Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΥΗΔΙΑ: ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Ο Σουηδός φασίστας όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία του στο facebook
Η Ευρώπη του πολιτισμού βρωμάει ναζισμό.
Φασίστας, όπως φαίνεται ήταν ο δολοφόνος στην πόλη Τρολχάταν, στη Σουηδία, που επιτέθηκε σε σχολείο με μαθητές ως επί το πλείστον παιδιά μεταναστών.
Ο 21χρονος Anton Lundin-Pettersson, όπως δίνουν στη δημοσιότητα το όνομά του σουηδικά μέσα ενημέρωσης, που καταγόταν από την ίδια πόλη, εισέβαλε στο σχολείο ντυμένος σαν τον Νταρθ Βέιντερ, τον κακό της κινηματογραφικής ταινίας «Πόλεμος των Άστρων», και κρατώντας ξίφος σκότωσε έναν καθηγητή και έναν μαθητή. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο ακόμη άτομα, ένας μαθητής και ένας καθηγητής, οι οποίοι νοσηλεύονται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Ο δράστης τραυματίστηκε επίσης θανάσιμα από πυρά αστυνομικών, που κλήθηκαν τηλεφωνικά στο σημείο.
Ο Σουηδός φασίστας όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία του στο facebook
Όπως αναφέρουν σουηδικά μέσα ενημέρωσης, ο Pettersson εχθρευόταν τους μετανάστες και δεν έκρυβε τις αντιισλαμιστικές του τάσεις. Σε λογαριασμό που είχε στο Youtube ανέβαζε ταινίες ναζιστικού περιεχομένου, με διάφορα ιστορικά γεγονότα, καθώς και τον ίδιο το Χίτλερ.

Οι αρχές επικεντρώνονται πλέον στα πολιτικά κίνητρα για αυτή τη σφαγή, αφού και πριν από μία βδομάδα ο δράστης είχε απευθύνει κάλεσμα από τον λογαριασμό του στο facebook στους Σουηδούς Δημοκράτες, τους φασίστες δηλαδή του σουηδικού Κοινοβουλίου, να απαιτήσουν διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό.

Ο δολοφόνος μάλιστα, πριν το μακελειό, δεν δίστασε να στηθεί μπροστά στον φωτογραφικό φακό και να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με τους μαθητές! Όλοι πίστεψαν στην αρχή πως ήταν κάποιο είδος φάρσας, ενώ κατά τα λεγόμενα μαρτύρων, τα παιδιά προσπαθούσαν να πιάσουν και να επεξεργαστούν το ξίφος του που τους είχε κάνει εντύπωση.








sword sweden faschisrt
http://kollectnews.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου