Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ" ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Ιερώνυμος: Ο λαός δεν μπορεί να ψηφίζει τη μια μέρα και την άλλη να επαναστατεί (Video) - MediaΠοτέ οι πάμπλουτοι και βουτηγμένοι στα σκάνδαλα Ιεράρχες δεν γνώρισαν μια βασική και εξίσου απλή λέξη...
Την λέξη ΝΤΡΟΠΗ...
Βουτηγμένοι στην σαπίλα του αστικού κόσμου...
Ομοτράπεζοι της εξουσίας...
Έτοιμοι να υπερασπιστούν την ταξική ανισότητα και την κοινωνική αδικία..
Που πρώτα οι ίδιοι υπηρετούν, αναπαράγουν και διαφυλάττουν...
Στον χρυσαφένιο κόσμο τους, της αναμφισβήτητης αυθεντίας τους, επιτρέπονται οι φιλίες με Χρυσαυγίτες, εφοπλιστές λαθρεμπόρους όπλων και ναρκωτικών, παραδοσιακές πολιτικές οικογένειες  της μίζας, της Διαφθοράς και της Διαπλοκής...., η συγκάλυψη του βιασμού...

Και φυσικά αυτός ο βρωμερός κόσμος που καθοδηγούν οι ποιμένες πρέπει να διαφυλαχτεί, να διαιωνιστεί...  εις τον αιώνα τον άπαντα...
Η Υποκρισία τους απέραντη...
Βγήκε λοιπόν να μας πει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος -αφού εξασφάλισε το Αφορολόγητο της Εκκλησιαστικής Περιουσίας του και την καταβολή των μισθών των παπάδων από τον εργαζόμενο λαό- ότι απαιτείται  περισσότερη προσπάθεια και υπομονή  για το ξεπέρασμα της κρίσης.
Αναμασώντας την προπαγάνδα των Τσίπρα-Καμμένου, της Μέρκελ και των τραπεζιτών κραυγάζει ότι  «δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε».

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο λαός δεν μπορεί «να ψηφίζει τη μια μέρα και την άλλη μέρα να λέει επαναστατώ».
Ο πλούσιος και χορτάτος Ιεράρχης ουσιαστικά διαλαλεί τα όσα έκαναν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από το Δημοψήφισμα έως τις εκλογές, για να αρπάξουν  την λαϊκή συμφωνία.
Αυτό που επιχειρεί να αποκρύψει ο Ιεράρχης είναι ότι ο ίδιος κραύγαζε μαζί με τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, το Γεωργιάδη, την Τρέμη και το Mega-Antenna-Skai του "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ"!
Ξεχνά ότι το 46% του λαού στις εκλογές φώναξε "Είσαστε όλοι ίδιοι, είσαστε η ίδια συμμορία του αστικού κόσμου, που μας χρεοκόπησε και τώρα επιτίθεται για να βαθύνει την εκμετάλλευση και καταπίεση μας.  

Όμως πρέπει να ξέρει τι πάμπλουτο αντιδραστικό παπαδαριό...
Την ώρα της κοινωνικής εξέγερσης όλοι θα κριθούμε...
Και τότε θα κρίνουν οι κάτω...  
Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια: