Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ;

Αφού το Υπουργείο Άμυνας ξέχασε να πληρώσει τους φαντάρους της ΕΛΔΥΚ και χρειάστηκε η παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  για να καταβληθούν σήμερα Πέμπτη 30/4/2015 όλα τα χρωστούμενα, ακολούθως λάβαμε την παρακάτω επιστολή που αποκαλύπτει ότι το ΓΕΣ έχει ένα πρόβλημα στην υλοποίηση των υποχρεώσεων του προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Εντός και εκτός συνόρων.

Όσο και αν διαφωνούμε με την εν λόγω αποστολή του ελληνικού στρατού, αυτό δε σημαίνει ότι το ΓΕΣ πρέπει να τους εμπαίζει.
Ταυτόχρονα, ο εμπαιγμός αυτός γίνεται ευρέως γνωστός τη μέρα που ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ανακοινώνει την πρόσληψη 1000 ΟΒΑ, τη νέα γενιά Μισθοφόρων, δικαιώνοντας όσους καλούν την νεολαία να μην ταυτίσει το παρόν και το μέλλον της με τον Πόλεμο και την Καταστολή.
   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΣΟΒΟΥ ΕΚΠΕΜΠH SOS 
  Ο εμπαιγμός από την ιεραρχία της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ - Γ ΣΣ - ΙΙ Μ/Κ ΜΠ προς τα στελέχη της ελληνικής δύναμης Κοσσόβου (ΕΛΔΥΚΟ-3/6) βρίσκεται στο αποκορύφωμα με αφορμή την εορταστική άδεια του κ ΥΕΘΑ, που με διαταγή του χορηγήθηκε για τις εορτές του Πάσχα, ενοχλεί τους παραπάνω και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τη βαπτίσουν ειδική άδεια εξωτερικού και να χορηγηθεί στο προσωπικό στο τρίμηνο, αντί της προβλεπόμενης 6ήμερης ειδικής άδειας. 
Η ΙΙ Μ/Κ ΜΠ με διαταγή του πρώην μεράρχου Υπτγου κ.ΑΛΕΒΙΖΟΥ καταστρατηγεί της διαταγές του ΓΕΣ και εκδίδει δικές της (Διέταξε η 5ήμερη κανονική άδεια που χορηγήθηκε πριν την ανάπτυξη του προσωπικού στο Κόσσοβο να καταχωρηθεί ως 6ήμερη ειδική, αδιαφορώντας για τα στελέχη που αιτήθηκαν με γραπτή αναφορά 5ήμερη κανονική άδεια). 
Πέρασε ένας μήνας από την ανάπτυξη της εν λόγω αποστολής και το προσωπικό έχει άγνοια για το υπόψη θέμα, δηλαδή για το πότε θα χορηγηθεί η εορταστική και πότε η προβλεπόμενη 6ήμερη ειδική άδεια, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν το προσωπικό της αποστολής και να μην μπορεί να προγραμματίσει τις υποχρεώσεις του με τις οικογένειες του. 
Σύζυγοι, παιδιά, πατέρες και μητέρες που αγωνιούν πίσω στην πατρίδα  περιμένουν μια απάντηση. 
ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΔΕΙΕΣ. 
ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   Diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου