Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

«Παρέλαση» και για την τουαλέτα....Μετά φώναζαν ότι θα πάρουν την Πόλη!

Φωτογραφίες από τους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου που δεν έδειξε η τηλεόραση

«Παρέλαση» και για την τουαλέτα
Στρατιώτες και άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων κατέκλυσαν χθες το κέντρο της Αθήνας περιμένοντας υπομονετικά κάτω από τη βροχή για να παρελάσουν μπροστά από την πολιτική ηγεσία της χώρας και τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στη Λεωφόρο Αμαλίας.
Αρματωμένοι με τις εξαρτήσεις τους και με τις μπότες γυαλισμένες, μόνιμοι αξιωματικοί του ελληνικού στρατού πέρασαν λίγη ώρα χαλάρωσης λίγο πριν το… εναρκτήριο λάκτισμα για την παρέλαση. 


Συνομίλησαν με τους συναδέλφους τους, ξαπόστασαν στα παγκάκια πέριξ της πλατείας Συντάγματος, ενώ απαραίτητη κρίθηκε και μια επίσκεψη στην τουαλέτα λόγω της πολύωρης αναμονής… 















Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος http://www.newsbeast.gr/

3 σχόλια:

  1. Ο,τι και καλα τι πρεπει να καταλάβουμε ρε Σπαρτακε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ 08/04/2015

    "Η Ελλάδα EINAI μια κυρίαρχη ΧΩΡΑ και το δικαίωμά της να ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ", ΤΟΝΙΣΕ, απευθυνόμενος στα όσα ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το ταξίδι του στη Μόσχα, προσθέτοντας πάντως πως η Ελλάδα σέβεται όλες τις δεσμεύσεις της στους διεθνείς οργανισμούς που συμμετέχει.

    Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωθυπουργός ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ανέφερε πως με τον Ρώσο πρόεδρο συζητήθηκε η ενίσχυση του εμπορίου, των οικονομικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας και η προώθηση της ενεργειακής συνεργασίας.

    "Συζητήσαμε ένα κοινό πρόγραμμα δράσης για την επόμενη διετία αλλά και το πολιτιστικό έτος 2016, όπως και την κοινή διακήρυξη για τα 70 χρόνια από την ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ (ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ). Συζητήσαμε ακόμα τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία, τόνισα την ανησυχία μου για τους ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, να στηριχθούν οι συμφωνίες του Μινσκ, ώστε να ξεπεράσουμε την κατάσταση, τις αδιέξοδες κυρώσεις που οδηγούν πιο μακριά από την προάσπιση του διεθνούς δικαίου", ανέφερε ο πρωθυπουργός ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !!

    «Καλωσόρισα επίσης την ΣΥΝΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ρωσίας καθ'όλη τη διάρκεια των τουρκικών προκλήσεων και επεσήμανα την ανάγκη επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό», είπε ο κύριος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !!.

    "Η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΤΗΣ, ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ευρωπαϊκό και η ΛΥΣΗ θα βρεθεί μέσα στα Ευρωπαϊκά όργανα", ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα των δημοσιογράφων.

    «Η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ, έχει ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΑΡΗ ΠΛΗΓΜΑ τα τελευταία χρόνια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ δεν έχει απωλέσει τη Γεωπολιτική της ΔΥΜΑΝΙΚΗ, που θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει την κρίση. Τέτοιου είδους συμφωνίες, με αναπτυξιακό προσανατολισμό ήρθαμε να κάνουμε εδώ» πρόσθεσε.

    Επίσης, ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ επεσήμανε πως η Ελλάδα ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ της Ρωσίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πως θέτει το ζήτημα εντός των οργάνων, με σκοπό να αναζητηθούν άλλοι τρόποι διαλόγου.

    Για το ίδιο θέμα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε τις καλές σχέσεις Ρωσίας - Ελλάδας και ΑΝΑΦΕΡΕ πως η Ελλάδα ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ της Ρωσίας, ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ να την συμπεριλάβουμε στο εμπάργκο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ για μία χώρα της ΕΕ !!!!!

    ΡΕΣΟΥΜΕ
    1. Τώρα αρχίζουν τα Δύσκολα, Γιαυτό Γουστάρο !! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ !!!
    2. Οπως ΕΙΠΑΤΕ, και έχεται δίκιο, ΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΑΙ !!! ΓΙΑΥΤΟ ... ΑΥΞΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (γραβατωμένο και Κουκουλοφόροι Μπλἐμπα στους δρόμους !! ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ !!! ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!
    3. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! Η ΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!! ΓΙΝΕ ΦΑΡΟΣ !!! ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ και, για .... ΜΟΣΧΑ !!

    Ακόμη ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!!

    Ακόμη ο Συρφετός τών Αναλυτών, Εγχώριων και Ξένων προσπαθεί να ... Συντονιστεί !! Η ''Εργοδοσία'' τους ... ΨΑΧΝΕΤΑΙ !!

    Τα πρώτα μηνύματα έρχονται ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ και ΑΓΡΙΩΣ !!! Ας αναφέρουμαι ορισμένα !!!

    α) Προτού την Συνέντευξη Τύπου στην Μόσχα, που την έδειξε μέρος της, το Γερμανικό κανάλι Ν24, Ξεκίνησε ΟΤΙ, δύο Κομουμιστές, ο νεαρός Ελληνας και ο πρώην αρχηγός της KGB, αντάλλαξαν θερμή χειραψία !!!! (Υπόψιν και η Καγκελάριος είτανε Επιστημονικό Στέλεχος στο Κομουνιστικό Κ. όταν σπούδαζε Φυσική στην D.D.R. !!!)

    β) Στο ίδιο κανάλι Ν24, ο ανταποκριτἠς τους δηλώνει ότι η συμφωνεία για το ΑΕΡΙΟ, παραβιάζει τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. για την ... ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ θέση του ... Ρωσικού Αερίου στην ... Ευρώπη !! ΕΙΠΕ, η Βρυξέλλες σίγουρα θα έχουν τον τελευταίο ... λόγοω !!! ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ η εκπομπή για το ΘΕΜΑ της επίσκεψεως του Α.Τ. στην Μόσχα ... ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ, χωρίς καμμμιά αναφορά !!! Γιατί άραγε ;;;; Επεσε Σύρμα ΑΠΟ Βερολίνο ;;;;

    γ) Γερμανός Υπουργός Κρατηδίου της Ο.Δ.Γ., ΕΙΠΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Μόσχα, Οτι καλά θα κάνουν οι Ελληνες να μην παράγουν ... 'Χαρτιά', (... και εννοούσε της Συμφωνίες με τους Ρώσους !!!!)


    Δηλαδή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΩΣ ... ΜΟΝΟΜΕΡΗ ... ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!! Αναμέναται, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 'ΔΙΚΑ ΜΑΣ' Βοθρολήμματα !!!
    Θα ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΞΟΥΔΙ !!! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΛΕΩ !!!

    Σημ. Στην απάνω γειτονίτσα μαγαπάνε δύο Κορἰτσια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή