Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Στρατιώτες χτίζουν εκκλησία για τον Παΐσιο! Tι άλλο θα βάλουν τους Φαντάρους να κάνουν τσάμπα….

Τσίπρας-Καμμένος-Στρατιωτική ηγεσία είναι Δουλέμποροι που εκμεταλλεύονται την «Υποχρεωτική Στράτευση»!
Μέχρι τώρα οι συνάδελφοι στρατιώτες έπεφταν θύμα της μεγαλύτερης κρατικά μεθοδευμένης διαδικασίας εργασιακής εκμετάλλευσης που οι αστοί πολιτικοί ονομάζουν υποχρεωτική στράτευση!

Καθαρίζοντας ακτές για να κερδίζουν ψήφους οι Δήμαρχοι και να κονομάει εκατομμύρια ευρώ η τουριστική βιομηχανία. Δουλεύουμε τσάμπα στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις για να κάνουν δωρεάν διακοπές οι στρατιωτικοί. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, έχοντας την συνεργασία του Κώστα Ήσυχου και στην συνέχεια του Δημήτρη Βίτσα, μας έβαλε να δουλεύουμε στη ΜΟΜΑ για να διπλασιάζει τους ψήφους των ΑΝΕΛ στην Ικαρία και να ικανοποιείται η λατρευτική εμμονή του ηγέτη των ΑΝΕΛ στο πρόσωπο του Παττακού. Επίσης θέλει να μας βάλει να καλύπτουμε τις θέσεις των γιατρών, των δικηγόρων, των εκπαιδευτικών μαζεύοντας μόρια για μελλοντικούς διαγωνισμούς σχετικά με θέσεις εργασίας περιορισμένου χρόνου.   
Όπως όμως γράφει ο Αντώνης Μακατούνης στην «Ορθόδοξη Αλήθεια» η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων έχει και «την ευχή» της Εκκλησίας!
Ενώ λοιπόν ο εργαζόμενος και αγρίως φορολογούμενος λαός μας υποχρεώνεται να καταβάλλει ένα δισεκατομμύριο ανά τετραετία για μισθοδοσία των παπάδων, για έναν οργανισμό με ανύπαρκτο έλεγχο εσόδων και μηδενική φορολόγηση, διαβάζουμε:
«Άφησαν τα όπλα οι στρατιώτες του Σώματος του Μηχανικού στον όμορφο Αμπελώνα Λάρισας για χάρη ενός ιερού σκοπού: την ανέγερση ναού προς τιμήν του νεότερου Αγίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας, του Αγίου Παϊσίου. Τον θεμέλιο λίθο στον νέο ναό εντός του Στρατοπέδου Παπαβασιλοπούλου, που είναι αφιερωμένος στον λαοφιλή γέροντα, έθεσαν πριν από λίγες ημέρες ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος μαζί με τον διοικητή Κωνσταντίνο Κωστόπουλο. Παρουσία του στρατηγού διοικητή της 1ης Στρατιάς Ιωάννου Ηλιόπουλου, του δημάρχου Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση, εκπροσώπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας και πολλών προσκυνητών από τον Αμπελώνα και τη Λάρισα τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Αξιοσημείωτο είναι ότι την πρωτοβουλία της ανέγερσης του εν λόγω ναού την είχε ο διοικητής του στρατοπέδου Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα τη μεγάλη αγάπη του στον Αγιο Παΐσιο.
«Ήταν αρχικά η έμπνευση του Μητροπολίτη μας. Όμως λόγω του γεγονότος ότι ο διοικητής είναι ευσεβής και πνευματικός άνθρωπος, εκδήλωσε την επιθυμία να συναντήσει τον σεβασμιότατο και να του εκφράσει τη σκέψη του για την ανέγερση μιας εκκλησίας αφιερωμένης στον Αγιο Παΐσιο. Ηταν, μάλιστα, πολύ αισιόδοξος ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί. Ο πόθος που έχει μέσα στην καρδιά του τον οδηγεί να φέρει εις πέρας το εγχείρημα. Όσον αφορά την τελετή, έμεινε χαραγμένη στις καρδιές όλων. Προσήλθαν πολλοί χριστιανοί που ευλαβούνται εδώ και πολλά χρόνια τον Άγιο Παΐσιο, προτού ακόμα αγιοκαταταχθεί» αναφέρει στην «Ορθόδοξη Αλήθεια» ο πρωτοσύγκελος της τοπικής Μητρόπολης πατήρ Αχίλλιος Τσούτσουρας».
Και συνεχίζει «Θα βοηθήσουν πολύ οι στρατιώτες, θα είναι αυτοί οι κτήτορες αφού θα αναλάβουν σχεδόν εξ ολοκλήρου το έργο».
Έτσι λοιπόν, με μερικές τιμητικές άδειες, ο στρατιωτικός διοικητής σε ρόλο δουλεμπόρου εξασφαλίζει τα δωρεάν εργατικά χέρια που απαιτούνται για να χτιστεί μια ακόμη εκκλησία, ενώ φυσικά, οι Ιεράρχες που διαχειρίζονται την τεράστια εκκλησιαστική περιουσία θα «ευλογούν» τα κορόϊδα στο χακί!   
Αυτά είναι τα έργα της πρώτης φορά κυβέρνησης δήθεν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και των ακροδεξιών ΑΝΕΛ.
Ενός κόμματος που υποσχέθηκε το διαχωρισμό Εκκλησίας Κράτους και τη φορολόγηση της τεράστιας περιουσίας της, για να συνδιαλλαγεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με το πάμπλουτο και αντιδραστικό εκκλησιαστικό κατεστημένο στο νέο πλαίσιο του Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια που διαλαλεί. Βλέπεις τα συντηρητικά θέσφατα πάνε χέρι χέρι με την επιβολή του αστικού Νόμου και την Τάξη σε μια κοινωνία που λεηλατείται, σε έναν εργαζόμενο λαό που βυθίζεται σε όρους δουλείας! 
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να αντισταθούν. Να αρνηθούν να είναι αυτοί οι άμισθοι δούλοι των στρατοπέδων, να πούνε όχι στην Εξαγορά της Τιμητικής Άδειας και της Ατομικής Συνδιαλλαγής, είτε είναι γιατροί που σκέφτονται με τον χυδαίο συντεχνιασμό τους, είτε εκπαιδευτικοί κυνηγοί μορίων…
Με τη δωρεάν εργασία μας ουσιαστικά τσαλαπατάμε τα δικαιώματα μας ως φαντάροι, καλύπτουμε θέσεις εργασίας τροφοδοτώντας και τη δική μας Ανεργία, φτώχεια και νέα Μετανάστευση.  
Συνάδελφοι πρέπει μαζικά και αποφασιστικά να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του  Φαντάρου Πολίτη με Στολή. Να συμβάλλουμε στο Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.gr

5 σχόλια:

  1. Θαυμάσια νεα. Μπράβο & ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι καθήκον του φαντάρου να χτίζει τις εγκαταστάσεις ενός παραρτήματος ιδιωτικής εταιρείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο πρόβατο μπορεί να καταντήσει ο Έλληνας τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα υλικά που τα βρήκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή