Κυριακή, 12 Απριλίου 2015

Νεοναζί Ουκρανούς φονιάδες θα πληρώνουν Δυτικοί φορολογούμενοι!!!

Γιώργος Τσιάρας στην Εφημερίδα των Συντακτών
Κανείς (φασίστας) δεν πάει χαμένος - αυτό είναι το συμπέρασμα που μας έρχεται από τη «δημοκρατική» Ουκρανία, την αγαπημένη χώρα-πειραματόζωο της Δύσης. Εκεί όπου πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε αρμοδίως ότι ο Ντμίτρο Γιάρος, ο επικεφαλής της νεοναζιστικής και αιματοβαμμένης οργάνωσης «Δεξιός Τομέας» («Πράβιι Σεκτόρ»), διορίστηκε και επίσημα σύμβουλος στο υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με το λιγόλογο ανακοινωθέν, που πέρασε φυσικά «στα ψιλά» των ειδήσεων, ο 43χρονος αρχιφασίστας διορίστηκε σύμβουλος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας, Βίκτορ Μουζένκο, με σκοπό -λέει- να διευκολύνει τη σταδιακή ενσωμάτωση των παραστρατιωτικών πολιτοφυλακών (τα διαβόητα «τάγματα εθελοντών» - νεοναζί μισθοφόρων, που πιστά στην παράδοση των χιτλερικών προγόνων τους ευθύνονται για πλήθος θηριωδίες) στον τακτικό ουκρανικό στρατό. Για την ακρίβεια, εκπρόσωπος του ουκρανού Α/ΓΕΕΘΑ υπογράμμισε ότι ο Γιάρος «θα διαδραματίζει ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στα τάγματα των εθελοντών και το γενικό επιτελείο», ώστε «να είμαστε ενωμένοι έναντι του εχθρού».

Ο ίδιος ο Γιάρος απέφυγε να κάνει δηλώσεις για το νέο του πόστο, αλλά εκπρόσωπός του εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο «Δεξιός Τομέας» θα παραμείνει, λέει, «μια αυτόνομη πολιτική δομή», απλώς στο εξής «θα χρηματοδοτείται από το υπουργείο Αμυνας»! Πράγμα που σημαίνει στην πράξη πως -με δεδομένη την τελεσίδικη ουκρανική χρεοκοπία και την εξάρτηση του καθεστώτος του Κιέβου από τα δάνεια του ΔΝΤ και της Ε.Ε.- τον κ. Γιάρος και τους νεοναζί φονιάδες του θα τους πληρώνουμε απευθείας... οι Δυτικοί φορολογούμενοι.

Αυτή η αλλαγή... σπόνσορα στο λογιστήριο των παραστρατιωτικών είναι απαραίτητη για το ουκρανικό καθεστώς και τους ξένους προστάτες του: όπως εξηγήσαμε σε προηγούμενα «Δρομολόγια», οι μισθοφόροι «πολιτοφύλακες» πληρώνονταν και εξοπλίζονταν ως σήμερα πρωτίστως από τους πλούσιους Ουκρανούς ολιγάρχες, που συχνά τους χρησιμοποιούν και ως ιδιωτικό στρατό για τις μεταξύ τους διαμάχες.

Ομως τώρα ο «πρόεδρος» Ποροσένκο προσπαθεί να τους εντάξει στο «κανονικό» στράτευμα, με τον ίδιο τρόπο μάλλον που «αξιοποιήθηκαν» στον ελληνικό τακτικό στρατό οι ημέτεροι γερμανοντυμένοι χίτες και ταγματασφαλίτες που οργίασαν σε βάρος χιλιάδων Ελλήνων αμάχων στην Κατοχή.

[Δυστυχώς, φαίνεται πως τα εγχειρίδια των μεγάλων δυνάμεων για την προλείανση, την πυροδότηση και την πολυετή συντήρηση «εμφυλίων», που στην πραγματικότητα είναι πόλεμοι δι΄αντιπροσώπου στο Μεγάλο Παιχνίδι της παγκόσμιας αρπαγής πόρων και υποταγής λαών και κρατών σε ιμπεριαλιστικές «σφαίρες επιρροής», δεν έχουν αλλάξει πολύ από τον καιρό του στρατηγού Σκόμπι. Από τη Γυάρο στο Μπάμπι Γιαρ και τον σημερινό Γιάρος, ένα τσιγάρο δρόμος. Ειδικά τα αγγλόφωνα manuals παραμένουν αγέραστα και σε συνεχή χρήση απ΄τον καιρό του Κάνιγκ(ος) και του Ντισραέλι, κι ακόμη παραπίσω. Απλώς τώρα πέφτει μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς στα ΜΜΕ, και τη «βρόμικη δουλειά» την κάνουν οι ντόπιοι ακροδεξιοί, εθνικιστές και παραδόπιστοι μισθοφόροι «υπεργολάβοι». «Alas, you can’t get good help these days»...]

Για όσους δεν ξέρουν (ακόμη) τι εστί Pravyi Sektor, και τι ρόλο έχει παίξει στην ουκρανική τραγωδία, να θυμίσουμε ότι το κόμμα - φάλαγγα στις 22 Μαρτίου έγινε ενός έτους. Και τι έτους! Από τις αιματηρές οδομαχίες της πλατείας Μαϊντάν, στο Κίεβο, που έριξαν την κυβέρνηση Γιανούκοβιτς, ώς το ολοκαύτωμα του Εργατικού Κέντρου στην Οδησσό, κι από τις άγριες, πολύμηνες μάχες στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ ώς το Λουγκάνσκ και τη Μαριούπολη, οι «τσολιάδες» του Γιάρος χωρίς άλλο πρωταγωνίστησαν με το όπλο στο χέρι στο ιστορικό γίγνεσθαι. Εχουν ήδη κάνει τόσα που πρωτίστως πολεμούν για να σώσουν το τομάρι τους.

«Δεξιός Τομέας» ονομάστηκαν, λένε, γιατί ανέλαβαν από μόνοι τους(...) τον Νοέμβρη του ΄13 την ένοπλη προστασία από την αστυνομία της δεξιάς πλευράς της μεγάλης πλατείας του Κιέβου.

Πρώτα με ρόπαλα κι αλυσίδες, μετά με πιστόλια και τουφέκια με διόπτρες. Πριν από την εξέγερση του Μαϊντάν, το βασικό «σπορ» των περισσότερων από τις ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις που ενώθηκαν για να σχηματίσουν τον Δεξιό Τομέα (η «Τρίαινα» του ίδιου του Γιάρος, η UNA–UNSO των νοσταλγών του Μπαντέρα, το Εθνικο-Κοινωνικό Συμβούλιο (SNA), η «Ουκρανός Πατριώτης», η White Hammer, η Carpathian Sich κ.ά.) - ήταν το νυχτερινό κυνήγι Βιετναμέζων, Ουζμπέκων και Ρομά μεταναστών (αυτούς έχουν, αυτούς κυνηγάνε...), τα χουλιγκανικά επεισόδια στα γήπεδα και τα τραμπούκικα χτυπήματα εναντίον αριστερών κινημάτων.

Μαχαιροβγάλτες, τραμπούκοι, ρατσιστές, εθνίκια και χουλιγκάνια, κρυμμένοι στις σκιές. Ξέρετε, σαν κάτι δικούς μας υποδίκους. Μόνο που οι Ουκρανοί σήμερα συγκυβερνούν τη χώρα, με τις ευλογίες - και το χρήμα- της... προοδευτικής Δύσης.

Το καλύτερο όμως το κράτησα για το τέλος. Δημοσιεύτηκε την Πρωταπριλιά, για το ξεκάρφωμα, αλλά είναι πέρα ώς πέρα αληθινό. Ο «υπουργός Εσωτερικών» του Κιέβου, Αρσεν Αβακόφ, ανακοίνωσε ότι στο κέντρο εκπαίδευσης του Γιαβορίφ, κοντά στα πολωνικά σύνορα, 290 επίλεκτοι Αμερικανοί στρατιωτικοί ξεκινούν στις 20 τρέχοντος την ταχύρρυθμη εκπαίδευση ουκρανικών «ταγμάτων της Εθνικής Φρουράς», με έμφαση -σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου- σε τακτικές «εσωτερικής ασφαλείας», στο πλαίσιο «κοινών ασκήσεων».

Ναι, το βρήκατε: σε αυτά τα τάγματα ασφαλείας έχουν «ενσωματωθεί» ήδη οι νεοναζί εθελοντές του... ειδικού συμβούλου Γιάρος - τα εγγόνια του Μπαντέρα και του εβραϊκού Ολοκαυτώματος στην Ουκρανία του 1941-44, όπου η δουλειά δεν γινόταν με αέρια και μαλακίες, αλλά με καδρόνια, μαχαίρια και πιστολιές στον αυχένα. Από κοντά. Τώρα οι Αμερικανοί θα τους εκπαιδεύσουν, θα τους δώσουν στολές, αλεξίσφαιρα και σφαίρες και θα τους αμολήσουν ξανά στα ανατολικά, μπας και τσιμπήσει ο Βλαδίμηρος και μπουκάρει. Και τότε, όποιον πάρει ο Γιάρος.

Σε άλλα νέα, σύσσωμοι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και ο δυτικός Τύπος κατακεραυνώνει τον νέο Ελληνα πρωθυπουργό για την επίσκεψη του στη Ρωσία. Διχάζει, λένε, την ενωμένη Ευρώπη και το κοινό μέτωπο κατά της ρωσικής επιθετικότητας. Κάπου στα έσχατα βάθη της Κόλασης - αχ, και να υπήρχε στ΄ αλήθεια, να βασανίζει επ΄ άπειρον τους χείριστους! -, μες στα καζάνια και τους διαόλους, ο Αδόλφος σκάει ένα χαμόγελο κάτω απ΄το φλεγόμενο μουστάκι του

1 σχόλιο:

 1. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

  Επειδή ΕΜΕΙΣ που πηγάζουμε από το ΕΓΩ, εργαζώμαστε σε 36ωράριο δίότι είμαστε ΑΧΡΟΝΟΙ, και ΑΥΤΟ το κάνουμε Αφιλοκερδός και Οικειοθελώς, διότι είμαστε Ταχμένοι και Υποχρεωμένοι (χωρίς εμπάθεια και Ζόρι) ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ, του Τόπου ΜΑΣ, της Χώρας ΜΑΣ, της Πατρίδας ΜΑΣ, στούς Ζωντανούς και Νεκρούς ¨Ελληνες, και στους ¨Ελληνες που ΔΕΝ έχουν γεννηθεί ακόμη (έχουν απαγορευτικό ;) !

  ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ώς γνώσιν (πρωτίστως για την Κυβέρνηση των Ελλήνων και ... τριτεύων για τους Λουλάδες των Πολιτικών Επιστημονικών Οικονομικών και Σαθρού Συρφετού !).

  ¨Εχουμε και λέμε:
  Το γνωρίζεται και το Αποκρύπτεται ; ή μήπως Σας Απαγορεύουν την Πολιτική Επιστημονική Οικονομική Συγκοινωνούντων Δοχείων Διαλεκτική Νόηση του Κεφαλαίου στην Οικονομία ;;

  Η Ελεγκτική Επιτροπή ΦοροΟικονομικών στην USA επέβαλε ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,5 ΔΙΣ. Εωρώ στην Deutsche bank για μανιπουλάτσια στους ... Τόκους που ζητούσε στην USA ! Επιπλέον η Ελεγκτική ΦοροΟικονομική Επιτροπή της Αγγλίας επέβαλε ΠΡΟΣΤΙΜΟ ύψους 4 ΔΙΣ. Ευρώ στης τράπεζες Deutsche Bank, Barclays, Royal Bank Scotland, Robobank Ολλανδίας ! Επιπλέον η Ανάλογη Επιτροπή της Ευρωπ. Ενωσης επέβαλε για της ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΝ 1,8 ΔΙΣ. Ευρώ στα ¨Ανωθεν Τραπεζικά Ιδρ(ύ)ώματα/Ινστιτούτα, σαυτό το ΠΡΟΣΤΙΜΟΝ σχεδόν 800 Εκατ. Ευρώ ΕΙΝΑΙ στην Deutsche Bank ! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΝ ΕΤΟΣ 2015 !!! ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ... Libor bank !! Και ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ !! Οι ΕΡΕΥΝΕΣ των αντίστοιχων Επιτροπών ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ, δηλ. το 2010 !!!;;;!!! Ο Νοών Νοήτοω !! Ως μικροσημείωση η Deutsche Bank έχει ήδη πληρώση σχεδόν 3,5 ΔΙΣ. Ευρώ για το σκάνδαλο Libor bank το 2014, του 2015 ΕΙΝΑΙ ... καινούργια !! Η Υπόθεση ΣκανδαλοΑπάτης της Libor bank δημιουργείθηκε ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την Υπόθεση Lehmann Broth., η ΔΙΑΦΟΡΑ είναι ότι η Libor Bank είτανε ΜΕΡΟΣ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, PSI κ.ο.κ. κ.α. !!! Τί ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ με τον Τόπο μας, τήν Χώρα μας, την Πατρίδα μας ;; Εάν ΕΣΕΙΣ είσαστε Γάτες, ΕΜΕΙΣ έχουμε Εξελιχθεί σε Λιοντάρια, και της ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΑΙ της Γάτες στο Αέρα ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ;; Καταλάβαται το λεγώμενο ΄ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ΄ ;; ή ΜΗΠΩΣ θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ;; Εάν ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΄ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ΄, τότε φορέστε το τελευταίο ΣΑΣ ωραίο κουστούμι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΕΠΕΣ ! Διότι δεν χρειαζώσασται τσέπες, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕΣ !!
  Ο ¨Ελλην, Η Ελλας, ο Ελληνκός Λαός, το Ελληνικό ¨Εθνος, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ !!!

  Το Ανέκαθεν ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Supido από την Χώρα ή να Αυτοκτονήσουν ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΥΤΟ, διότι τους ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ !! ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Στόν Ελληνικό Λαό, στο Ελληνικό Εθνος, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

  Χαιρετούμαιε την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

  ΝΑ ΜΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή