Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Ανείπωτη τραγωδία με τον 22χρονο φαντάρο που αυτοκτόνησε στη Ρόδο-Παραδοχή της ιδιότητας του από τον τύπο όπως αποκάλυψε το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!

Ρόδος: Συγκλονίζει το γράμμα που άφησε ο 22χρονος αυτόχειρας

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή” - Το σπαρακτικό σημείωμα που άφησε πίσω του ο 22χρονος αυτόχειρας στη Ρόδο
- Ο νεαρός φαντάρος έβαλε τέλος στη ζωή του λίγες ώρες πριν από το Πάσχα  
- Επέλεξε να “φύγει” με τον ίδιο ακριβώς φρικτό τρόπο που αυτοκτόνησε η 22χρονος σύντροφός του - Έγινε ράκος από τη στιγμή που έχασε τον άνθρωπό του, κατέθεσε η αδελφή του

- Θρήνος στη Ρόδο από τη διπλή αυτοκτονία και τον χαμό δύο νέων ανθρώπων 
Βγαλμένη από ελληνική τραγωδία η υπόθεση του νεαρού ζευγαριού στη Ρόδο, που αυτοκτόνησαν με διαφορά λίγων μόλις ημερών, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους.
Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε χθες, ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου, όταν ο 22χρονος φαντάρος έβαλε τέλος στη ζωή του, με μαρτυρικό τρόπο, πανομοιότυπο με εκείνον που είχε επιλέξει να “φύγει” στις 5 Απριλίου η σύντροφός του.
Ο νεαρός, που βρισκόταν σπίτι του στην Ιαλυσό μαζί με τις δύο αδελφές του, κάποια στιγμή αποσύρθηκε στον επάνω όροφο.
Βρέθηκε λίγο μετά, νεκρός, με μια σακούλα στο κεφάλι, ενώ είχε δέσει και τα χέρια του, προκειμένου να εκμηδενίσει κάθε πιθανότητα να αποτρέψει το μοιραίο.
Δίπλα του βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. 
"Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν, ζητώ συγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους μου" αναφέρει στην επιστολή η οποία παραδόθηκε στην αρμόδια αντιεισαγγελέα και στον διοικητή του αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, που έφθασαν στο σημείο για την σχετική έρευνα.
Ο 22χρονος είχε πάρει άδεια από τον στρατό για το Πάσχα, μέχρι τις 19 του μήνα. Μετά την αυτοκτονία της φίλης του, είχε κλειστεί στον εαυτό του κι όλο έλεγε ότι δεν αντέχει τον χαμό της, όπως ανέφερε και στην κατάθεσή της στην αστυνομία η αδελφή του. 
Άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά κάνουν λόγο για έναν νέο συγκροτημένο και ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία που ζούσε, στους φίλους, και τις παρέες του.
Με τον ίδιο τρόπο, είχε αυτοκτονήσει την περασμένη Κυριακή η 22χρονη σύντροφός του, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στη Ρόδο. 
Πληροφορίες ανέφεραν πως η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί πρόσφατα στο νοσοκομείο του νησιού. 
Οι αυτοκτονίες έχουν γίνει “μάστιγα” το τελευταίο διάστημα στη Ρόδο, που σε διάστημα λίγων μόλις εβδομάδων μετράει τέσσερις νεκρούς, γεγονός που προκαλεί θλίψη και μεγάλο προβληματισμό. 
Πηγή: 
rodiaki.grdimokratiki.gr
Αλήθεια, το ΓΕΣ πότε θα βγάλει ανακοίνωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου