Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

O ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ θα Τιμωρήσει τους ΟΥΚάδες για τα φασιστικά συνθήματα που είπαν πέρσι; Γιατί τα κόμματα εξουσίας δεν αντιμετωπίζουν την σχέση Στρατού-Χ.Α;

ImageΓιατί ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δεν τοποθετείται ανοικτά στις καταγγελίες δύο επίτιμων Αρχηγών Επιτελείων για την εμπλοκή του Στρατού σε Κατασταλτικές Επιχειρήσεις;
Αίσθηση προκάλεσε η προσπάθεια του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου να συγκαλύψει τους φασίστες ΟΥΚάδες.  Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, Γιώργου Βαρεμένου, σχετικά με τα εθνικιστικά συνθήματα που φώναζαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου άνδρες της ΟΥΚ, ο Πάνος Καμμένος, ισχυρίστηκε ότι τα συνθήματα που αναφέρονται στα σχετικά δημοσιεύματα αφορούν στην περσινή παρέλαση, όταν ο ίδιος δεν ήταν υπουργός.
Τον ισχυρισμό του υπουργού διαψεύδει το γεγονός ότι το επίμαχο βίντεο από την Eurokinissi δημοσιεύτηκε προχθές στο Youtube, ενώ το πρακτορείο απέκτησε υπηρεσία βίντεο μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε και δημοσιεύτηκε το πρώτο της βίντεο.
Επίσης, τον ισχυρισμό του Υπουργού Άμυνας διαψεύδουν και οι επόμενες κινήσεις του Πενταγώνου.  Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο επικεφαλής του τμήματος της ΜΥΚ, που παρέλασε στην Αθήνα φωνάζοντας τα άθλια συνθήματα, έχει κληθεί να υποβάλει αναφορά και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο είτε να του επιβληθεί ποινή είτε να μετατεθεί. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μετάθεση του ήδη στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, μια σαφή υποβάθμιση.
Πλέον όμως τίθενται σειρά σοβαρών ερωτημάτων:
1ο: Γιατί δεν έχουν κινηθεί ήδη διαδικασίες στο πλαίσιο της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης;
2ο: Γιατί ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος αντί να κάνει το αυτονόητο και να υπερασπιστεί το νόμο, ουσιαστικά αρνείται να αποδεχτεί το άθλιο περιστατικό και κυρίως να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν;
Θυμίζουμε ότι ο Π.Καμμένος ως αρχηγός του κόμματος των ΑΝΕΛ είχε βρεθεί στο Ναυτοδικείο για να υπερασπιστεί πάλι άνδρες της ΔΥΚ, όταν φώναξαν εξίσου εμετικά συνθήματα σε Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου (σχετικό δημοσίευμα Εφημερίδα των Συντακτών).
Επίσης, στους δύο πρώτους μήνες της παρουσίας του Πάνου Καμμένου στο Πεντάγωνο έχει αποδείξει ότι θα παράσχει Ανοχή και θα στηρίξει επικίνδυνες ακροδεξιές συλλογικότητες, αναλαμβάνοντας μάλιστα κοινές πρωτοβουλίες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αμύνης. Τα άθλια συνθήματα των ΟΥΚάδων, που μόνο οι ΑΝΕΛ δεν είδαν και δεν άκουσαν, αποτελούν συνέχεια των εμφυλιοπολεμικών εορτασμών στη Φλώρινα από τις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων και το Υπουργείο Άμυνας. Της συνδιοργάνωσης, της επικίνδυνης και εξίσου εχθρικής για τη μειονότητα στη Θράκη, άσκησης «Μακεδονομάχος 2015» των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων –τμήμα των οποίων παρέλασαν την 25η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά τα εμετικά συνθήματα των ΟΥΚάδων αποτέλεσαν το κερασάκι στην τούρτα των εθνικιστικών και μιλιταριστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και η Περιφερειάρχης Δούρου, μοιράζοντας 10000 σημαίες και ξοδεύοντας (1) εκατομμύριο ευρώ για τανκς και αεροπλάνα!
3ο: Το γεγονός ότι στο Ναυτοδικείο, οι άνδρες της ΔΥΚ είδαν να τους υπερασπίζεται ο συρφετός των ναζιστικών Ταγμάτων Εφόδου, ντυμένα ως έφεδροι Καταδρομείς και επίσης ο πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος, για να πέσουν τελικά στα μαλακά αντιμετωπίζοντας ποινές χάδια, δεν ήταν κάτι που τελικά τους ενθάρρυνε να το επαναλάβουν;  
4Ο: Ποια συμπεράσματα άραγε βγάζει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που ανέχθηκαν όλες αυτές τις συμπεριφορές;
Γιατί τώρα κατηγορούν τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο ως ηθικό αυτουργό, αλλά ήταν αυτά τα αστικά κόμματα εξουσίας και η ελεγχόμενη στρατιωτική ηγεσία με επικεφαλής τον ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο που έβγαζαν τα πορίσματα των Επιτελείων με τις λευκές σελίδες για τη διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά τη δολοφονία Φύσσα. Μάλιστα, σε μια ακραία κίνηση συμβολισμού, αμέσως μετά, ο τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος επισκέφτηκε τις Ειδικές Δυνάμεις για να τους δείξει ότι το κράτος τους στηρίζει!
Και στις εκλογές που ακολούθησαν –σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο- δεν προλάβαιναν να μετρούν ανώτατους και ανώτερους στρατιωτικούς-αστυνομικούς-πράκτορες της ΕΥΠ στα ναζιστικά ψηφοδέλτια.
5Ο: Γιατί δημοσιεύματα παρουσιάζουν υπερβολικές τις αντιδράσεις στα άθλια συνθήματα και τμήμα του στρατιωτικού προσωπικού ερεθισμένο και αγανακτισμένο από αυτές;
Ως πότε οι στρατιωτικοί θα θεωρούν τον εαυτό τους κάτι το διαφορετικό από το μέσο πολίτη –όταν μάλιστα η τρομερή πλειοψηφία αυτών επιλέγουν Στρατιωτικές Σχολές για λόγους εργασιακής αποκατάστασης- και θα απαιτούν τη διατήρηση των παράλογων προνομίων τους –φθηνές διακοπές που τις εξασφαλίζουν οι χιλιάδες άμισθοι φαντάροι υπηρέτες τους, για τους οποίους απαιτούν ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια της υποχρεωτικής στράτευσης τους.  
6ο: Ως πότε οι Στρατιωτικοί και ιδιαίτερα τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων θα θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω του νόμου;
Οι δικαιολογίες τους «περί απαραίτητων συνθημάτων στην εκπαίδευση τους», στερούνται σοβαρότητας γιατί αφενός αναφέρονται στην Στρατιωτική Παρέλαση και αφετέρου υποδηλώνουν την απαίτηση αποδοχής από την κοινωνία νησίδων που βρίσκονται εκτός νόμου, που κυριαρχεί η εθνικιστική και μιλιταριστική καφρίλα. Όπως απέδειξε και το βίντεο από την εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων της ΕΛΔΥΚ, το καλοκαίρι του 2014, οι ναζιστικές μέθοδες κυριαρχούν στην προετοιμασία των Πραιτοριανών του αστικού συστήματος εξουσίας. Αξίζει να επισημάνουμε ότι για το συγκεκριμένο γεγονός δεν υπήρξε καμιά αντίδραση από τον τότε ΑΓΕΣ Μανωλά και τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο.   
7ο: Ακόμη πιο άθλια από τα συνθήματα είναι η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΕΣ, που ουσιαστικά αποπνέει το πνεύμα της ακροδεξιάς κυβερνητικής συνιστώσας. Μέχρι πρόσφατα διατύπωνε μόνο συντεχνιακά αιτήματα, αλλά σήμερα εγκολπώθηκε και την υπεράσπιση των φασιστικών συμπεριφορών, που η πλειοψηφία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων καταδικάζει. Επιχειρώντας να ταυτίσει τα επικίνδυνα στοιχεία της ΔΥΚ με το σύνολο των στρατιωτικών, φέρνοντας τους απέναντι στην κοινωνία. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να «πουλήσει τρέλα» αναφέροντας στην ανακοίνωση της ότι τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων «έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι δεν ασχολούνται με την πολιτική», ξεχνώντας τον Ευρωβουλευτή της Χ.Α απόστρατο Στρατηγό Συναδινό, Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και τι πραγματικά συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις!   
Και είναι πραγματικά χυδαίο να επιχειρείς να υποβαθμίσεις το άθλιο γεγονός κάνοντας λόγο για «φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια αυτής της παρέλασης, επειδή τραγούδησαν ένα τετράστιχο»!   
Αναρωτιόμαστε σε πια χώρα, άγημα Επαγγελματιών Στρατιωτικών, στην σημαντικότερη πολιτειακή εκδήλωση, θα τραγουδούσε τετράστιχο με επεκτατικούς-αλυτρωτικούς στόχους, που αμφισβητούν την επίσημη πολιτική και δεν θα πετάγονταν αυτόματα από το Στράτευμα!  Αλλά εδώ είναι Ελλάδα και έχουμε Υπουργό Άμυνας τον Πάνο Καμμένο!
6ο: Πότε επιτέλους θα σπάσει ο αμαρτωλός δεσμός μεταξύ αστικού Κράτους και Στρατού με τους Ναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής;
Τα συνθήματα των ΟΥΚάδων στην Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου ήταν μια καλοσχεδιασμένη προβοκάτσια της Χρυσής Αυγής, που κινείται σαν το ψάρι στο εθνικιστικό βαλτόνερο που ετοίμασε το Υπουργείο Άμυνας. Δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιδίωξε να δει πόσο γίνεται ανεχτή η προνομιακή της σχέση με τις Ειδικές Δυνάμεις, στο όνομα του «ξεχωριστού ρόλου» που τους έχει ανατεθεί! Μια κίνηση που εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς του ναζιστικού κόμματος εν όψει της δίκης, αλλά και των μελλοντικών πολιτικών εξελίξεων, υπολογίζοντας τις συνέπειες από την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Αυτό αποδεικνύουν δύο γεγονότα:
Πρώτον, η προσεκτική παρακολούθηση των στιγμιοτύπων στο βίντεο της Στρατιωτικής Παρέλασης, αποκαλύπτει ότι παράλληλα με το τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων που φωνάζει τα αισχρά συνθήματα, κινείται επί του πεζοδρομίου ομάδα πολιτών που επαναλαμβάνει τα συνθήματα και ενθαρρύνει τους παρανομούντες ΟΥΚάδες. Γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για σχεδιασμένο γεγονός, από τους γνωστούς φασιστικούς κύκλους
Δεύτερον, η ίδια η ανακοίνωση των ΝΑΖΙ ''Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων υπηρετούν την Πατρίδα με Πίστη και Αυταπάρνηση σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες που "λούφαραν" με κάθε μέσο την στρατιωτική τους θητεία, με πρώτους διδάξαντες τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Τσίπρα. Η παρέλαση των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών δεν είναι περίπατος του Λυκείου Ελληνίδων, οφείλει να εξυψώνει το εθνικό φρόνημα και να μην λησμονεί τις αλύτρωτες ελληνικές Πατρίδες''!
Αποκαλύπτοντας ότι την εποχή του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού η ταύτιση των ΝΑΖΙ με τον Στρατό του κράτους Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης θεωρείται δεδομένη. Είναι το σύγχρονο αστικό κράτος που αντιμετωπίζει τον εργαζόμενο λαό ως ασύμμετρη απειλή, εναντίον του οποίου στρέφει τις Ένοπλες Δυνάμεις του, όπως προβλέπουν τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας.
Και αυτό έχει γίνει ήδη. Αυτό μας το λένε δύο πρώην Αρχηγοί Επιτελείων – ο επίτιμος ΑΓΕΝ Χρηστίδης και ο ΑΓΕΣ Γκίκας-, όταν σε συνέντευξη τους στο onalert.gr  υπονόησαν τη διαταγή που είχαν λάβει από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να κατεβάσουν στο δρόμο στρατιωτικές μονάδες εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών.
Οι μονόπλευρες αντιδράσεις λοιπόν εναντίον των ΟΥΚάδων έδωσαν στα παραπάνω αστικά κόμματα εξουσίας πιστοποιητικά δημοκρατικότητας, αποκρύπτοντας τις δικές τους ευθύνες για τα όσα συνέβησαν, αλλά κυρίως το βρώμικο ρόλο τους στη μετατροπή των Ενόπλων Δυνάμεων σε κατασταλτική δύναμη των κοινωνικών κινημάτων.  
Έδωσαν τη δυνατότητα στον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΕΣ να κρυφτούν και πάλι πίσω από «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», απαιτώντας «να καταλάβουν όλοι σήμερα ότι η δημοκρατία μας και η ακεραιότητα μας δεν κινδυνεύει από αυτούς που έχουν ιερό καθήκον να τις διαφυλάσσουν»!
Να θυμίσουμε επομένως στον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και την ταυτόσημη ιδεολογικά σε αυτόν ΠΟΕΣ, ότι το 2012, στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης ήταν η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία που κατέβασε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη εναντίον διαδηλωτών. Εφαρμόζοντας το εθνικό-ευρωπαϊκό και νατοϊκό θεσμικό πλαίσιο, το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζει και στηρίζει!   
Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος μπορεί να κλείνει τα μάτια του μπροστά στην αστική πραγματικότητα, να βουλώνει τα αυτιά του σε όσα καταμαρτυρούν οι Χρηστίδης-Γκίκας και να αρνείται να τοποθετηθεί, αντικαθιστώντας τον απαιτούμενο λόγο και έργο μιας διαφορετικής διακυβέρνησης με εθνικιστικές και μιλιταριστικές φιέστες, αλλά δε θα μας παρασύρει:
Ο Πάνος Καμμένος και η κυβέρνηση του κρίνεται από το αν θα καταργήσει τους νόμους, τις βάρβαρες ταξικές πολιτικές και τα Μνημόνια που επέβαλαν να κατέβει ο Στρατός στο δρόμο. Και όχι να τα μετονομάσει!!! Καλύπτοντας τα με μπόλικα εθνικιστικά και μιλιταριστικά φούμαρα. 
Αποδεικνύοντας ότι η ουσιαστική αντιφασιστική πάλη σήμερα μπορεί να είναι μόνο αντικυβερνητική-αντιμνημονιακή-αντιΕ.Ε.-αντικαπιταλιστική.
Μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με μαχητική συνδικαλιστική δράση  μπορεί και πρέπει να σταθεί ο κάθε φαντάρος απέναντι στον πόλεμο και το φασισμό, τον εθνικισμό και το μιλιταρισμό, τον κάθε είδους ρατσισμό. 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Θυμίζουμε ότι όταν πρόσφατα σημειώνονταν (2) κρούσματα μηνιγγίτιδας μέσα σε (10) μέρες στην ίδια μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων, το Ναζιστικό μόρφωμα, το ΥΠΕΘΑ και η ΠΟΕΣ σφύριζαν αδιάφορα… 
Όταν δολοφονούνταν οι (3) Πεζοναύτες για χάρη του Αξιόμαχου του Ελληνικού Στρατού, αυτοί υπεράσπιζαν το Αξιόμαχο!
Για τον 22χρονο φαντάρο που έχασε την ζωή του από την εγκληματική αμέλεια των ιθυνόντων στο ΚΕΝ Σπάρτης, η Χρυσή Αυγή, η ΠΟΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας, συγκλόνισαν με την «εκκωφαντική τους σιωπή»….
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. Προς περαιτέρω επέκταση της εμβριθούς Παπαδημούλειας κλπ υπερδιανοητών της αριστερής σκέψης και βαριάς τσέπης, διαμαρτύρομαι έντονα γιατί δεν έχει καταγγελθεί ακόμη ο Ακάθιστος Ύμνος, που προκλητικώς δέεται στην Μεγαλόχαρη να σώσει την Πόλη. Πώς είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα να επιτρέπεται τέτοια ακραία παράκληση και επέμβαση στην εξωτερική μας πολιτική και δει να εμπλέκεται και η Παναγία! Σύντροφοι γρηγορείτε... μην νικηθούμε από την ανίκητη βλακεία.
    I. Σουλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη τρελαινόμαστε με συνθήματα που καλώς η κακώς εκφωνήθηκαν και όλοι καταλάβαμε ότι η πόλη (που είναι μια γενική λέξη) αναφέρεται στην Κωσταντινούπολη.
    Κατ” αρχήν όλοι οι αγωνιστές ξέρουν ότι αγώνας και ανύψωση ηθικού δεν υπάρχει χωρίς λάβαρα, σύμβολα και συνθήματα, αυτό το ξέρουν απ” τους οπαδούς των ποδοσφαιρικών ομάδων μέχρι τα μέλη των πολιτικών συγκεντρώσεων και κοινωνικών διαδηλώσεων.
    Αυτοί λοιπόν που ο αγώνας τους είναι και θα είναι απέναντι σε συγκεκριμένους αντιπάλους που θα έρχονται να τους πάρουν τα κεφάλια δεν μπορεί να τους περιμένουν με γαρίφαλα και απαγγέλοντας Καβάφη.
    Μη σκοτώσουμε τώρα το σκύλο επειδή γάβγισε εξάλλου γι αυτό τον έχουμε για να γαβγίζει και καμιά φορά να δαγκώνει για να μη μας πάρουν τα σώβρακα. Διαφορετικά μπορεί να επιλέξουμε να μην έχουμε καν σκύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σκύλος μισθοφόρος, που διάλεξε να είναι σκύλος μισθοφόρος, πρέπει να ξέρει ότι θα γαβγίζει μόνο ότι και αν διαταχθεί. όπως συμβαίνει με όλους τους μισθοφόρους σκύλους στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή