Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΕΛ, ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 3% ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΙΣΡΑΗΛ
Καμμένος στο Ισραήλ: «Αν πέσει ιρανικός πύραυλος στη Μεσόγειο, θα είναι το τέλος»JERUSALEM POST
«Αν πέσει ένας ιρανικός πύραυλος στη Μεσόγειο, αυτό θα είναι το τέλος των κρατών της περιοχής», δήλωσε την Κυριακή στο Τελ Αβίβ ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την συνάντησή του με τον Ισραηλινό ομόλογό του κ. Μοσέ Γιαλόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Jerusalem Post ο κ. Καμμένος υποστήριξε ακόμη οτι η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στο βεληνεκές των πυραύλων του Ιράν. 

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του κ. Γιαλόν ότι το Ισραήλ αντιλαμβάνεται το Ιράν «ως τον κεντρικό καταλύτη και τη χώρα που προκαλεί ανασφάλεια στην περιοχή με την υποστήριξη που παρέχει σε τρομοκρατικά στοιχεία στη Μέσα Ανατολή».
Ο κ. Γιαλόν υπογράμμισε ακόμη τις κοινές ασκήσεις μεταξύ των ισραηλινών και των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην Ελλάδα, συμπληρώνοντας ότι οι δύο χώρες έχουν κοινά συμφέροντα και ότι και οι δύο αντιμετωπίζουν τον αντίκτυπο της πρόσφατης συμφωνίας μεταξύ της διεθνούς κοινότητας και του Ιράν, σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης. 
Στην ίδια συνάντηση ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι η τρομοκρατία δεν υπάρχει μόνο στην Μέση Ανατολή, αλλά ότι είναι παρούσα τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην Ευρώπη.
Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας και ο ισραηλινός ομόλογός του υπέγραψαν μάλιστα την Κυριακή συμφωνία για το καθεστώς που διέπει την διαμονή στις δύο χώρες στρατιωτικού προσωπικού κατά τη διάρκεια μετακίνησής του στο πλαίσιο στρατιωτικών ασκήσεων και συνεργασιών. Σημειώνεται ότι το Ισραήλ έχει ανάλογη τέτοια συμφωνία μόνο με τις ΗΠΑ.
Ιούλιος 2014 - Ιούλιος 2015. Από την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, στις μπίζνες με το κράτος-τρομοκράτη Ισραήλ. Και που'σαι ακόμα...
«Οι Έλληνες είναι πολύ κοντά στον Ισραηλινό λαό», είπε ο κ. Καμμένος συμπληρώνοντας ότι οι διμερείς στρατιωτικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ είναι καλές και ότι και οι δύο χώρες θα συνεχίσουν να επενδύουν σε αυτές μέσω κοινών ασκήσεων.
«Εκτιμούμε πάρα πολύ την επίσκεψη σήμερα εδώ κατά την διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου για την Ελλάδα», είπε από την πλευρά του ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας κ. Γιαλόν. «Αυτό υπογραμμίζει την σημασία των σχέσεων μεταξύ των χωρών μας», είπε. «Ευχόμαστε στην Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό επιτυχία στην προσπάθεια να ξεπεράσει αυτή την οικονομική πρόκληση. Προσευχόμαστε γι' αυτό καθώς πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική χώρα, με ιστορία και συνεισφορά στην ιστορία της ανθρωπότητας», είπε ο κ. Γιαλόν.

1 σχόλιο:

  1. Εε ,τωρα ηρεμησα και εγω!! Αφου ,μας ευχονται επιτυχια και προσευχονται κι'ολας....τι θελουμε και εμεις; Δεν εχουμε εμεις,το κομμα του 3% μας,να κανει εξωτερικη πολιτικη ασφαλειας; Δεν το ζησαμε και τις προηγουμενες μερες; Ενα πραγμα βεβαια να ξεκαθαρισουμε,απλα και ομορφα. Ειναι που ειναι το κλιμα καπως....μα με τους πλειστηριασμους,μα με το συνταξιοδοτικο , μα με τον κακο τους ,ψυχρο και αναποδο........Να σκευτουν πολυ καλα,που πανε να μπλεξουν τα στρατευμενα μας παιδια !! Οχι μονο ,δεν εχουμε παιδια για το ελληνικο ''κρατος'',οχι μονο καθε μερα που περνα, μεσα στον στρατωνα, την θεωρουμε ,''χαραμι'' ,οχι μονο ,ακομα ,τα παιδια μας,ειναι ανωτερα των ''ανωτερων''......μην προκαλουν!! Και καλα κανουν να το βουλωσουν ,που οπου δουν μικροφωνο ,θεωρουν οτι πρεπει να αμολυσουν βατραχια.......δεν νομιζω κ.Καμμενε,οτι κινδυνευω ,απο το Ιραν,οταν η μοιρα , μου επιφυλαξε να ζω μαζι σας,στην Ελλαδα!! Κινδυνος μεγαλυτερος αυτου......υπαρχει;; Εισαστε αρκετοι απο μονοι σας,για να μας καταστρεψετε,και εμας και τα παιδια των παιδιων μας!! Αντε ,σε καμια αλλη παραλια,να κανετε μοστρες!! Κανενα απο τα παιδια μας,μακρυα απο την χωρα τους,και εναντιον αλλων λαων!! Δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν λαο ! Μην προκαλειτε ,εχετε ευθυνες πολλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή