Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ: ΧΩΣΙΜΟ-ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ!

Σκοπάνθρωποι του ΚΕΤΘ είναι επί της ουσίας οι εκπαιδευόμενοι οδηγοί αρμάτων της 3ης επιλαρχίας ενώ βιώνουν παράλληλα «τραγελαφικές» καταστάσεις.
Ενώ βγαίνουν κάπου 30 εξοδούχοι κάθε μέρα είναι σύνηθες να υπάρχουν στρατιώτες με 4 συνεχόμενες υπηρεσίες χωρίς να λείπουν και περιπτώσεις 5 κι 6 συνεχόμενων ενώ οι αριθμοί των φαντάρων (μόνιμης δύναμης και προσωρινά εκπαιδευόμενων με μετάθεση) μπορούν να εξυπηρετήσουν το 2 μέσα-μία έξω ή ακόμη και το μία-μία .
Ενώ μια σειρά περιστατικών καταδεικνύουν την αυθαιρεσία σε μεγάλο βαθμό των στελεχών .
Ας τα πάρουμε με την σειρά όμως…
Ρόλο στρατονόμου ανέλαβε ο ΑΥΔΜ Ανθ/χος Τσ. όταν χάθηκε/κλάπηκε το πορτοφόλι στρατιώτη από το κλιμάκιο ΕΛΔΥΚ ο οποίος έκανε αγγαρεία στα μαγειρεία. Διέταξε τους μάγειρες και τους στρατιώτες που ήταν υπηρεσία στα μαγειρεία εκείνην την ημέρα να ανοίξουν τους φοριαμούς τους και έψαξε τα πράγματα τους, την ώρα όλοι οι φαντάροι είχαν διαταχθεί να βρίσκονται ξύπνιοι, έξω από τους θαλάμους μέχρι τις 2.00 τη νύχτα.
Με μια δίωρη έξοδο «εξαγόρασε» ο Υπ/χος Δεμ. 5 εθελοντές αιμοδότες για «συγγενικό πρόσωπο στελέχους».  Oι στρατιώτες εθελοντές αιμοδότες τιμούνται με άδεια καθώς συμβάλουν στην κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων της χώρας. Με χαρά μας να συμβάλλουμε για την κάλυψη οποιαδήποτε ανθρώπινης ανάγκης χωρίς αυτό να αποτελεί αντικείμενο εξαγοράς και εκδούλευσης!
Μερικές φορές η επίδειξη είναι προτεραιότητα για το διοικητή της 3ης επιλαρχίας (ένα στέλεχος που σε διάφορες περιπτώσεις έχει φανεί να ενδιαφέρεται τόσο για προβλήματα των στρατιωτών όσο και για την εκπαίδευση τους)  με αποτέλεσμα να διακοπεί η ομαλή ροή της εκπαίδευσης για να ευχαριστηθεί ένα τσούρμο απόστρατοι αξιωματικοί που επισκέφθηκαν το στρατόπεδο και ξεναγούνταν από τον Ταξίαρχο.
Σε ένα στρατόπεδο που συμβαίνουν τα παραπάνω, σε ένα στρατόπεδο που δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να τηρήσει το πρόγραμμα του, κάποιοι προσπαθούν να επιδείξουν τις εξέχουσες διοικητικές τους ικανότητες. Έτσι ο Ανθ/χος Φιλ. προσπαθεί να πάει την ίλη για μεσημεριανό με βήμα, ο Αρχιλοχίας Γκ. κόπτεται να μην υπάρχει στρατιώτης ξαπλωμένος στο κρεβάτι του την ώρα της ανύπαρκτης απογευματινής εκπαίδευσης, ενώ ο ίδιος σε διαφορετική περίπτωση έχει «επιτεθεί» στο Δίκτυο Ελευθέρων  Φαντάρων Σπάρτακος υπερασπιζόμενος τον «καλό ελληνικό στρατό που δεν έχουμε ζήσει».
Τα γεγονότα αυτά έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά καταγγελιών που φτάνουν στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων από το ΚΕΤΘ Αυλώνας δείχνοντας σε κανονική ροή και σε συνέχεια την αυθαιρεσία των στελεχών του κέντρου.
Αλήθεια για πόσο θα κρύβεται ο ταξίαρχος του ΚΕΤΘ ; Το ΓΕΣ τι απαντά;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου