Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η ΝΟΔΕ Ροδόπης θα το καταδικάσει; Ο Βαρβιτσιώτης αποκάλεσε «πρόβατα» τους μουσουλμάνους της Ροδόπης

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ
Θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε την ένταση που παρατηρείται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση επειδή τα επιτελεία των κομμάτων  προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να επηρεάσουν την βούληση των πολιτών. Κατά καιρούς είδαμε και ακούσαμε απερίγραπτα ευτράπελα από τους κομματικούς παράγοντες και τα στελέχη των κομμάτων. Όμως αυτό που συνέβη στις τελευταίες εκλογές δεν έχει προηγούμενο αφού δόθηκε η ευκαιρία στους πολίτες να διαπιστώσουν την απερίγραπτη  αισχρότητα ειδικά των αντιπολιτευόμενων στελεχών.
Φυσικά δεν θα αναφερθούμε στα όσα ακούστηκαν στα κεντρικά ΜΜΕ αλλά θα μιλήσουμε για δύο απερίγραπτες κινήσεις και δηλώσεις των νεοδημοκρατικών στελεχών  που προκάλεσαν οργή αλλά και γέλιο. Όπως αναφέρεται και σε άλλη στήλη στην προσπάθεια των στελεχών του Σαμαρά να δείξουν ανάμιξη της μειονότητας έδειξαν πούλμαν με Τούρκους εκδρομείς που τάχα ταξίδευαν από Τουρκία προκειμένου να ψηφίσουν ΟΧΙ με τους εκδρομείς να φορούν κατακαλόκαιρο παλτά και γούνες. Η φωτογραφία όπως καταλαβαίνει ο κάθε αναγνώστης αφορούσε εκδρομή πολιτών τους χειμερινούς μήνες και όχι Ιούλιο. Απόλυτη ξεφτίλα και ντροπή.

Όμως εκείνο που είναι απόλυτα απαράδεκτο είναι η φράση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, κορυφαίου στελέχους της ΝΔ,  που κατέχει και το πόστο του γραμματέα του τομέα προγράμματος. Σε πάνελ κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης κάποιων αποτελεσμάτων αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος μειονοτικού εκλογικού τμήματος των Αρριανών που έδειχνε ποσοστό υπέρ του ΟΧΙ 89,9% ο Βαρβιτσιώτης με θρασύτητα είπε ότι εκεί οι άνθρωποι είναι «ΠΡΟΒΑΤΑ».
Όταν ένα κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ με απροκάλυπτο τρόπο χαρακτηρίζει με τα λόγια αυτά Έλληνες πολίτες δεν είναι παράξενο που «πρόβατα» σε ποσοστό 62% έδωσαν την απάντηση τους στα  εκβιαστικά και απαξιωτικά μηνύματα της παράταξης τους.
http://fonirodopis.gr/press/61512

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου