Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

KETΘ ΑΥΛΩΝΑ: ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ… ΜΕ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ

Πρώτη βδομάδα κατάταξης στο ΚΕΤΘ Αυλώνας και ήδη οι καταγγελίες φαντάρων δεν έχουν τελειωμό για μια σειρά από ζητήματα που τους αφορούν…
Εν αρχή ήταν τα λάθος μεγέθη ρούχων που υποτίθεται θα τους αλλάξουν αλλά ακόμη δεν έχει γίνει….
Έπειτα τα χαλασμένα καζανάκια σε μια σειρά από επιλαρχίες που ακόμη να τα φτιάξουν…
Η ανυπαρξία  ζεστού νερού σε αρκετούς θαλάμους της 2ης επιλαρχίας και η μόνιμη δικαιολογία για το μπόιλερ που θα φτιαχτεί αλλά ακόμη τίποτα…
Καταγγελίες για παραβίαση του προγράμματος και του ελεύθερου χρόνου που το αντικαθιστούν οι αγγαρείες…
Καθαριστικά για τους θαλάμους και γάντια για τις καθαριότητες ακόμη δεν έχουν βρεθεί  και μάλιστα σε ένα ΚΕΝ με κρούσματα μηνιγγίτιδας σε προηγούμενες σειρές….
Ενώ άπειρες είναι οι αναφορές από συναδέλφους για την ύπαρξη ποντικιών στα μαγειρεία,  με πιο συγκεκριμένη την καταγγελία για προετοιμασία πρωινού στην 1Η επιλαρχία δίπλα σε ποντικοκούραδα….
Δεν στείλαμε τα παιδιά μας στην υποχρεωτική σας θητεία ούτε για να τους ξεζουμίζετε με καθαριότητες, ούτε να αρρωστήσουν για τον στρατό σας .
Να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των φαντάρων σε καθαριστικά, ζεστό νερό και ρούχα.
Κανένα παιχνίδι με την υγεία των φαντάρων από στελέχη και διοίκηση του ΚΕΤΘ Αυλώνας.
Καλούμε τους συναδέλφους να βγουν μαζικά παραπονούμενοι στης αναφορά και να απαιτήσουν όλα αυτά που τους στερούν. Οι γονείς να σπάσουν τα τηλέφωνα στο διοικητήριο για τα παιδιά τους.
 Εμείς απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ ώστε να και να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα των φαντάρων και να διασφαλιστεί η υγεία τους.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

2 σχόλια: