Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ DEFENCE NET.GR ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΝΑΖΙ ΓΙΑΡΟΣ



Καμιά εντύπωση δεν προκαλεί η είσοδος ως συμβούλου στο ΥΠΕΘΑ του Καρκαλέτση. Διαβάζουμε στο βιογραφικό του τη διαδρομή που διάνυσε από το ΛΑΟΣ, στη ΝΔ και τους ΑΝΕΛ:
«Πιστεύοντας ότι ο δικομματισμός έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο οδηγώντας στα σημερινά κοινωνικά και πολιτικά αδιέξοδα,εντάχθηκα το 2005 στον ΛΑ.Ο.Σ., όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης μου εμπιστεύθηκε τη διεύθυνση του Γραφείου Τύπου του κόμματος. Από τον Οκτώβριο του 2006 έγινα περιφερειάρχης του ΛΑ.Ο.Σ. ανατολ. Στερεάς και Εύβοιας. Στις εθνικές εκλογές του 2007 κατήλθα με τον ΛΑ.Ο.Σ. ως υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας. Σήμερα είμαι αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Ευβοίας και αγωνίζομαι καθημερινά για τα προβλήματα του νομού. Επίσης, τον Σεπτέμβριο του 2008 ιδρύσαμε με πατριώτες στην Κύπρο το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, με σκοπό την διατήρηση της ελληνικότητας του νησιού και την αποτροπή επιβολής εθνοκτόνων σχεδίων λύσης».
Βεβαίως, ο Καρκαλέτσης έχει μοναδική ικανότητα να πηδά από το ένα βαγόνι της ακροδεξιάς στο άλλο. Πριν από τρία χρόνια, το Μάρτιο του 2012 διαβάζουμε «ο Σταύρος Καρκαλέτσης κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά του για να μπει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Είχε διατελέσει για πέντε χρόνια περιφερειάρχης Στερεάς του ΛΑΟΣ και αντιπρόεδρος στην Εύβοια, αλλά ήρθε σε σύγκρουση με τον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη, με τον οποίο η σχέση του ήταν εξ' αρχής προβληματική. Όταν ο Αντώνης Σαμαράς διεκδίκησε την αρχηγία του κόμματος απέναντι στην Ντόρα Μπακογιάννη, ο Καρκαλέτσης τον στήριξε από την πρώτη στιγμή και έκτοτε αναπτύχθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης.Σύμφωνα με ανακοίνωση του, πρόσφατα ορίστηκε τομεάρχης για την εξωτερική πολιτική και άμυνα στο Κυπριακό. Με αυτή του την ιδιότητα συνόδευσε τον Σαμαρά στην Κύπρο πριν λίγες εβδομάδες».
Λίγο πριν τις εκλογές του 2015 τον βρίσκουμε να έχει μεταπηδήσει στους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ: «O πρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. Σταύρος Καρκαλέτσης, υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ στις πρόσφατες ευρωεκλογές, κατέρχεται και στις επικείμενες εθνικές εκλογές, ως υποψήφιος στην Εύβοια με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».
Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι αυτός ο ταξιδευτής της ακροδεξιάς αμαξοστοιχίας, αφού απέτυχε να εκλεγεί, διορίστηκε Σύμβουλος στο Υπουργείο Άμυνας, έχοντας διατελέσει και στο παρελθόν σύμβουλος στα υπουργεία Εξωτερικών και Τουρισμού! Παρέχοντας την απαραίτητη ακροδεξιά συνέχεια στην αντιμετώπιση του Κυπριακού Ζητήματος μεταξύ των τελευταίων κυβερνήσεων. Ενώ οι αλυτρωτικές και μεγαλοιδεατικές του βλέψεις επεκτείνονται και στην Νότια Αλβανία-Βόρεια Ήπειρο!
 Κουβαλώντας μαζί του τις επικίνδυνες εθνικιστικές του θέσεις, που όταν στο παρελθόν δοκιμάστηκαν στην Κύπρο βούτηξαν τους λαούς στο αίμα, έφεραν τη Διχοτόμηση, το Πραξικόπημα των ακροδεξιών Χουντικών και της ΕΟΚΑ Β΄, την Εισβολή και την Τουρκική Κατοχή.
Σταύρος ΚαρκαλέτσηςΣήμερα λοιπόν στο Υπουργείο Άμυνας είναι σύμβουλος ένας αρθρογράφος και αναλυτής του Defencenet και της Στρατηγικής –γνωστά και τα δύο για τις σχέσεις τους με την ναζιστική Χρυσή Αυγή. Σε συνέντευξή του στη Λευκωσία,  στην ακροδεξιά εφημερίδα »ΜΑΧΗ», ο Σταύρος Καρκαλέτσης υποστήριξε πως «η Κύπρος δεν είναι ελληνική, είναι Ελλάδα»! Για να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων και νέα ένταση μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας. Προβάλλοντας δηλαδή απόψεις που στην Κύπρο υποστηρίζουν μόνο οι Ναζί!
Επίσης τον συναντάμε ως ομιλητή σε σειρά εθνικιστικών συλλόγων, όπως του περιοδικού Patria ή στον Πατριωτικό Σύλλογο «Θερμοπύλες», όπου πάντα το θέμα των τοποθετήσεων του είναι «η Προδοσία της Κύπρου», το «ενιαίο Αμυντικό δόγμα μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου και η ανάγκη κήρυξης ΑΟΖ! Όπως υπογράμμισε σε ομιλία του στον Σύλλογο «Θερμοπύλες» αν ίσχυε το δόγμα αυτό θα ελέγχαμε όλη την Ανατολική Μεσόγειο!
Αποδεικνύοντας ότι η συμμαχία μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισράηλ έχει ένα προσχηματικό αμυντικό χαρακτήρα, αλλά ένα πραγματικό επιθετικό γεωστρατηγικό διακύβευμα: τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου!  
Όμως τους επικίνδυνους αλυτρωτικούς και Μεγαλοϊδεατικούς στόχους των ΑΝΕΛ αλλά και του νέου συμβούλου του Υπουργείου Άμυνας, που βάζει ως στόχο «την σύζευξη των δύο ελληνικών κρατών» –επαναφέροντας στο προσκήνιο τα σχέδια Άτσεσον  που ουσιαστικά μοίραζαν την Κυπριακή Δημοκρατία μεταξύ των δύο Μητέρων Πατρίδων, αποκαλύπτει η προεκλογική συνέντευξη στο defencenet.gr, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων:
Καρκαλέτσης: Είμαι ξεκάθαρος: Σταδιακή επαναφορά του δόγματος του ενιαίου αμυντικού χώρου, όπου παρά την οικονομική καχεξία και τα μνημόνια, μπορούν να γίνουν κάποιες πρώτες κινήσεις. Παράλληλα, οικοδόμηση δόγματος ενιαίου ενεργειακού χώρου Ελλάδας – Κύπρου, με στόχο την ενοποίηση των ΑΟΖ τους. Μία θάλασσα, κοινή, από Κέρκυρα μέχρι Παραλίμνι. 
Καρκαλέτσης: Και βεβαίως λέμε όχι στη λαθρομετανάστευση και τους λαθρομετανάστες, λέμε ναι στο κλείσιμο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Ο αγώνας μας είναι υπέρ της διατήρησης του εθνικού χαρακτήρα του κράτους μας.
Καρκαλέτσης: Ελλάδα και Κύπρος είμαστε ένα! Για αυτό διαφωνώ με το «η Κύπρος είναι Ελληνική»! Η Κύπρος δεν είναι Ελληνική, είναι Ελλάδα! 

Ουκρανία: Στην κυβέρνηση ο αρχηγός του νεοναζιστικού Δεξιού Τομέα

Σύμβουλος του υπουργείου Άμυνας ο Ντμίτρο Γιάρος
Ο Ντμίτρο Γιάρος, αρχηγός της ακροδεξιάς παραστρατιωτικής οργάνωσης Δεξιός Τομέας (Πράβι Σεκτόρ), τα μέλη της οποίας μάχονται μαζί με τον ουκρανικό στρατό εναντίον των φιλορώσων στο μέτωπο της ανατολικής Ουκρανίας, διορίστηκε σύμβουλος στο υπουργείο Άμυνας, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι ένοπλες δυνάμεις και η ίδια η οργάνωση.
Ο 43χρονος Γιάρος, ορκισμένος εχθρός του Κρεμλίνου, ο οποίος εξελέγη βουλευτής στην ουκρανική Βουλή τον περασμένο Οκτώβριο, διορίστηκε σύμβουλος του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Βίκτορ Μουζένκο.
«Ο Ντμίτρο Γιάρος θα διαδραματίζει ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στα τάγματα των εθελοντών και το γενικό επιτελείο» δήλωσε ο Ολεκσίι Μαζέπα, εκπρόσωπος του Αρχηγού του ΓΕΕΘΑ της Ουκρανίας, ερωτηθείς σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Θέλουμε να είμαστε ενωμένοι έναντι του εχθρού και στόχος μας είναι ο συντονισμός και η ένταξη των ταγμάτων εθελοντών στους κόλπους των ενόπλων δυνάμεων» προσέθεσε.

Οι μαχητές του Δεξιού Τομέα είναι παρόντες σε όλα τα θερμά σημεία της σύρραξης, ιδίως στα συντρίμμια του αεροδρομίου του Ντονέτσκ.

Ο ίδιος ο Γιάρος είχε τραυματιστεί τον περασμένο Ιανουάριο στις μάχες στο αεροδρόμιο, το οποίο πέρασε λίγο αργότερα στα χέρια των αυτονομιστών, έπειτα από μήνες σφοδρών μαχών.

Εκπρόσωπος του Γιάρος εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο Δεξιός Τομέας θα παραμείνει μία «αυτόνομη» δομή, αλλά στο εξής θα «χρηματοδοτείται από το υπουργείο Άμυνας».

«Οι μαχητές μας θα είναι στο εξής καλά οπλισμένοι. Μέχρι σήμερα, οι εθελοντές ήταν αυτοί που συνεισέφεραν τον εξοπλισμό τους», ανέφερε ο Άρτεμ Σκοροπάντσκι.

Ο Δεξιός Τομέας αποτελείται από έναν πολιτικό βραχίονα και στρατιωτικά τάγματα. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο Ντμίτρι Γιάρος είχε υποστηρίξει ότι είναι ένα «εθνικιστικό, αλλά όχι φασιστικό» κίνημα.

Απέκτησε τεράστια φήμη κι έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των αντικυβερνητικών κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο Μαϊντάν στο Κίεβο, καθώς είχε πρωτοστατήσει στις βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα στους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και τις δυνάμεις επιβολής της τάξης.

Ο Δεξιός Τομέας διεκδικεί την αμφιλεγόμενη κληρονομιά των Ουκρανών εθνικιστών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Ντμίτρο Γιάρος διώκεται από τις αρχές της Ρωσίας για «υποκίνηση της τρομοκρατίας» κι η Μόσχα έχει εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.http://www.tovima.gr/world/article/?aid=692663

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ δώστε το κάτωθεν Σχόλιον στους Φίλους ΜΟΥ στην Κυβέρνηση της Χώρας ΜΟΥ !! Και Ιδιαίτερα στον Ν. Χουντή, με την ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Να μην Κουράζεται και Ξωδεύεται !!! Και όπως λέει και ο Πάνος Γαβαλάς στο τραγούδι: Εάν Έχεις Μάτια 4 στάσου στο 14 ! Και μετά στο 31 κ.ο.κ. !!!Καλημέρα στην Σκοτοδίνη Σας !

    ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Οικονομίας Συγκοινωνούντων Δοχείων - Για Ηλίθιους, Πανηλίθιους και Έξυπνους !

    1. O Richard Fuld, ο διευθύνων σύμβουλος της Lehman Brothers μέχρι την κατάρρευσή της το 2008, έχει εξαφανιστεί εδώ και επτά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει εντός του προσεχούς μήνα.

    2. Μετά από περίπου 3-4 μήνες, μετά την L.B., στην Γερμανία ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ α) Hypo Real Estate, β) Bayerische Landesbank, γ) West L.B. δ) και κάτι άλλα μικροτραπεζομαγαζα ! Η "ΖΗΜΙΑ" ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ είναι της Τάξεως περίπου ... Μεταξύ 180-190 ΔΙΣ. Ευρώπουλα !!

    3. Ακριβώς το ΙΔΙΟ χρονικό Δίαστημα στην Γαλλία έχουμε το ίδιο Ντελίριο, με "ΖΗΜΙΑ" περίπου της Τάξεως 140-150 ΔΙΣ Ευρουλάκια !!

    4. Τότε ... Δημιουργείται ο ΟΡΟΣ "Bad Banks" για να "ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ" τα ΤΟΞΙΚΑ τους ... Απόβλητα !! Ο Αυτός ΟΡΟΣ ισχύει μέχρι σήμερα, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ τα ΤΟΞΙΚΑ τους ΘΕΛΟΥΝ να τα ... ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ και να τα ξαναβάλουν στην ... Αγορά !!

    5. Τι Σχέση έχουν Γερμανία-Γαλλία με ΗΠΑ ;; Απλά: Στις Γερμανικές και Γαλλικές Τράπεζες ΥΠΑΡΧΟΥΝ τεράστια ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ Αμερικάνικα Κεφάλαια !!!

    6. Τι ΣΧΕΣΗ έχει η ΧΩΡΑ ΜΑΣ σαυτό το νταχτηρντί ;; Ξανά Και Απλά: ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ τα ΤΟΞΙΚΑ τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, Ταείζοντας Γερμανικές Γαλλικές Τράπεζες και Αμερικάνικα Head Funds !! Γιαυτό το ΕΡΓΟ βρήκαν διότι ΕΙΧΑΝ το ΠΙΟ ΑΤΙΜΟ, ΒΡΩΜΙΚΟ, ΑΘΛΙΟ, ΒΟΘΡΟΔΕΣ και ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ Διακυβερνητικό Σύστημα στην Ευρώπη, ΤΑ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ τους Εφιάλτες του Ελληνικού Λαού, Διότι τους ΞΕΡΟΥΝ καλά τους ΔΙΚΟΥΣ τους, από το Κριμαικό Πόλεμο του 1916-17, που είχε ως Αποτέλεσμα την Εθνική μας καταστροφή το 1922, από την τριπλή Κατοχή 1941-44, Από το Εμφύλιο, από τον Πόλεμο της Κορέας, Από δολοφονία Λαμπράκη, Από την Αμερικάνικη Χούντα 1967-74, Από την Κατοχή της Κύπρου ... ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ η Πραγματικότητα της Χώρας ΜΑΣ !!

    7. ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΕΙΣΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ: Θυσιάζουν τον Ελληνικό Λαό και Το Ελληνικό Έθνος, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΕΜΠΟΔΙΟ (σε τι άραγε;;;;) !!!

    Y.Γ. O Νίκος Καζαντζάκης στην μνημειώδη ομιλία του στο BBC, το 1946: «Αν τα πήλινα Mάτια του Aνθρώπου μπορούσαν να δουν TA AOPATA, θα έβλεπαν στις πολιορκίες του Μεσολογγιού, της Ακρόπολης και της Πάτρας, στις ομηρικές μάχες της Τριπολιτσάς, των Δερβενακιών και του Φαλήρου ή στις ένδοξες ναυμαχίες του Αιγαίου, να πολεμούν πλάϊ πλάϊ ο Μιλτιάδης και ο Καραϊσκάκης, ο Οδυσσέας κι ο Κολοκοτρώνης, ο Θεμιστοκλής κι ο Μιαούλης. Όλη η ελληνική φυλή, σύσσωμη, σύψυχη, πήρε μέρος και πολέμησε στην Επανάσταση του 21».

    Tο Έπος του ’40, την Εθνική Αντίσταση, τους Λαϊκούς Αγώνες.

    Φιλικά και Ελληνικά !!! Πάμε να ποίουμαι απόψε το Κρασί μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή