Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Η Αριστερή κυβέρνηση διώκει τον Συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις

Image
ΠΑΝΟΥΣΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ είναι όψεις του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα "Τιμωρητικές μεταθέσεις φέρεται να ετοιμάζεται να κοινοποιήσει η Διεύθυνση Μουσικού Επιτελείου προς τα στελέχη που με οποιονδήποτε τρόπο ενεπλάκησαν στις Ενώσεις Στρατιωτικών.
Όπως μας κατήγγειλαν στρατιωτικοί που υπηρετούν σε μονάδες ήδη από πληροφορίες τους στο σχεδιασμό των μεταθέσεων ετοιμάζονται να μετατεθούν πολύτεκνοι ή στελέχη που λόγω μορίων δεν θα έπρεπε, κατά παράβαση κάθε νομοθετικής πρόβλεψης. Ήδη ετοιμάζονται για μηνύσεις και προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια.

Το "κυνηγητό" στρατιωτικών λόγω συμμετοχής τους σε Ενώσεις Στρατιωτικών είχε κάπως "κοπάσει" μετά από την μετωπική σύγκρουση που είχαν ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ -τότε του ΣΥΣΜΕΔ- Ανέστης Τσουκαράκης. Σύγκρουση η οποια έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη μετά από μήνυση του Τσουκαράκη. Μετα απ΄ αυτή την ένταση και με την άνοδο της "πρώτης φορά Αριστερά" κυβέρνησης λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα είχαμε πάλι τέτοια φαινόμενα.

Την μεγαλύτερη ευθύνη βέβαια την έχει η πολιτική ηγεσία η οποία απ΄ ότι μαθαίνουμε αρνείται να συμπεριλάβει στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ και το θέμα των Ενώσεων Στρατιωτικών,αφήνοντας έτσι ανοιχτό το πεδίο και για διώξεις αλλά και "Δούρειους Ίππους""!
Να θυμίσουμε ότι ο Συνδικαλισμός των Φαντάρων αποτελούσε μια ακόμη προεκλογική υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ, μια ακόμη σημαντική παράμετρο στις προκηρύξεις της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ όταν εξορμούσε στα στρατόπεδα.
Τώρα όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.
Τώρα, αυτό που μένει είναι η πρωτοφανή εργασιακή εκμετάλλευση των συναδέλφων φαντάρων, η ένταση των πολεμικών προετοιμασιών με το Κράτος Δολοφόνο Ισραήλ και τη Χούντα της Αιγύπτου, με το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, η παραχώρηση νέας βάσης στις ΗΠΑ.
Όσο η κυβέρνηση θα προχωρά την εφαρμογή των ταξικών μνημονιακών πολιτικών, όχι μόνο θα αθετεί τις υποσχέσεις της, αλλά θα στρέφεται με ακραία κρατική βία ενάντια σε όποιον την αμφισβητεί και υπερασπίζεται τα εργατικά δικαιώματα. Αντιμετωπίζοντας ακόμη και με τις στρατιωτικές δυνάμεις τις Ασύμμετρες Απειλές, τον εσωτερικό εχθρό-αγωνιζόμενο λαό.
Η δίωξη του Συνδικαλισμού στον Στρατό είναι η άλλη όψη του νομίσματος της κρατικής τρομοκρατίας, που στην άλλη μεριά αποκαλύπτεται ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ Πανούσης.
Ο ορισμός του σύγχρονου Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού ορίζεται από τον υπουργό των κατασταλτικών δυνάμεων και της ΕΥΠ ο οποίος φτάνει μάλιστα στο σημείο να κάνει λόγο για «φίδια που απειλούν την αστική δημοκρατία», τα οποία πρέπει «να ξεδοντιαστούν», σε άρθρο του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο anoixtoparathyro.gr,
«Πρέπει να απαλλαγούμε ως χώρα από τους «α(σ)κόπως αριστερούς» που κάνουν ο,τιδήποτε για ν’ αποτύχει η Κυβερνώσα Αριστερά ώστε να μπορούν και πάλι να παίζουν τα διπλά – τριπλά σκοτεινά (και συχνά «βρώμικα») παιχνίδια τους.
Έλεος! Δεν είναι αυτοί οι εκφραστές της Ελλάδας μετά την κρίση. Δεν θέλει ο ελληνικός λαός τέτοιους ανθρώπους να ορίζουν το μέλλον του".  
Γυρνάμε την πλάτη στην αριστερή και ακροδεξιά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Εμείς λέμε όχι στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, στους πολεμικούς εξοπλισμούς και τους Μισθοφόρους.
Αναπτύσσουμε καθημερινά συνδικαλιστική δράση μέσα στις μονάδες για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου