Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ;……..

ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ» Παρατηρητές συμφωνούν ότι μια πυρηνική έκρηξη επήλθε στις 20 Μάη στην Υεμένη νότια της πρωτεύουσας Sanaa…Αυτή η έκρηξη επέφερε την καταστροφή 700 κατοικιών σε ακτίνα 2,5 χλμ. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτή η έκρηξη οφείλεται σε μια βόμβα νετρονίου που εξαπέλυσε ένα μαχητικό στο πλαίσιο της σαουδαραβικής καταιγίδας. Η διαμάχη πλέον περιστρέφεται γύρω από την πηγή προμήθευσης αυτού του όπλου μαζική καταστροφής…Με άλλα άλλα λόγια ποιός προμήθευσε τη Σαουδική Αραβία με αυτό το απαγορευμένο όπλο σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες ;;!

H Σαουδική Αραβία συνέβαλε οικονομικά στην εγκατάσταση των πυρηνικών όπλων στο Πακιστάν.Αυτή η συμφωνία σύμβαση μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Πακιστάν ……συμπεριλαμβάνει και το δικαίωμα από πλευράς των σαουδαράβων ν΄αγοράσουν πυρηνικό όπλο από το Πακιστάν…..
Αλλά είναι προφανές ότι το Πακιστάν δεν μπορούσε να δώσει ένα όπλο αυτού τύπου στη Σ.Αραβία χωρίς την συγκατάθεση των ΗΠΑ... Κατά συνέπεια εύλογα αναρωτιέται κανείς αν είναι οι Αμεριακονοατλαντιστές ή οι συμμαχοί τους ευρωπάιοι που προμήθευσαν με αυτή τη βόμβα τη μοναρχία του Κόλπου.
Και αν οι σαουδάραβες χρησιμοποίησαν μια βόμβα νετρονίου κατά της Υεμένης κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα τη χρησιμοποιήσουν και κατά της Συρίας !!..
.. » ο ισλαμικός πολιτισμός » μέρος της σύγκρουσης των πολιτισμών καταστράφηκε από την » αραβική άνοιξη»και τις » επαναστάσεις » της δημοκρατίας που μετασχηματίστηκαν σε » επαναστάσεις τύπου Daesh»!! Αυτός ο ισλαμικός πολιτισμός που διέπραξε μια αυτοκτονία με τη διαμεσολάβηση του πυρηνικού οπλοστασίου του Πακιστάν!!»(Alalam News 2/6/15)
Δεκάδες αρχαιολογικοί χώροι συμπεριλαμβανομένου του μυθικού βασιλείου του Sheba ‘Balqis» χτυπήθηκαν στην επαρχία Marib της Υεμένης (AF)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου