Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ένα «αρχαίο» στρατόπεδο με καθημερινότητα τα καψόνια, με διοίκηση που αδιαφορεί για την υγιεινή και σίτιση των φαντάρων!

Πριν λίγες μέρες μπήκε η νέα σειρά του Σεπτεμβρίου στο ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  και οι νεοσύλλεκτοι από τις πρώτες κιόλας μέρες ζούνε στο πετσί τους της επιπτώσεις της κρίσης στα στρατόπεδα. Συγκεκριμένα, Ανθυπολοχαγός έβαλε φαντάρους για καθαριότητες χωρίς γάντια.
 Αντ’ αυτού και για να καλύψει τα ασυμμάζευτα τους έδωσε σακούλες.
Πρόφαση οι περικοπές, όταν την ίδια στιγμή σε άλλο λόχο οι φαντάροι είχαν κανονικά γάντια.
 Αλήθεια πως γίνεται την ίδια στιγμή που βρίσκονται λεφτά για ασκήσεις και εξοπλιστικά προγράμματα από ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ, για τους φαντάρους να μην υπάρχουν ούτε τα στοιχειώδη για την υγεία τους.

Μην ξεχνάμε ότι σε πολλά Κέντρα Νεοσυλλέκτων ακριβώς επειδή δεν τηρούνταν κάποιοι βασικοί κανόνες υγιεινής, είχαμε πολλά κρούσματα ασθενειών και μερικές φορές θανατηφόρα.
Με την υγεία των φαντάρων δεν θα παίζει κανένας!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα καψόνια σε κάποιους Λόχους και το λιγοστό φαγητό  δυσκολεύουν περισσότερο τη ζωή των φαντάρων.
Συνεχείς μεταβολές, οι «παλιοί» φαντάροι σε ρόλο εκπαιδευτή να καψονάρουν νέους.
Αλήθεια ο διοικητής της μονάδας θα πάρει θέση για όλα αυτά!!!
Οι φαντάροι να μην δεχθούν τέτοιες λογικές, αντίθετα να διεκδικήσουν αξιοπρεπείς συνθήκες στη θητεία τους, να βγουν παραπονούμενοι και  να μην κάνουν άλλες θυσίες στο βωμό της κρίσης! 
Αλήθεια, το ΓΕΣ τι παίρνει θέση;
Εμείς απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του ώστε να σταματήσουν άμεσα οι βιαιότητες και να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα των φαντάρων.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου