Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ: «ΒΑΣΑΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ»

μπάτσοιΟ Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος είναι εν ενεργεία αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρετεί στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προτρέπει σε βιασμό και βασανισμό αναρχικών που έχουν συλληφθεί κατά τη διάρκεια συγκρούσεων. Ακόμη εκφράζει και τις ελληναράδικες απόψεις του περί πολιτικών ζητημάτων και ονειρεύεται ΕΑΤ-ΕΣΑ και χούντες.

Η προτροπή σε βασανισμούς και βιασμούς αναρχικών συλληφθέντων.
ηλιόπουπουλοςΟι ονειρώξεις του για χούντα και ΕΑΤ-ΕΣΑ
CKh8nuMWwAEe_j7
Και εδώ ο αξιωματικός Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος με τη γαλονάτη στολή του
11009890_1599952920246360_4661654231886741397_nΚαι τώρα το βασικό ερώτημα: Κανείς εισαγγελέας δεν υπάρχει να τον συλλάβει;
Ο Πανούσης τι κάνει; Ακόμα βρίζει 19χρονους;
Τι λέει ρε ΣΥΡΙΖΑ; Θα κάνεις τίποτα;
https://kollectnews.wordpress.com/

3 σχόλια:

  1. θα κάνουν ΕΔΕ ... το κράτος είναι αυτοί, φασίστες, τσογλάνια, εγκληματίες του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι Άρρωστοι και Ανώμαλοι εκεί μαζεύονται ! Αλλά ακόμη να καταλάβεται ότι αυτό το Άρρωστο Σύστημα, Το Απάνθρωπο και Ανθελληνικό Σαυτούς Βασίζεται και Στηρίζεται ;;; Ο Άρρωστος πάει στον Άρρωστο !!!

    Αναγκαστικά ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥΣ ! ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΒΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ !!! ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!! Διότι τα .... φάρμακα είναι .... Ακριβά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας του εξηγησει καποιος του ανθρωπου,να το βουλωσει,μηπως να ζητησει και συγνωμη.....δεν παει καλα!! Μην εχουμε τιποτα κλαματα!! Αν και επρεπε να λυση το θεμα ο Πανουσης......μια κι'οξω!! Να βαλουμε τον υπουργο δικαιοσυνης να του κανει επερωτηση στην βουλη...'αληθευει οτι μαζεψαμε τον καθε ψυχακια,και του δωσαμε και οπλο κυρις συναδελφε;''!!!! Δεν νομιζω οτι το τυπακι,ειναι καλα. Για ψηλους γεροδεμενους με ασπρες μπλουζες,ειναι η κατασταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή