Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Άγριο χώσιμο των φαντάρων στην 1η Στρατιά που πληρώνουν την εθνικιστική έξαρση του Υπουργού Άμυνας

Από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει τις αρνητικές συνέπειες από τις επιλογές του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, που για να επανδρώσει με πολεμικούς όρους τις μονάδες της παραμεθορίου –στο πλαίσιο της καλλιεργούμενης από όλες τις πλευρές έξαρσης του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για την ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο της Ανατ. Μεσογείου- έχωσε τελικά όλους τους φαντάρους. Πετώντας τους συναδέλφους στρατιώτες σε άθλιες εγκαταστάσεις στη παραμεθόριο χωρίς πρόβλεψη να αυξηθούν οι προϋπολογισμοί των μονάδων για τους επιπλέον φαντάρους, αδειάζοντας παράλληλα τις μονάδες στα μετόπισθεν, με τους ελάχιστους συναδέλφους να αδυνατούν να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες.      
Αν αφαιρέσεις την άθλια κάστα των βυσμάτων, σελέμπριτι κλπ. οι υπόλοιποι  βιώνουν μια τρομερή ενταντικοποίηση αφού και εκεί που αυξήθηκε η δύναμη των στρατιωτών, πολλαπλασιάστηκαν αμέσως και οι υπηρεσίες.
Αυτή είναι όμως η υποχρεωτική στράτευσης επί αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ατελείωτο τρέξιμο και χώσιμο, οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση, πολεμικές προετοιμασίες με ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ισραήλ και πάντα θύματα μεταξύ των στρατιωτών και του μόνιμου προσωπικού.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Οδεύει προς λουκέτο το Τάγμα Στρατηγείου της 1ης Στρατ‏ιάς
Δραματική γίνεται η κατάσταση στο Τάγμα Στρατηγείου της 1ης Στρατιάς από την έλλειψη φαντάρων τις τελευταίες μέρες.
Το πρόβλημα άρχισε να παρουσιάζεται όταν η σειρά κατάταξης 335 (αλλά και οι επόμενες) μετατέθηκαν στην παραμεθόριο, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο στρατόπεδο οι οπλίτες παλαιότερων σειρών και όσοι δικαιούνταν κατ’ εξαίρεση μετάθεση.
Η σειρά 333 έχει ήδη απολυθεί, ενώ οι στρατιώτες της σειράς 334 βρίσκονται ως επί το πλείστον σε άδεια καθώς σύντομα αναμένεται η απόλυσή τους (μέσα Ιούνη).
Ως εκ τούτου η υπάρχουσα δύναμη αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του στρατοπέδου—υπηρεσίες.
Πιο συγκεκριμένα οπλίτες είναι αναγκασμένοι να μένουν στο στρατόπεδο ακόμα και περισσότερο της μιας εβδομάδας με συνεχείς υπηρεσίες και αγγαρείες μετά από εξαντλητικά πρωινά πόστα.
Την ίδια στιγμή κόβονται τιμητικές άδειες και ΕΤΑΠ, ενώ κανονική άδεια δε μπορεί να χορηγηθεί την παρούσα στιγμή.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου