Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΑ ΚΑΑΥ ΜΑΚΡΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ-ΣΚΛΑΒΟΥΣ 1000 ΕΥΡΩ

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά. Διοικητές μονάδων σαν και το κάτεργο των ΚΑΑΥ Μάκρης όχι μόνο υπερεκμεταλλεύονται εργασιακά τους φαντάρους για να βγάλουν κέρδος από τις ταβέρνες και να προσφέρουν δωρεάν διακοπές στους στρατιωτικούς, αλλά έφτασαν στο σημείο να ζητούν από τους φαντάρους σκλάβους 100 ευρώ.
Τόσο κοστολογήθηκε από ΕΠ.ΟΠ. –ο οποίος έχει χρεωθεί την κονσόλα μουσικής στα εστιατόρια- η αντικατάσταση με καινούργια καθώς κατηγόρησαν τους στρατιώτες ότι ευθύνονται για τη βλάβη της εξαιτίας της χρήσης της για την φόρτιση των κινητών τους. Φυσικά ούτε υπήρχε καμιά σήμανση που να το απαγόρευε, ούτε κανείς είχε ενημερώσει τους συναδέλφους.
Οι συνάδελφοι στρατιώτες το μόνο που ξέρουν είναι δουλειά, άθλιες συνθήκες διαβίωσης και προσβολές.
Ο Ταγματάρχης διοικητής των ΚΑΑΥ Στ. Χας. στοιβάζει όσους φαντάρους έρχονται από άλλες μονάδες να δώσουν υπηρεσίες στα ΚΑΑΥ σε άθλια κοντέϊνερ-ποντικότρυπες. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι διαμένουν σε θαλάμους και διαμέρισμα όπου οι κοριοί κάνουν πάρτυ και είναι παντού. Όχι μόνο στα κρεβάτια, αλλά βγαίνουν ακόμα και από τις πρίζες! Για τέτοια καθαριότητα και συνθήκες διαβίωσης μιλάμε…         
Τα ωράρια εργασίας είναι ατελείωτα: τυπικά το πρωϊνό είναι 11-18.00 και το βραδινό ακολουθεί ένα 5ωρο, 18.00-23.00, το οποίο ποτέ δεν τηρείται γιατί παράνομα τα εστιατόρια λειτουργούν έως τις 1.00 ή τις 3.00 το πρωι. Η διοίκηση της μονάδας κάνει τα στραβά μάτια για να ευχαριστήσει τους γλετζέδες στρατιωτικούς στοχεύοντας στην αυξημένη κατανάλωση, άρα και στο κέρδος από την κατανάλωση.
Θύματα βεβαίως οι φαντάροι που εξαντλούνται και την επόμενη  μέρα πρέπει να είναι στα πόστα τους.
Και όλα αυτά με τις συνεχείς προσβολές των ΕΠ.ΟΠ.  υπευθύνων στα διάφορα πόστα π.χ. τραπεζοκόμων, που τρέχουν τους στρατιώτες φορτώνοντας τους ατελείωτες εργασίες, κάτω από τις συνεχείς προσβολές και βρισιές:  «να μου στέκεστε Σούζα, ανίκανοι, τεμπέληδες, κωλοβαράτε συνέχεια, κάθεστε και τον παίζετε» , ενώ δεν λείπουν και οι φωνές σε όσους κάνουν το έγκλημα και αγοράσουν καμιά μπίρα ή ρετσίνα και διαβούν μεταξύ των τουριστών!
Όλα αυτά έχουν ως συνέπεια οι φαντάροι να ζητούν Αναβολή, την οποία αρνείται να δώσει ο διοικητής γιατί δεν έχει κόσμο να λειτουργήσει το ΚΑΑΥ!    
Με αυτό τον τρόπο εφαρμόζονται οι διαταγές του ΓΕΣ για το ενδιαφέρον που πρέπει να δείξουν οι διοικητές για τον επιπλέον λόγο της αύξησης των Αυτοκτονιών…
Εμείς απαιτούμε να παρέμβει άμεσα το ΓΕΣ.
Οι συνάδελφοι φαντάροι πρέπει να βγουν Παραπονούμενοι απαιτώντας την τιμωρία όσων παραβιάζουν τα δικαιώματα τους και να βελτιωθούν οι συνθήκες.
Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Με τίποτε δεν πρέπει κανένας φαντάρος να πληρώσει ούτε ένα ευρώ!     
Πρέπει τώρα να σταματήσει η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων-τα ΚΑΑΥ να λειτουργήσουν αποκλειστικά με πολιτικό προσωπικό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ"
Τηλ. Επικ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγείτε αναφορά και ζητήστε ψυχίατρο. Στη συνέχεια πείτε του πως αν δεν σας δώσει απαλλαγή θα αυτοκτονήσετε. Στο τέλος ξανα ξεκινά η ζωή σας και οι καραβανάδες ακόμα ψάχνουν δούλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα μπορούσε κανείς να ρωτήσει γιατί τα γράφεις αυτά;
    Γνωρίζεις ότι στη μονάδα έγινε παρέμβαση του ΓΕΣ και διεξάγεται ΕΔΕ εις βάρος του στελέχους που παρανόμησε;
    Φυσικά μπορείς να γράφεις ότι θέλεις αν δε βρίζεις, αλλά αποκαλύπτεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή