Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Προφορική δέσμευση του ΑΓΕΣ Τελλίδη ότι θα δέχεται και τους στρατιώτες

Μπαράζ επικοινωνιών είχε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Στρατού Ξηράς.
Επίδικο της προσπάθειας μας ήταν η σοβαρή μεν, άδικη για τους φαντάρους δε,   πρωτοβουλία που ανέλαβε πρόσφατα ο Αρχηγός  ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, όταν με σχετική διαταγή του, καθόρισε τους όρους προσωπικής επαφής του με τα στελέχη όλων των βαθμών.
Ως γνωστόν εδώ και λίγο καιρό έχει καθιερώσει και λειτουργεί στο ΓΕΣ πρόγραμμα τακτικών συναντήσεων μαζί τους κάθε Τετάρτη απόγευμα και Σάββατο πρωί. Μάλιστα η αρθρογραφία επισημαίνει ότι ο Α/ΓΕΣ «επιδιώκει να διατηρεί άμεση και διαρκή επαφή με τα στελέχη του στρατού και μάλιστα τα χαμηλόβαθμα, δίνοντας τους τη δυνατότητα να τον συναντήσουν και να καταθέσουν σχόλια, καινοτόμες ιδέες και προτάσεις αλλά και να του υποβάλλουν προσωπικά τους αιτήματα». 
Την αντίδραση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προκάλεσε ο αρχικός αποκλεισμός των στρατευμένων από αυτή τη διαδικασία.
Όμως μετά από την επικοινωνία μας, τη διάθεση συνεργασίας και κυρίως, αφουγκρασμού των προβλημάτων των φαντάρων, που έδειξαν τόσο τα στελέχη του Γραφείου του ΑΓΕΣ, όσο και ο ίδιος, φαίνεται ότι η αρχική διαταγή θα τροποποιηθεί.
Ο ΑΓΕΣ Τελλίδης δείχνει έτοιμος να προχωρήσει σε άνοιγμα της επικοινωνίας του και με τους στρατευμένους.
Εμείς περιμένουμε την εξαγγελία του θετικού αυτού μέτρου και τη δημοσιοποίηση των όρων εφαρμογής.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: Προσωπικό Στρατού Ξηράς - Αριθμός
Αξιωματικοί  16.068
Ανθυπασπιστές / υπαξιωματικοί  6.745
Λοιπές κατηγορίες  15.131
Οπλίτες  63.098
Σύνολο στρατ. προσ.  93.500
Πολιτικό προσωπικό 8.224
Σύνολο προσωπικού  101.724
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου