Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τα ΜΑΤ του Πανούση στην εξεγερμένη Αμυγδαλέζα. Να παραιτηθεί ο αλήτης!

αμυγδ
Μετά τον θάνατο του 23χρονου Αφγανού κρατούμενου στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας, η αυτοκτονία ενός νεαρού Πακιστανού στον ίδιο χώρο σήμερα πυροδότησε εξέγερση των κρατούμενων μεταναστών. Ενώ η Τασία Χριστοδουλοπούλου δηλώνει αναρμοδιότητα, καθώς η Αμυγδαλέζα δεν έχει περιέλθει ακόμη στο υπουργείο που διευθύνει, ο Γιάννης Πανούσης, ως κοινός παλιάνθρωπος που δεν βρήκε μια λέξη συμπόνιας για τα νεκρά παλικάρια, έχει περικυκλώσει το στρατόπεδο συγκέντρωσης με ορδές ένστολων χρυσαυγιτών των ΜΑΤ.

Ο κύριος αυτός δεν παύει να προκαλεί τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και για να διαλυθούν αυτές οι συμμορίες των ανθρωποειδών. Αν ο Πανούσης δεν μαζέψει τους ένστολους ναζί, πόσο μάλλον αν γελαστεί απόψε και ξαμολύσει τους δολοφόνους υφισταμένους του κατά των μεταναστών, ας ετοιμαστεί να υποβάλλει την παραίτησή του. Πριν ο δημοκρατικός κόσμος τον πλακώσει σε τίποτα κλοτσιές.
http://ekdohi.gr/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%84-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CF%81/
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Η ευθύνη για την επίδειξη κρατικού αυταρχισμού και τη δολοφονική στάση έναντι των μεταναστών είναι συνολικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Πανούσης αποτελεί επιλογή του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, απόρροια των παζαριών με τη ΔΗΜΑΡ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου