παράδοσης και παραλαβής του αρχείου των ΓΥΕΝ, παράδοσης των εγκαταστάσεων και ανάκλησης όλων των αποφάσεων διορισμού των Διευθυντών των ΓΥΕΝ. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια εξορθολογισμού των δομών του Δημοσίου, με σεβασμό πάντοτε στη διασφάλιση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Αναδύεται» μέσω Ισραήλ ο υποθαλάσσιος αγωγός Κύπρου -Ελλάδας;‏ Άρθρο του Στρατιωτικού Συντάκτη Λουκά Δημάκα στο aixmi.gr

Δείχνει ένα …απλό μπρέκφαστ «με θέα τον Βόσπορο»‘, όπως γράφτηκε, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα έχει πλούσια ενεργειακά. Μεσογειακά …πιάτα, για όλους τους συμμετέχοντες ! Ο λόγος για το πρόγευμα που θα έχει ο Έλληνας υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν, οι οποίοι θα συναντηθούν κατα την επίσκεψή τους στην Κωνσταντινούπολη, για να συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου Energy Economic Summit του αμερικανικού Think Tank »Atlantic Council», που ξεκίνησε την Τετάρτη και συνεχίζεται μέχρι και το Σάββατο, με θέμα τις επιχειρηματικές συμφωνίες σε καιρό κρίσης.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ- ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ;

Η είδηση αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά την εργασιακή εκμετάλλευση που κρύβει η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία.
Απίστευτο, αληθινό και ανεξήγητο. Ζητάνε από τις Ένοπλες Δυνάμεις να καλύψουν υγειονομικά τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης!!!
Δεν έχει γιατρούς το ελληνικό κράτος; Γιατί πρέπει να αναλάβει ο στρατός;
Σήμα του ΓΕΕΘΑ προς τα Γενικά Επιτελεία αναφέρει ότι “ένας οπλίτης ιατρός κι ένας οπλίτης νοσοκόμος τραυματιοφορέας 
θα διατεθούν στο ιατρείο αρχαιολογικού χώρου Ακροπόλεως για ένα επιπλέον μήνα από 22 Νοεμβρίου ως και 21 Δεκεμβρίου”!
 Άρα έχουν διατεθεί εδώ και καιρό! Το γιατί παραμένει ως ερώτημα; 

"Σεξ, ψέμματα και κατασκοπεία"! Ποιοι ήθελαν να πουλήσουν στους Τούρκους απόρρητα σχέδια

Image
Τα αποκαλυπτικά έγγραφα που παρουσιάζουμε σήμερα περιλαμβάνονται στους “τόμους” των παρακολουθήσεων αξιωματικών με την επιχείρηση Βελισσάριος ,αλλά όπως προκύπτει από το περιεχόμενο και τις ημερομηνίες τους δεν έχουν σχέση μ΄ αυτή . Το πιο σημαντικό συμπέρασμα που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του στρατού όταν επικεντρώνονταν στα πραγματικά σοβαρά και ουσιώδη θέματα κι όχι σ΄ όσα “ελαφρά” προέκυψαν από τα έγγραφα που μέχρι στιγμής δημοσιεύσαμε, έκαναν δουλειά σοβαρή και είχαν αποτέλεσμα. Δυο περιπτώσεις κατασκοπείας αποκαλύπτονται από τα έγγραφα που δημοσιεύουμε. Και οι δύοπρος τα τέλη της δεκαετίας του 80. Η μία στην Ελλάδα , η δεύτερη στην Κύπρο.

ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΜΙΤΥΛΗΝΑΙΟ για 40 χρόνια - Τι θα γίνει με την Πολεμική Αεροπορία

Image
Στην τελική φάση βρίσκεται ο διαγωνισμός για την παραχώρηση από το ΤΑΙΠΕΔ σε ιδιώτες των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, όπου βάση της σύμβασης οι επενδυτές δεσμεύονται να υλοποιήσουν επενδύσεις 250 εκατ. ευρώ μέσα στα τέσσερα πρώτα χρόνια.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξουν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) οι τεχνικές και την Τρίτη οι οικονομικές προσφορές των ενδιαφερομένων. Προσφορές για τις δύο ομάδες έχουν καταθέσει οι κοινοπραξίες VINCI Airports S.A.S.-ΑΚΤOR Παραχωρήσεις Α.Ε., FRAPORT AG- SLENTEL Ltd και CASA (Corporation America S.A.)-METKA Α.Ε.