Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ 
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ-
ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Δε θα γίνουμε κρέας στα κανόνια του Μεγαλοϊδεατισμού 
και των «εθνικών στόχων» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εργάζεται σκληρά για την αναβάθμιση της ελληνικής αστικής τάξης στην ευρύτερη περιοχή. Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί συνεχίζονται οι πολυδάπανες στρατιωτικές ασκήσεις, γιατί έχουμε παράλογες αγορές νέων όπλων, γιατί οι μόνες προσλήψεις που γίνονται είναι για νέους μισθοφόρους και οι μόνες αυξήσεις σε στρατιωτικούς και αστυνομία.
Στρατηγικός στόχος γίνεται η χάραξη ΑΟΖ και η εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων. Για αυτό και οι αποστολές εκτός συνόρων, για αυτό και οι συμμαχίες με ΗΠΑ-Κύπρο-Ισραήλ-Αίγυπτο, για αυτό και η επέκταση των δογμάτων άμυνας ασφάλειας… και όλα αυτά φυσικά με κοινό παρονομαστή υπερεκμετάλλευση της εργατικής τάξης ως βασικό στοιχείο εξόδου από την κρίση.
Για να δούμε λίγο τι πραγματικά σημαίνει η εξασφάλιση της συνέχειας του κράτους είτε με κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είτε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Πόσο μοιάζουν οι δηλώσεις των υφυπουργών άμυνας, Ήσυχου και Τόσκα, για την πιθανότητα συμμετοχής στην επέμβαση στην Ουκρανία και στη Λιβύη με τις δηλώσεις τόσων υπουργών εθνικής άμυνας για τη συμμετοχή σε ΝΑΤΟ και Ευρωστρατό («η συμμετοχή μας θα κριθεί από το εθνικό συμφέρον»). Πόσο μοιάζουν οι «πατριωτικοί» τυχοδιωκτισμοί του υπουργού άμυνας Καμμένου με τον εθνικιστικό λόγο της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, η συνέχεια των πολεμικών εξοπλισμών, η βαθιά εκμετάλλευση των φαντάρων. Πόσο «καλύτερη» είναι η ανθρωπιστική συνέχεια της πολιτικής της ασφάλειας του Πανούση ενάντια σε μετανάστες και «τρομοκράτες», στην Αμυγδαλέζα και τον Δομοκό, στην αντιτρομοκρατική και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, στους νέους τρομονόμους. Το ελληνικό κράτος και κεφάλαιο απαιτούν «δημόσια τάξη» στο εσωτερικό και «εθνική ενότητα» στις ιμπεριαλιστικές συμφωνίες.
Αυτά τα σχέδια και αυτά τα συμφέροντα δεν είναι δικά μας. Αυτοί που μας ετοιμάζουν ένα μέλλον εκμετάλλευσης και περιπλάνησης δε μπορούν να μας εμπνεύσουν με την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική τους, δε μπορούν να μας τσουβαλιάσουν σε κανένα νέο εθνικό όραμα.
ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
Η δικιά μας ταξική σκοπιμότητα επιβάλει, να εκτεθεί το αξιόμαχο του ελληνικού στρατού.
Ένα Αξιόμαχο που σκοπεύει στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ελληνικής άρχουσας τάξης, η αποτελεσματικότητα του οποίου κρίνεται στις ιμπεριαλιστικές  αποστολές, στον πόλεμο κατά των μεταναστών, στην Καταστολή των κοινωνικών κινημάτων, στον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό.
Ούτε στιγμή ΑΝΑΚΩΧΗΣ-ΑΝΟΧΗΣ-ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ σε κανένα πολιτικό διαχειριστή της αστικής πολιτικής.
Να Μπλοκάρουμε τον Πόλεμο και να ακυρώσουμε με τους αγώνες μας ιμπεριαλιστικές συμμαχίες με ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ-Ισραήλ. Να δυναμώσει το αντιπολεμικό και αντιμιλιταριστικό κίνημα.
Γιατί αναλώσιμοι/ες θα είμαστε πάλι εμείς.
Οι φαντάροι, η σπουδάζουσα και εργαζόμενη νεολαία, ο κόσμος της εργασίας. Έλληνες και μετανάστες που αποτελούμε τον εσωτερικό εχθρό γιατί αντιστεκόμαστε στον αυταρχισμό και αυθαιρεσία της στρατιωτικής ιεραρχίας.
Γιατί αρνούμαστε να γίνουμε τα θύματα του επόμενου θερμού επεισοδίου αιγαίο.
Γιατί δεν πολεμάμε για τα συμφέροντα σε Ελλάδα και Τουρκία που συμμαχούν στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και γίνονται ξανά άσπονδοι εχθροί για τη μοιρασιά των ΑΟΖ.
Γιατί επιμένουμε στα σύγχρονα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα της εποχής κόντρα στη σαρωτική επικράτηση των ελαστικών μορφών εργασίας-ανεργίας.
Γιατί βάζουμε μπροστά τα εργατικά ταξικά συμφέροντα τα οποία δε χωράνε στο χρέος το ευρώ και την ΕΕ. Όλοι εμείς που από τη Βαλτιμόρη μέχρι την ανατολική Ουκρανία και το Κομπάνι τσακίζουμε το μονόδρομο της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και προσεγγίζουμε έστω πρωτόλεια τα σύγχρονα επαναστατικά απελευθερωτικά προτάγματα.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  
Diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου