Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ-

Κωνσταντινούπολη: Παραλίγο μακελειό... μέρα μεσημέρι! Πυροβολισμοί στο Ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)Κωνσταντινούπολη: Παραλίγο μακελειό... μέρα μεσημέρι! Πυροβολισμοί στο Ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
Η τουρκική αστυνομία έχει συλλάβει δύο υπόπτους που έφεραν αυτόματα όπλα κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, έξω από το Ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan και την εφημερίδα Milliyet.
Παραλίγο... μακελειό στην Κωνσταντινούπολη, αφού πυροβολισμοί ακούστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ, όπου στεγάζονται και γραφεία του Τούρκου πρωθυπουργού, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Η αστυνομία έχει ήδη αποκλείσει την πλατεία Ταξίμ, ενώ εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως το Ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ είναι ένα παλάτι της οθωμανικής εποχής που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους τουρίστες.

Το Dogan μετέδωσε ότι στόχος των δραστών της επίθεσης ήταν αστυνομικοί που βρίσκονταν στην είσοδο του ανακτόρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματισμοί, κάτι που ήταν ευχής έργον, αφού όπως προαναφέραμε το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες τουρίστες καθημερινά, όπως συνέβαινε και σήμερα, όταν οι πυροβολισμοί έπεσαν... μέρα μεσημέρι!




Και έκρηξη!



Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπήρξε επίσης μια έκρηξη, ωστόσο η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από ανεξάρτητη πηγή.





Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου ήταν στην Άγκυρα την ώρα των πυροβολισμών και δεν διέκοψε ομιλία του που μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτό: Reuters
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου