Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ο υποπλοίαρχος επικεφαλής των βατραχανθρώπων στην παρέλαση απομακρύνθηκε-Απαιτείται άμεση εφαρμογή του Νόμου!

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο ελέω… ΟΥΚΣύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος της ΜΥΚ στην παρέλαση, έχει “χαιρετήσει” την μονάδα από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε ο θόρυβος για τα συνθήματα. 
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν είχε δώσει τέτοια εντολή και από το ΓΕΝ επιμένουν ότι δεν “του ΄χει βγει μετάθεση”. 
Παρά τις διαβεβαιώσεις θα επιμείνουμε κι ας το διαψεύδουν: ο υποπλοίαρχος απομακρύνθηκε με προφορική διαταγή από την ΜΥΚ και αναμένει όντως την μετάθεσή του. 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δε χωρούν μισόλογα: πρέπει να υπάρξει άμεσα εφαρμογή του Νόμου και του Στρατιωτικού Κανονισμού.
Είναι η καλύτερη απάντηση σε όλο το βωμερό εθνικιστικό και μιλιταριστικό κατακάθι που βγήκε να υπερασπιστεί την Παρανομία, να πουλήσει εθνοκαπηλεία και να απαιτήσει νομιμοποίηση της Αυθαιρεσίας και της μισαλλοδοξίας.
Αηδιαστικά φαινόμενα όπως αυτά που είχαν πρωταγωνιστές τη ΜΥΚ δεν πρέπει να επαναληφθούν. Πρέπει να σταλεί ένα σαφές μήνυμα στους ακραίους εθνικιστικούς και μιλιταριστικούς κύκλους που επικοινωνούν με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και δρουν συντονισμένα.
Είναι κάτι που δε θέλησε να κάνει ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος παραχωρώντας Ανοχή.
Είναι κάτι που οι φαντάροι, η πλειοψηφία των στελεχών και η κοινωνία απαιτούν να αντιμετωπιστεί άμεσα.
Είναι απαίτηση του κόσμου της εργασίας να μπει φραγμός στην εθνικιστική και μιλιταριστική προπαγάνδα που ασκεί η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Άμυνας, διαμορφώνοντας οικείο βρωμερό περιβάλλον για την ανάδυση του φασισμού.  
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου