Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

Ο Δήμαρχος της Ρώμης Ignazio Marino ήταν αυτός που είχε δώσει εντολή να καθαριστούν όλοι οι δρόμοι της πόλης άμεσα από κάθε ίχνος της δυναμικής πορείας που έγινε στους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας εις μνήμη του δολοφονημένου διοικητή της πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ, Αλεξέι Μοζγκοβόι, ο Κοζάκος διοικητής του τάγματος »Φαντάσματα».

















Με έγγραφό της το οποίο τώρα βγήκε στο φως το είχε απαιτησει η ουκρανική πρεσβεία.




Με την επιστολή αυτή επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι σήμερα είχα τη δυσάρεστη έκπληξη, αφού παρατήρησαμε ότι παντού στην πόλη της Ρώμης έχουν τοποθετηθεί αφίσες με την εικόνα του φιλορώσου τρομοκράτη Αλεξέι Mozgovoy, που τον επαινούν. Αυτός είναι ο αρχηγός μιας συμμορίας φιλορώσων που δρουν στην περιοχή της Donbass, και είναι υπεύθυνη για πολλές σφαγές και άλλα τόσα βασανιστήρια, και καταζηντούται από τις αστυνομικές δυνάμεις πολλών χωρών.
Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η τοιχοκόλληση έχει συμβεί χωρίς τις απαραίτητες άδειες της Δημοτικής Αρχής της Ρώμης, αλλά κυρίως χωρίς να μας έχει κοινοποιηθεί αυτό. Θα ήθελα, επίσης, να σας διαβιβάσω την ελπίδα μας ότι ο δήμος θα προχωρήσει άμεσα στα δέοντα για να βεβαιωθεί ότι όχι μόνο αφαιρέθηκαν αυτά τα μανιφέστα , αλλά και ότι αυτές οι δυσάρεστες καταστάσεις δεν θα προκύψουν ξανά στο μέλλον.
Μια τέτοια κίνησή σας θα εκτιμηθεί πολύ από μένα 
Σας μεταφερω τους θερμούς χαιρετισμούς μου.
Yevhen Perelygin


dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου