Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύει ότι αποτελεί συνέχεια στην εφαρμογή της αστικής πολιτικής, εμβαθύνοντας τον εθνικισμό και το μιλιταρισμό.
Το αστικό σύστημα εξουσίας στοχοποιεί τις πιο τρυφερές ηλικίες, τους μαθητές, στους οποίους θέλει ενσταλάξει τη μισαλλοδοξία και τα αντιδρατικά θέσφατα κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος "ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".
Αυτοί λοιπόν που βύθισαν και βυθίζουν τον κόσμο της εργασίας στη φτώχεια, την ανεργία, στις δουλικές εργασιακές σχέσεις και στην νέα μετανάστευση, έρχονται τώρα να αρπάξουν τα ίδια τα παιδιά του.

Και να τα στρατολογήσουν ως Μισθοφόρους και Πραιτοριανούς της Νέας  Τάξης Πραγμάτων, ως ένοπλους φρουρούς της εκτίναξης των κερδών του κόσμου του πλούτου που βασίζεται στην υπερεκμετάλλευση των εργαζομένων, ως πολεμικές μηχανές που θα υλοποιήσουν τα Μεγαλοϊδεατικά σχέδια της ελληνικής αστικής τάξης στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εξασφαλίσουν τη μερίδα του λέοντος από την ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα για τους Έλληνες καπιταλιστές.   
Είναι χαρακτηριστικό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δαπανά 500 εκατομμύρια δολάρια για άχρηστα πολεμικά αεροσκάφη, προσλαμβάνει 1000 νέους Μισθοφόρους-ΟΒΑ, εντείνει την συμμετοχή της στις πολεμικές ασκήσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και στον πόλεμο κατά των μεταναστών. 
Εμείς καλούμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να κρατήσουν μακριά τους μαθητές από τον Πόλεμο, τον εθνικισμό και το μιλιταρισμό.
 

Επίδειξη ρίψης αλεξιπτωτιστών στον αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Έβρου σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις διοργανώνει την Τρίτη, 5 Μαΐου 2015, στις 10.30 το πρωί, επίδειξη ρίψης αλεξιπτωτιστών στον αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ». Η  εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές της Α/θμιας Εκπαίδευσης, θα είναι όμως ανοικτή και για όσους πολίτες θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό θέαμα.Η επίδειξη θα γίνει από επίλεκτη μονάδα ειδικών δυνάμεων αλεξιπτωτιστών, εντός του χώρου του αερολιμένα, με συγκεκριμένο και ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση σενάριο.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου