Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ο φασιστικός ΣΤΟΧΟΣ υπερασπίζεται τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και επιτίθεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Στόχος τους  να διαφυλάξουν τις φασιστικές ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ και την τρομοκρατική άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ»
Η καθημερινή δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η ακατάβλητη συλλογική προσπάθεια υπεράσπισης των δικαιωμάτων των στρατευμένων, η καταγγελία των πολεμικών τυχοδιωκτισμών και η ανάδειξη της ανάγκης να μπει φραγμός στον εθνικισμό, το μιλιταρισμό και το φασισμό προκαλεί αντιδράσεις.
Μέσα και έξω από τον στρατό.
Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τους κρατικούς κατασταλτικούς-πολεμικούς μηχανισμούς και τους φασίστες.
Για μια ακόμη φορά, γίναμε μάρτυρες της βδομαδιάτικης επίθεσης του φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Είναι όμως μια επίθεση που περισσότερο πρέπει να προβληματίσει όσους υπεραμύνεται, παρά το κίνημα των Φαντάρων. Πρέπει να προβληματίσει τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία γιατί για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι η ναζιστική δολοφονική συμμορία δρα με την κάλυψη του κράτους, στα πλαίσια του κράτους, με κυβερνητική καθοδήγηση και επιτελώντας κρατικούς σκοπούς! 
Και πρέπει να μας απαντήσουν για την πραγματική σχέση των φασιστών με τις Ένοπλες Δυνάμεις, τόσο ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, όσο και οι Λέσχες Εφέδρων –που καταβάλλουν συστηματική προσπάθεια για να αποκρύψουν αυτό που πραγματικά είναι: μιλιταριστικές γιάφκες που βρίσκουν καταφύγιο ακραίοι εθνικιστές και φασίστες από Ελλάδα και Κύπρο, γνωρίζοντας την κάλυψη και συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων και του Υπουργείου Άμυνας!
Στο γνωστό ύφος του ανιστόρητου και μισαλλόδοξου λιβελογραφήματος αναφέρεται:
«Με τον “Μακεδονομάχο” τα έβαλαν τώρα οι γενίτσαροι του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ…. Αυτή τη φορά τους ενοχλεί η άσκηση “Μακεδονομάχος 2015” και μάλιστα απορούν γιατί η κυβέρνηση της Αριστεράς επιτρέπει την άσκηση των φασιστικών λεσχών εφέδρων που τρομοκρατούν τη μειονότητα της Θράκης!».
Δεν είναι όμως να απορεί κανείς πως τα φασιστικά έντυπα και οι φασιστικές μιλιταριστικές οργανώσεις εξοργίζονται από τη δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, όταν αμφισβητείται ο ρόλος μαύρης φάλαγγας που τους έχει ανατεθεί στο πλαίσιο του Κράτους Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Καθώς δεν έχουν συμπληρωθεί τρείς μήνες διακυβέρνησης, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος έχει προλάβει να αποδείξει πως και με ποιους θα πορευτεί πολιτικά. Το επαναλαμβάνουμε:
Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δεν τοποθετείται ανοικτά στις καταγγελίες δύο επίτιμων Αρχηγών Επιτελείων για την εμπλοκή του Στρατού σε Κατασταλτικές Επιχειρήσεις. Ο Π.Καμμένος, που ως αρχηγός του κόμματος των ΑΝΕΛ είχε βρεθεί στο Ναυτοδικείο για να υπερασπιστεί πάλι άνδρες της ΔΥΚ, όταν φώναξαν εξίσου εμετικά συνθήματα σε Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου, σήμερα σφυρίζει αδιάφορα αντιμετωπίζοντας ως ΥΕΘΑ την επανάληψη των παρανομιών τους. Επίσης, στους πρώτους μήνες της παρουσίας του Πάνου Καμμένου στο Πεντάγωνο έχει αποδείξει ότι θα παράσχει Ανοχή και θα στηρίξει επικίνδυνες ακροδεξιές συλλογικότητες, αναλαμβάνοντας μάλιστα κοινές πρωτοβουλίες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αμύνης. Τα άθλια συνθήματα των ΟΥΚάδων, που μόνο οι ΑΝΕΛ δεν είδαν και δεν άκουσαν, αποτελούν συνέχεια των εμφυλιοπολεμικών εορτασμών στη Φλώρινα από τις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων και το Υπουργείο Άμυνας. Της συνδιοργάνωσης, της επικίνδυνης και εξίσου εχθρικής για τη μειονότητα στη Θράκη, άσκησης «Μακεδονομάχος 2015» των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων –τμήμα των οποίων παρέλασαν την 25η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά τα εμετικά συνθήματα των ΟΥΚάδων αποτέλεσαν το κερασάκι στην τούρτα των εθνικιστικών και μιλιταριστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και η Περιφερειάρχης Δούρου, μοιράζοντας 10000 σημαίες και ξοδεύοντας (1) εκατομμύριο ευρώ για τανκς και αεροπλάνα!
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λοιπόν πιάνει το μαύρο νήμα της προηγούμενης διακυβέρνησης. Το σύστημα εξουσίας σε όλη την περίοδο εφαρμογής των Μνημονίων επιστράτευσε την Ακροδεξιά, δίνοντας ακόμη και υπουργεία στους πολιτευτές του ΛΑΟΣ στις κυβερνήσεις Παπαδήμου-Βενιζέλου-Σαμαρά. Αναγνωρίζοντας επίσης ρόλο στους Ναζί της Χρυσής Αυγής, είτε στο πλαίσιο των επίσημων κατασταλτικών-πολεμικών μηχανισμών, είτε την αυτοτελή δράση των Ταγμάτων Εφόδου, όσον αφορά την καταστολή των κινημάτων και στον πόλεμο κατά των μεταναστών. Παραχωρώντας ανοχή και συγκάλυψη στα καθημερινά εγκλήματα και τις βιαιότητες. Η Εφημερίδα των Συντακτών εξάλλου αποκάλυψε τον ολόπλευρο πολιτικό συντονισμό της κυβέρνησης των Σαμαρά-Βενιζέλου με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, μέσω των επαφών του πρωθυπουργικού συμβούλου Μπαλτάκου-Κασιδιάρη!
Εμείς απαιτούμε από την κυβέρνηση να διαλύσει άμεσα τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων.
Καλούμε τους φαντάρους να στηρίξουν το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Όμως η μάχη κατά του ναζισμού είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πάλη κατά του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, την πάλη κατά της κυβερνητικής ταξικής και μνημονιακής πολιτικής, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε, υπόθεση ενός σύγχρονου εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικού κινήματος.    
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com  

1 σχόλιο: